سمانهسمانه عضو تأیید شده است. مدیر تالار تصویر پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار گوینده بررسی مدیریتی از تالار حضور در فعالیت گروهی بررسی مدیریتی از تالار مسئولیت پذیر فعال برتر فصل خانم نمونه محبوب خلاقیت پشتکار خیلی خوب پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,422 پسندها پسندها 5,952 امتیازها امتیازها 388 سکه 5,531 پنجشنبه ساعت 11:38 #861 نازنینم فرزانه قشنگم قدردان زحمات ارزشمندتم بمونی برام @FarzaneFarzane عضو تأیید شده است.
سمانهسمانه عضو تأیید شده است. مدیر تالار تصویر پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار گوینده بررسی مدیریتی از تالار حضور در فعالیت گروهی بررسی مدیریتی از تالار مسئولیت پذیر فعال برتر فصل خانم نمونه محبوب خلاقیت پشتکار خیلی خوب پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,422 پسندها پسندها 5,952 امتیازها امتیازها 388 سکه 5,531 پنجشنبه ساعت 11:57 #862 برای ساراعزیزم نویسنده نازنینم موفق باشی گلم خوبه که هستی @سارا مرتضویسارا مرتضوی عضو تأیید شده است.
سمانهسمانه عضو تأیید شده است. مدیر تالار تصویر پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار گوینده بررسی مدیریتی از تالار حضور در فعالیت گروهی بررسی مدیریتی از تالار مسئولیت پذیر فعال برتر فصل خانم نمونه محبوب خلاقیت پشتکار خیلی خوب پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,422 پسندها پسندها 5,952 امتیازها امتیازها 388 سکه 5,531 دیروز ساعت 22:50 #863 تقدیم به آسمان گُلم پاسداشت خوبی های توام عسیسی واااسم بابونه ها یادآور تووو هستن @آرامـــ؛آرامـــ؛ عضو تأیید شده است.
تقدیم به آسمان گُلم پاسداشت خوبی های توام عسیسی واااسم بابونه ها یادآور تووو هستن @آرامـــ؛آرامـــ؛ عضو تأیید شده است.
سمانهسمانه عضو تأیید شده است. مدیر تالار تصویر پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار گوینده بررسی مدیریتی از تالار حضور در فعالیت گروهی بررسی مدیریتی از تالار مسئولیت پذیر فعال برتر فصل خانم نمونه محبوب خلاقیت پشتکار خیلی خوب پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,422 پسندها پسندها 5,952 امتیازها امتیازها 388 سکه 5,531 دیروز ساعت 22:56 #864 برای عمو آرش مهربانم سلامت وسربلندباشی @دکتر آرش نوروزی ایران زاد
دکتر آرش نوروزی ایران زاد مترجم آزمایشی+ گرگینه منتقد ادبی سوشالمدیا مشاور مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 182 پسندها پسندها 712 امتیازها امتیازها 133 سکه 453 دیروز ساعت 23:33 #865 سمانه گفت: برای عمو آرش مهربانم سلامت وسربلندباشی @دکتر آرش نوروزی ایران زاد کلیک کنید تا گسترش یابد... خودت هزاران باغ و گلستانی برای من دختر مهربون و پاک و معصوم خودم. خیلی خیلی شرمنده کردی منو عزیز دل و آرام جانم. گل که هستی قشنگم، عمرت مثل گل نباشه سمانه جانم.
سمانه گفت: برای عمو آرش مهربانم سلامت وسربلندباشی @دکتر آرش نوروزی ایران زاد کلیک کنید تا گسترش یابد... خودت هزاران باغ و گلستانی برای من دختر مهربون و پاک و معصوم خودم. خیلی خیلی شرمنده کردی منو عزیز دل و آرام جانم. گل که هستی قشنگم، عمرت مثل گل نباشه سمانه جانم.