آ آوین کاربر خودمانی کاربر انجمن خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 308 پسندها پسندها 4,832 امتیازها امتیازها 238 سکه 174 دیروز ساعت 17:03 #2,911 پناه. گفت: آن چنان مهر توام در دل و جان جای گرفت که اگر سر برود از دل و از جان نرود کلیک کنید تا گسترش یابد... دردی که از تو دارم جوری که از تو بینم گر شمهای بدانی دانم که رحمت آری
پناه. گفت: آن چنان مهر توام در دل و جان جای گرفت که اگر سر برود از دل و از جان نرود کلیک کنید تا گسترش یابد... دردی که از تو دارم جوری که از تو بینم گر شمهای بدانی دانم که رحمت آری
پناه. مدیر رمان + مدیر آزمایشی موسیقی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار منتقد ناظر ارشد آثار ناظر همراه داور آکادمی رمانخـور فرشته زمینیبرترین ارسال کننده ماه فعال مدال فرشته زمینی خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 1,667 پسندها پسندها 7,110 امتیازها امتیازها 388 سکه 4,761 دیروز ساعت 17:04 #2,912 آوین گفت: دردی که از تو دارم جوری که از تو بینم گر شمهای بدانی دانم که رحمت آری کلیک کنید تا گسترش یابد... یا رب شب دوشین چه مبارک سحری بود کاو را به سر کشته هجران گذری بود
آوین گفت: دردی که از تو دارم جوری که از تو بینم گر شمهای بدانی دانم که رحمت آری کلیک کنید تا گسترش یابد... یا رب شب دوشین چه مبارک سحری بود کاو را به سر کشته هجران گذری بود
شکوفـہ بـھـاری گرافیست گرافیست گوینده رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 1,398 پسندها پسندها 3,321 امتیازها امتیازها 328 سکه 3,130 دیروز ساعت 17:16 #2,913 پناه. گفت: یا رب شب دوشین چه مبارک سحری بود کاو را به سر کشته هجران گذری بود کلیک کنید تا گسترش یابد... در بزم دور یک دو قدح درکش و برو یعنی طمع مدار وصال دوام را حافظ
پناه. گفت: یا رب شب دوشین چه مبارک سحری بود کاو را به سر کشته هجران گذری بود کلیک کنید تا گسترش یابد... در بزم دور یک دو قدح درکش و برو یعنی طمع مدار وصال دوام را حافظ
FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. معاون اجرایی پرسنل مدیریت معاون اجرایی فرشته زمینی حرفه ای رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی مدال فرشته زمینی با پشتکار عالی پشتکار خیلی خوب محبوب مسئولیت پذیر پشتکار خوب خانم نمونه مدیر اجرایی انجمن مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 4,382 پسندها پسندها 20,528 امتیازها امتیازها 863 سکه 15,486 دیروز ساعت 19:09 #2,914 ای خوش آن دم، که تو از ناز، سوی من آیی! خیزم و بر کف پای تو نهم روی نیاز هلالی
!!AMINKHAN!!!!AMINKHAN!! عضو تأیید شده است. کاربر حــامی کاربر انجمن فعال آقای نمونه پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 1,501 پسندها پسندها 6,310 امتیازها امتیازها 388 سکه 1 دیروز ساعت 19:38 #2,915 زندگی با تو چه کرد، ای عاشق شاعر! مگر کان دل پر آرزو، از آرزو، بیزار شد
پناه. مدیر رمان + مدیر آزمایشی موسیقی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار منتقد ناظر ارشد آثار ناظر همراه داور آکادمی رمانخـور فرشته زمینیبرترین ارسال کننده ماه فعال مدال فرشته زمینی خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 1,667 پسندها پسندها 7,110 امتیازها امتیازها 388 سکه 4,761 دیروز ساعت 19:54 #2,916 !!AMINKHAN!! گفت: زندگی با تو چه کرد، ای عاشق شاعر! مگر کان دل پر آرزو، از آرزو، بیزار شد کلیک کنید تا گسترش یابد... در این شب سیاهم گم گشت راه مقصود از گوشهای برون آی ای کوکب هدایت
!!AMINKHAN!! گفت: زندگی با تو چه کرد، ای عاشق شاعر! مگر کان دل پر آرزو، از آرزو، بیزار شد کلیک کنید تا گسترش یابد... در این شب سیاهم گم گشت راه مقصود از گوشهای برون آی ای کوکب هدایت