Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #351 Riot گفت: دل من پیش کسی هست، که او پیش کسی ست سهمم از او، دو سه خط شعر شده دیگر هیچ | تاپیک بزن کلیک کنید تا گسترش یابد... چشمم چو به چشم خویش چشم تو بدید بی چشم تو خواب چشم از چشم رمید / به جهت آبروریزی؟ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: دل من پیش کسی هست، که او پیش کسی ست سهمم از او، دو سه خط شعر شده دیگر هیچ | تاپیک بزن کلیک کنید تا گسترش یابد... چشمم چو به چشم خویش چشم تو بدید بی چشم تو خواب چشم از چشم رمید / به جهت آبروریزی؟
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #352 Sarah Bhr گفت: چشمم چو به چشم خویش چشم تو بدید بی چشم تو خواب چشم از چشم رمید / به جهت آبروریزی؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... دل جز اندیشه ی تو را در سینه ی شکسته ی خود جا نمی ده | جهت دیدن، یکمی هم شده نقد آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: چشمم چو به چشم خویش چشم تو بدید بی چشم تو خواب چشم از چشم رمید / به جهت آبروریزی؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... دل جز اندیشه ی تو را در سینه ی شکسته ی خود جا نمی ده | جهت دیدن، یکمی هم شده نقد
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #353 Riot گفت: دل جز اندیشه ی تو را در سینه ی شکسته ی خود جا نمی ده | جهت دیدن، یکمی هم شده نقد کلیک کنید تا گسترش یابد... دوستان رو به رو و دشمنانم پشت سر هر چه بود آیین این مردم مسلمانی نبود / باشه ... آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: دل جز اندیشه ی تو را در سینه ی شکسته ی خود جا نمی ده | جهت دیدن، یکمی هم شده نقد کلیک کنید تا گسترش یابد... دوستان رو به رو و دشمنانم پشت سر هر چه بود آیین این مردم مسلمانی نبود / باشه ...
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #354 Sarah Bhr گفت: دوستان رو به رو و دشمنانم پشت سر هر چه بود آیین این مردم مسلمانی نبود / باشه ... کلیک کنید تا گسترش یابد... دستِ من گیر، که دست از دو جهان وا دارم | یه ندا بده کدومشه آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: دوستان رو به رو و دشمنانم پشت سر هر چه بود آیین این مردم مسلمانی نبود / باشه ... کلیک کنید تا گسترش یابد... دستِ من گیر، که دست از دو جهان وا دارم | یه ندا بده کدومشه
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #355 Riot گفت: دستِ من گیر، که دست از دو جهان وا دارم | یه ندا بده کدومشه کلیک کنید تا گسترش یابد... ماهی تنهای تنگم کاش دست سرنوشت برکه ای کوچک به من میداد دریا پیشکش ... / تاراج. لینک بدم؟ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: دستِ من گیر، که دست از دو جهان وا دارم | یه ندا بده کدومشه کلیک کنید تا گسترش یابد... ماهی تنهای تنگم کاش دست سرنوشت برکه ای کوچک به من میداد دریا پیشکش ... / تاراج. لینک بدم؟
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #356 Sarah Bhr گفت: ماهی تنهای تنگم کاش دست سرنوشت برکه ای کوچک به من میداد دریا پیشکش ... / تاراج. لینک بدم؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... چشـمانش بـرد دل و هوشـم را ڪجاست آن لحظـه ی بـرخـورد تا چشـمان شهـلای او | دیدمش آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: ماهی تنهای تنگم کاش دست سرنوشت برکه ای کوچک به من میداد دریا پیشکش ... / تاراج. لینک بدم؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... چشـمانش بـرد دل و هوشـم را ڪجاست آن لحظـه ی بـرخـورد تا چشـمان شهـلای او | دیدمش
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #357 Riot گفت: چشـمانش بـرد دل و هوشـم را ڪجاست آن لحظـه ی بـرخـورد تا چشـمان شهـلای او | دیدمش کلیک کنید تا گسترش یابد... وارث تمام اضطراب های من سلام لیلی قشنگ خواب های من سلام آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: چشـمانش بـرد دل و هوشـم را ڪجاست آن لحظـه ی بـرخـورد تا چشـمان شهـلای او | دیدمش کلیک کنید تا گسترش یابد... وارث تمام اضطراب های من سلام لیلی قشنگ خواب های من سلام
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #358 Sarah Bhr گفت: وارث تمام اضطراب های من سلام لیلی قشنگ خواب های من سلام کلیک کنید تا گسترش یابد... معشوق تو همسایه و دیوار به دیوار دربادیه سرگشته شما در چه هوایید آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: وارث تمام اضطراب های من سلام لیلی قشنگ خواب های من سلام کلیک کنید تا گسترش یابد... معشوق تو همسایه و دیوار به دیوار دربادیه سرگشته شما در چه هوایید
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #359 Riot گفت: معشوق تو همسایه و دیوار به دیوار دربادیه سرگشته شما در چه هوایید کلیک کنید تا گسترش یابد... دوستان عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول ز تو پرسید که چنین خوب چرایی! / هیچ چیز زیباتر از این نیست که خودم برای خودم پست تائید بفرستم ... ? آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: معشوق تو همسایه و دیوار به دیوار دربادیه سرگشته شما در چه هوایید کلیک کنید تا گسترش یابد... دوستان عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول ز تو پرسید که چنین خوب چرایی! / هیچ چیز زیباتر از این نیست که خودم برای خودم پست تائید بفرستم ... ?
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #360 Sarah Bhr گفت: دوستان عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول ز تو پرسید که چنین خوب چرایی! / هیچ چیز زیباتر از این نیست که خودم برای خودم پست تائید بفرستم ... ? کلیک کنید تا گسترش یابد... یک نفر آمد صدایم کرد و رفت در قفس بودم، رهایم کرد و رفت | هرچند اونم خیلی تاخیر داشت آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: دوستان عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول ز تو پرسید که چنین خوب چرایی! / هیچ چیز زیباتر از این نیست که خودم برای خودم پست تائید بفرستم ... ? کلیک کنید تا گسترش یابد... یک نفر آمد صدایم کرد و رفت در قفس بودم، رهایم کرد و رفت | هرچند اونم خیلی تاخیر داشت