مَـهـوا نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته فرشته زمینی نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 6,321 پسندها پسندها 6,297 امتیازها امتیازها 293 سکه 277 1/17/24 #421 دل ناله کند از من من ناله کنم ازدل یا رب تو قضاوت کن دیوانه منم یا دل? (نصف شبی همینم به ذهنم رسید جا شکر داره? آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
دل ناله کند از من من ناله کنم ازدل یا رب تو قضاوت کن دیوانه منم یا دل? (نصف شبی همینم به ذهنم رسید جا شکر داره?
M Mim.Setoode کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 395 پسندها پسندها 723 امتیازها امتیازها 133 سکه 40 1/17/24 #422 رز سیاه گفت: دل ناله کند از من من ناله کنم ازدل یا رب تو قضاوت کن دیوانه منم یا دل? (نصف شبی همینم به ذهنم رسید جا شکر داره? کلیک کنید تا گسترش یابد... لب پر سوال بر سر راهی نشستهام سائل نیم به وعده ماهی نشستهام آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
رز سیاه گفت: دل ناله کند از من من ناله کنم ازدل یا رب تو قضاوت کن دیوانه منم یا دل? (نصف شبی همینم به ذهنم رسید جا شکر داره? کلیک کنید تا گسترش یابد... لب پر سوال بر سر راهی نشستهام سائل نیم به وعده ماهی نشستهام
A ALi کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 39 پسندها پسندها 289 امتیازها امتیازها 53 سکه -6 1/17/24 #423 Mim.Setoode گفت: ل*ب پر سوال بر سر راهی نشستهام سائل نیم به وعده ماهی نشستهام کلیک کنید تا گسترش یابد... معشوق شدن ز عاشقی سخت تر است قدر این مرحله از عشق ، بسی ناب تر است آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
Mim.Setoode گفت: ل*ب پر سوال بر سر راهی نشستهام سائل نیم به وعده ماهی نشستهام کلیک کنید تا گسترش یابد... معشوق شدن ز عاشقی سخت تر است قدر این مرحله از عشق ، بسی ناب تر است
M Mim.Setoode کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 395 پسندها پسندها 723 امتیازها امتیازها 133 سکه 40 1/17/24 #424 ali گفت: مع*شوق شدن ز عاشقی سخت تر است قدر این مرحله از عشق ، بسی ناب تر است کلیک کنید تا گسترش یابد... تا که نامی شدم از نام نبرم سودی گر نمردم من و این گوشه گمنامی ها آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
ali گفت: مع*شوق شدن ز عاشقی سخت تر است قدر این مرحله از عشق ، بسی ناب تر است کلیک کنید تا گسترش یابد... تا که نامی شدم از نام نبرم سودی گر نمردم من و این گوشه گمنامی ها
D A N ID A N I عضو تأیید شده است. مدیر تالار کپیست+گرگینه پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار تیمتعیینسطح کپیـست رمانخـور گوینده خانم نمونه مدیر رسمی حضور در فعالیت گروهی وفاداری فعال حرفه ای نوشتهها نوشتهها 3,459 پسندها پسندها 14,291 امتیازها امتیازها 548 سکه 17,818 1/17/24 #425 الا ای ساحل امید سعی عاشقان دریاب که ما کشتی درین توفان به سودای تو می رانیم دلا در یال آن گلگون گردن تاز چنگ انداز مبادا کز نشیب این شب سنگین فرومانیم شقایق خوش رهی در پرده ی خون می زند ، سایه چه بی راهیم اگر همخوانی این نغمه نتوانیم هوشنگ ابتهاج آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
الا ای ساحل امید سعی عاشقان دریاب که ما کشتی درین توفان به سودای تو می رانیم دلا در یال آن گلگون گردن تاز چنگ انداز مبادا کز نشیب این شب سنگین فرومانیم شقایق خوش رهی در پرده ی خون می زند ، سایه چه بی راهیم اگر همخوانی این نغمه نتوانیم هوشنگ ابتهاج
♧ ♧Mohsen♧ کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 42 پسندها پسندها 15 امتیازها امتیازها 8 سکه 5 1/17/24 #426 من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش که گناه دگری برتو نخواهند نوشت آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
D A N ID A N I عضو تأیید شده است. مدیر تالار کپیست+گرگینه پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار تیمتعیینسطح کپیـست رمانخـور گوینده خانم نمونه مدیر رسمی حضور در فعالیت گروهی وفاداری فعال حرفه ای نوشتهها نوشتهها 3,459 پسندها پسندها 14,291 امتیازها امتیازها 548 سکه 17,818 1/17/24 #427 ترسم که روز حشر عنان بر عنان رود تسبیح شیخ و خرقه رند شرابخوار آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
♧ ♧Mohsen♧ کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 42 پسندها پسندها 15 امتیازها امتیازها 8 سکه 5 1/17/24 #428 راز درون پرده ز رندان مس*ت پرس کاین حال نیست زاهد عالی مقام را حافظ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
D A N ID A N I عضو تأیید شده است. مدیر تالار کپیست+گرگینه پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار تیمتعیینسطح کپیـست رمانخـور گوینده خانم نمونه مدیر رسمی حضور در فعالیت گروهی وفاداری فعال حرفه ای نوشتهها نوشتهها 3,459 پسندها پسندها 14,291 امتیازها امتیازها 548 سکه 17,818 1/17/24 #429 -آن کس است اهل بشارت که اشارت داند نکته هاهست ولی محرم اسرار کجاست آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
♧ ♧Mohsen♧ کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 42 پسندها پسندها 15 امتیازها امتیازها 8 سکه 5 1/17/24 #430 تویی آن گوهر پاکیزه که در عالم قدس ذکر خیر تو بود حاصل تسبیح ملک آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24