~راوـــی~ مترجم آزمایشی ویراستار مشاور تیمتعیینسطح ناظر آزمایشی مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 362 پسندها پسندها 396 امتیازها امتیازها 63 سکه 569 5/5/26 #1,971 تا چند بسته ماندن در دام خود فریبی بـا غیر آشنایی، با آشنا غریبی؟
BHROO کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 186 پسندها پسندها 919 امتیازها امتیازها 133 سکه 364 5/5/26 #1,972 یادم نمیکنی و ز یادم نمیروی یادت بخیر، یار فراموشکار من
~راوـــی~ مترجم آزمایشی ویراستار مشاور تیمتعیینسطح ناظر آزمایشی مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 362 پسندها پسندها 396 امتیازها امتیازها 63 سکه 569 5/5/26 #1,973 ندیدمت که بکردی وفا بدان چه بگفتی طریق وصل گشادی من آمدم تو برفتی
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,313 پسندها پسندها 2,605 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,764 5/5/26 #1,974 ~راوـــی~ گفت: ندیدمت که بکردی وفا بدان چه بگفتی طریق وصل گشادی من آمدم تو برفتی کلیک کنید تا گسترش یابد... یا آتش شعاع ز مشرق فروختند یا پرنیان لعل کسی باز گسترید کسایی
~راوـــی~ گفت: ندیدمت که بکردی وفا بدان چه بگفتی طریق وصل گشادی من آمدم تو برفتی کلیک کنید تا گسترش یابد... یا آتش شعاع ز مشرق فروختند یا پرنیان لعل کسی باز گسترید کسایی
علی یزدانی نویسنده افتخاری نویسنده افتخاری نوشتهها نوشتهها 487 پسندها پسندها 3,173 امتیازها امتیازها 258 سکه 1,155 5/5/26 #1,975 شکوفـہ بـھـاری گفت: یا آتش شعاع ز مشرق فروختند یا پرنیان لعل کسی باز گسترید کسایی کلیک کنید تا گسترش یابد... دیدار تو حل مشکلات است صبر ز تو خلاف ممکنات است سعدی
شکوفـہ بـھـاری گفت: یا آتش شعاع ز مشرق فروختند یا پرنیان لعل کسی باز گسترید کسایی کلیک کنید تا گسترش یابد... دیدار تو حل مشکلات است صبر ز تو خلاف ممکنات است سعدی
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,313 پسندها پسندها 2,605 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,764 5/5/26 #1,976 علی یزدانی گفت: دیدار تو حل مشکلات است صبر ز تو خلاف ممکنات است سعدی کلیک کنید تا گسترش یابد... تنها تویی، تنها تویی، در خلوت تنهاییام تنها تو میخواهی مرا، با این همه رسواییام منصوره اتابکی
علی یزدانی گفت: دیدار تو حل مشکلات است صبر ز تو خلاف ممکنات است سعدی کلیک کنید تا گسترش یابد... تنها تویی، تنها تویی، در خلوت تنهاییام تنها تو میخواهی مرا، با این همه رسواییام منصوره اتابکی
~راوـــی~ مترجم آزمایشی ویراستار مشاور تیمتعیینسطح ناظر آزمایشی مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 362 پسندها پسندها 396 امتیازها امتیازها 63 سکه 569 5/5/26 #1,977 موی سپید را فلکم رایگان نداد این رشته را به نقد جوانی خریدهام
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,313 پسندها پسندها 2,605 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,764 5/5/26 #1,978 ~راوـــی~ گفت: موی سپید را فلکم رایگان نداد این رشته را به نقد جوانی خریدهام کلیک کنید تا گسترش یابد... من کف نزنم تا تو نباشی مطرب من می نخورم تا تو نباشی ساقی مولوی
~راوـــی~ گفت: موی سپید را فلکم رایگان نداد این رشته را به نقد جوانی خریدهام کلیک کنید تا گسترش یابد... من کف نزنم تا تو نباشی مطرب من می نخورم تا تو نباشی ساقی مولوی
~راوـــی~ مترجم آزمایشی ویراستار مشاور تیمتعیینسطح ناظر آزمایشی مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 362 پسندها پسندها 396 امتیازها امتیازها 63 سکه 569 5/5/26 #1,979 یکی شکسته نوازی کن ای نسیم عنایت که در هوای تو لرزندهتر ز شاخه بیدم
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,313 پسندها پسندها 2,605 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,764 5/5/26 #1,980 ~راوـــی~ گفت: یکی شکسته نوازی کن ای نسیم عنایت که در هوای تو لرزندهتر ز شاخه بیدم کلیک کنید تا گسترش یابد... می از چه نمیخوری مگر ننگست؟ بوس از چه نمیدهی مگر عارست؟ قاآنی
~راوـــی~ گفت: یکی شکسته نوازی کن ای نسیم عنایت که در هوای تو لرزندهتر ز شاخه بیدم کلیک کنید تا گسترش یابد... می از چه نمیخوری مگر ننگست؟ بوس از چه نمیدهی مگر عارست؟ قاآنی