شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,313 پسندها پسندها 2,510 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,764 5/10/26 #2,161 BHROO گفت: ارغوان شاخهی همخونِ جدا مانده من آسمانِ تو چه رنگ است امروز؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... ز هستی تا عدم جهدی ندارد ز مژگان تا به مژگان نیمگام است بیدل دهلوی
BHROO گفت: ارغوان شاخهی همخونِ جدا مانده من آسمانِ تو چه رنگ است امروز؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... ز هستی تا عدم جهدی ندارد ز مژگان تا به مژگان نیمگام است بیدل دهلوی
BHROO کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 186 پسندها پسندها 912 امتیازها امتیازها 133 سکه 364 5/10/26 #2,162 شکوفـہ بـھـاری گفت: ز هستی تا عدم جهدی ندارد ز مژگان تا به مژگان نیمگام است بیدل دهلوی کلیک کنید تا گسترش یابد... تو مرجانی ، تو در جانی ، تو مروارید غلتانی اگر قلبم صدف باشد میان آن تو پنهانی مولانا.
شکوفـہ بـھـاری گفت: ز هستی تا عدم جهدی ندارد ز مژگان تا به مژگان نیمگام است بیدل دهلوی کلیک کنید تا گسترش یابد... تو مرجانی ، تو در جانی ، تو مروارید غلتانی اگر قلبم صدف باشد میان آن تو پنهانی مولانا.
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,313 پسندها پسندها 2,510 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,764 5/10/26 #2,163 BHROO گفت: تو مرجانی ، تو در جانی ، تو مروارید غلتانی اگر قلبم صدف باشد میان آن تو پنهانی مولانا. کلیک کنید تا گسترش یابد... یار معنی دار باید خاصه اندر دوستی تا توانی دوستی با یار معنی دار دار سنایی
BHROO گفت: تو مرجانی ، تو در جانی ، تو مروارید غلتانی اگر قلبم صدف باشد میان آن تو پنهانی مولانا. کلیک کنید تا گسترش یابد... یار معنی دار باید خاصه اندر دوستی تا توانی دوستی با یار معنی دار دار سنایی
BHROO کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 186 پسندها پسندها 912 امتیازها امتیازها 133 سکه 364 5/10/26 #2,164 شکوفـہ بـھـاری گفت: یار معنی دار باید خاصه اندر دوستی تا توانی دوستی با یار معنی دار دار سنایی کلیک کنید تا گسترش یابد... روزها رفتند و من دیگر خود نمیدانم کدامینم... آن منِ سر سختِ مغرورم؟ یا منِ مغلوبِ دیرینم؟ فروغفرخزاد.
شکوفـہ بـھـاری گفت: یار معنی دار باید خاصه اندر دوستی تا توانی دوستی با یار معنی دار دار سنایی کلیک کنید تا گسترش یابد... روزها رفتند و من دیگر خود نمیدانم کدامینم... آن منِ سر سختِ مغرورم؟ یا منِ مغلوبِ دیرینم؟ فروغفرخزاد.
~راوـــی~ مترجم آزمایشی ویراستار مشاور تیمتعیینسطح ناظر آزمایشی مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 341 پسندها پسندها 361 امتیازها امتیازها 63 سکه 500 5/11/26 #2,165 ماهم آمد به در خانه و در خانه نبودم خانه گویی به سرم ریخت چو این قصه شنودم -شهریار
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,313 پسندها پسندها 2,510 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,764 5/11/26 #2,166 ~راوـــی~ گفت: ماهم آمد به در خانه و در خانه نبودم خانه گویی به سرم ریخت چو این قصه شنودم -شهریار کلیک کنید تا گسترش یابد... من تو را زان سوی جهان جویان تو بدین سو سرم گرفته کنار حافظ شیرازی
~راوـــی~ گفت: ماهم آمد به در خانه و در خانه نبودم خانه گویی به سرم ریخت چو این قصه شنودم -شهریار کلیک کنید تا گسترش یابد... من تو را زان سوی جهان جویان تو بدین سو سرم گرفته کنار حافظ شیرازی
sajjad.shahrostami کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 157 پسندها پسندها 389 امتیازها امتیازها 63 سکه 7 5/11/26 #2,167 شکوفـہ بـھـاری گفت: من تو را زان سوی جهان جویان تو بدین سو سرم گرفته کنار حافظ شیرازی کلیک کنید تا گسترش یابد... ریختم با نوجوانی، باز طرح زندگانی تا مگر پیرانه، سر از سر بگیرم نوجوانی
شکوفـہ بـھـاری گفت: من تو را زان سوی جهان جویان تو بدین سو سرم گرفته کنار حافظ شیرازی کلیک کنید تا گسترش یابد... ریختم با نوجوانی، باز طرح زندگانی تا مگر پیرانه، سر از سر بگیرم نوجوانی
sajjad.shahrostami کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 157 پسندها پسندها 389 امتیازها امتیازها 63 سکه 7 5/11/26 #2,168 sajjad.shahrostami گفت: ریختم با نوجوانی، باز طرح زندگانی تا مگر پیرانه، سر از سر بگیرم نوجوانی کلیک کنید تا گسترش یابد... یوسف شدم برایت،چرا زلیخا نشدی؟ زبانم لال؛ نکند باز دلتنگ پوتیفار شده ای 😅
sajjad.shahrostami گفت: ریختم با نوجوانی، باز طرح زندگانی تا مگر پیرانه، سر از سر بگیرم نوجوانی کلیک کنید تا گسترش یابد... یوسف شدم برایت،چرا زلیخا نشدی؟ زبانم لال؛ نکند باز دلتنگ پوتیفار شده ای 😅
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,313 پسندها پسندها 2,510 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,764 5/11/26 #2,169 sajjad.shahrostami گفت: ریختم با نوجوانی، باز طرح زندگانی تا مگر پیرانه، سر از سر بگیرم نوجوانی کلیک کنید تا گسترش یابد... یاد باد آن که ز ما وقت سفر یاد نکرد به وداعی دل غمدیده ما شاد نکرد حافظ شیرازی
sajjad.shahrostami گفت: ریختم با نوجوانی، باز طرح زندگانی تا مگر پیرانه، سر از سر بگیرم نوجوانی کلیک کنید تا گسترش یابد... یاد باد آن که ز ما وقت سفر یاد نکرد به وداعی دل غمدیده ما شاد نکرد حافظ شیرازی
sajjad.shahrostami کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 157 پسندها پسندها 389 امتیازها امتیازها 63 سکه 7 5/11/26 #2,170 sajjad.shahrostami گفت: یوسف شدم برایت،چرا زلیخا نشدی؟ زبانم لال؛ نکند باز دلتنگ پوتیفار شده ای 😅 کلیک کنید تا گسترش یابد... یا در آغوشم بگیر یا در می آغوشمت🕊😂
sajjad.shahrostami گفت: یوسف شدم برایت،چرا زلیخا نشدی؟ زبانم لال؛ نکند باز دلتنگ پوتیفار شده ای 😅 کلیک کنید تا گسترش یابد... یا در آغوشم بگیر یا در می آغوشمت🕊😂