Delaram* کاربر خودمانی کاربر انجمن حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 436 پسندها پسندها 2,514 امتیازها امتیازها 203 سکه 487 5/24/26 #2,461 اکنون که گل سعادتت پربار است دست تو ز جام می چرا بیکار است
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,301 پسندها پسندها 2,434 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,594 5/24/26 #2,462 Delaram* گفت: اکنون که گل سعادتت پربار است دست تو ز جام می چرا بیکار است کلیک کنید تا گسترش یابد... توبه از می به چه تدبیر توانم کردن؟ من عاجز چه به تقدیر توانم کردن؟
Delaram* گفت: اکنون که گل سعادتت پربار است دست تو ز جام می چرا بیکار است کلیک کنید تا گسترش یابد... توبه از می به چه تدبیر توانم کردن؟ من عاجز چه به تقدیر توانم کردن؟
تهمتن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 16 پسندها پسندها 37 امتیازها امتیازها 13 سکه 5 5/24/26 #2,463 ناصح مکن حدیث که صبر اختیار کنما را به عشق یار ز خویش اختیار نیست شکوفـہ بـھـاری گفت: توبه از می به چه تدبیر توانم کردن؟ من عاجز چه به تقدیر توانم کردن؟ کلیک کنید تا گسترش یابد...
ناصح مکن حدیث که صبر اختیار کنما را به عشق یار ز خویش اختیار نیست شکوفـہ بـھـاری گفت: توبه از می به چه تدبیر توانم کردن؟ من عاجز چه به تقدیر توانم کردن؟ کلیک کنید تا گسترش یابد...
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,301 پسندها پسندها 2,434 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,594 5/24/26 #2,464 تهمتن گفت: ناصح مکن حدیث که صبر اختیار کن ما را به عشق یار ز خویش اختیار نیست کلیک کنید تا گسترش یابد... تو دور افتاده از ما و نگنجد شوق در نامه بیا کز دست تو هم پیش تو پاره کنم جامه
تهمتن گفت: ناصح مکن حدیث که صبر اختیار کن ما را به عشق یار ز خویش اختیار نیست کلیک کنید تا گسترش یابد... تو دور افتاده از ما و نگنجد شوق در نامه بیا کز دست تو هم پیش تو پاره کنم جامه
Delaram* کاربر خودمانی کاربر انجمن حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 436 پسندها پسندها 2,514 امتیازها امتیازها 203 سکه 487 5/24/26 #2,465 یا چشم بپوش از من و از خویش برانم یا تنگ در آغوش بگیرم که بمیرم
تهمتن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 16 پسندها پسندها 37 امتیازها امتیازها 13 سکه 5 5/24/26 #2,466 Delaram* گفت: یا چشم بپوش از من و از خویش برانم یا تنگ در آغوش بگیرم که بمیرم کلیک کنید تا گسترش یابد... من از کجا غم و شادی این جهان ز کجا من از کجا غم باران و ناودان ز کجا
Delaram* گفت: یا چشم بپوش از من و از خویش برانم یا تنگ در آغوش بگیرم که بمیرم کلیک کنید تا گسترش یابد... من از کجا غم و شادی این جهان ز کجا من از کجا غم باران و ناودان ز کجا
Delaram* کاربر خودمانی کاربر انجمن حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 436 پسندها پسندها 2,514 امتیازها امتیازها 203 سکه 487 5/24/26 #2,467 اینچنین پای مزن بر من افتاده به خاک من همان برگ بهارم که غمت مرگم داد ؛
تهمتن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 16 پسندها پسندها 37 امتیازها امتیازها 13 سکه 5 5/24/26 #2,468 Delaram* گفت: اینچنین پای مزن بر من افتاده به خاک من همان برگ بهارم که غمت مرگم داد ؛ کلیک کنید تا گسترش یابد... دل و دینم شد و دلبر به ملامت برخاست گفت با ما منشین کز تو سلامت برخاست
Delaram* گفت: اینچنین پای مزن بر من افتاده به خاک من همان برگ بهارم که غمت مرگم داد ؛ کلیک کنید تا گسترش یابد... دل و دینم شد و دلبر به ملامت برخاست گفت با ما منشین کز تو سلامت برخاست
BHROO کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 185 پسندها پسندها 908 امتیازها امتیازها 133 سکه 359 5/24/26 #2,469 توانا بود هرکه دانا بود ز دانش دل پیر برنا بود
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,301 پسندها پسندها 2,434 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,594 5/25/26 #2,470 BHROO گفت: توانا بود هرکه دانا بود ز دانش دل پیر برنا بود کلیک کنید تا گسترش یابد... درمان اگر نداری، باری به درد یاد آر کز دوست هرچه آید آن یادگار باشد
BHROO گفت: توانا بود هرکه دانا بود ز دانش دل پیر برنا بود کلیک کنید تا گسترش یابد... درمان اگر نداری، باری به درد یاد آر کز دوست هرچه آید آن یادگار باشد