فاطیما تانیا رمانخـور رمانخـور نوشتهها نوشتهها 127 پسندها پسندها 317 امتیازها امتیازها 63 سکه 314 دیروز ساعت 00:30 #2,591 پناه. گفت: هر دم از درد بنالم که فلک هر ساعت کندم قصد دل ریش به آزار دگر کلیک کنید تا گسترش یابد... روی تو کس ندید و هزارت رقیب هست در غنچه ای هنوز و هزارت رقیب هست آخرین ویرایش: دیروز ساعت 00:54
پناه. گفت: هر دم از درد بنالم که فلک هر ساعت کندم قصد دل ریش به آزار دگر کلیک کنید تا گسترش یابد... روی تو کس ندید و هزارت رقیب هست در غنچه ای هنوز و هزارت رقیب هست
پناه. داور آکادمی داور آکادمی نوشتهها نوشتهها 381 پسندها پسندها 3,215 امتیازها امتیازها 238 سکه 2,284 دیروز ساعت 00:57 #2,592 فاطیما تانیا گفت: روی تو کس ندید و هزارت رقیب هست در غنچه ای هنوز و هزارت رقیب هست کلیک کنید تا گسترش یابد... تو کافر دل نمیبندی نقاب زلف و میترسم که محرابم بگرداند خم آن دلسِتان ابرو
فاطیما تانیا گفت: روی تو کس ندید و هزارت رقیب هست در غنچه ای هنوز و هزارت رقیب هست کلیک کنید تا گسترش یابد... تو کافر دل نمیبندی نقاب زلف و میترسم که محرابم بگرداند خم آن دلسِتان ابرو
ترانه قربانی نیا کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 27 پسندها پسندها 89 امتیازها امتیازها 13 سکه 78 امروز در 00:45 #2,593 پناه. گفت: تو کافر دل نمیبندی نقاب زلف و میترسم که محرابم بگرداند خم آن دلسِتان ابرو کلیک کنید تا گسترش یابد... واعظان کاین جلوه در محراب و منبر میکنند چون به خلوت میروند آن کارِ دیگر میکنند مشکلی دارم، زِ دانشمندِ مجلس بازپرس توبهفرمایان، چرا خود توبه کمتر میکنند؟
پناه. گفت: تو کافر دل نمیبندی نقاب زلف و میترسم که محرابم بگرداند خم آن دلسِتان ابرو کلیک کنید تا گسترش یابد... واعظان کاین جلوه در محراب و منبر میکنند چون به خلوت میروند آن کارِ دیگر میکنند مشکلی دارم، زِ دانشمندِ مجلس بازپرس توبهفرمایان، چرا خود توبه کمتر میکنند؟
Majnun کاربر فعال کاربر انجمن vip نوشتهها نوشتهها 795 پسندها پسندها 9,287 امتیازها امتیازها 413 سکه 378 امروز در 00:50 #2,594 دلم ز صومعه بگرفت و خرقه سالوس کجاست دیر مغان و ش. راب ناب کجا