Tiam.RTiam.R عضو تأیید شده است. مدیر ارشد پرسنل مدیریت مدیر ارشد حضور در فعالیت گروهی برتر سال داوری ویژه مسئولیت پذیر vip مدیر ارشد اقدام شاخص پشتکار خیلی خوب رتبه سوم مسابقات خانم نمونه بررسی مدیریتی از تالار مدیر رسمی حرفه ای فعال پشتکار خوب محبوب نوشتهها نوشتهها 5,935 پسندها پسندها 26,855 امتیازها امتیازها 958 سکه 1,377 امروز در 18:15 #2,601 من از کجا غم و شادی این جهان ز کجا من از کجا غم باران و ناودان ز کجا
فاطیما تانیا رمانخـور رمانخـور نوشتهها نوشتهها 134 پسندها پسندها 387 امتیازها امتیازها 63 سکه 313 امروز در 20:32 #2,602 Tiam.R گفت: من از کجا غم و شادی این جهان ز کجا من از کجا غم باران و ناودان ز کجا کلیک کنید تا گسترش یابد... ان مرد در باران تویی حالا که خوانده بودم در دبستانم
Tiam.R گفت: من از کجا غم و شادی این جهان ز کجا من از کجا غم باران و ناودان ز کجا کلیک کنید تا گسترش یابد... ان مرد در باران تویی حالا که خوانده بودم در دبستانم
پناه. داور آکادمی داور آکادمی ناظر آزمایشی نوشتهها نوشتهها 404 پسندها پسندها 3,438 امتیازها امتیازها 258 سکه 2,327 46 دقیقه قبل #2,603 فاطیما تانیا گفت: ان مرد در باران تویی حالا که خوانده بودم در دبستانم کلیک کنید تا گسترش یابد... ما را همه شب نمیبرد خواب ای خفته روزگار دریاب
فاطیما تانیا گفت: ان مرد در باران تویی حالا که خوانده بودم در دبستانم کلیک کنید تا گسترش یابد... ما را همه شب نمیبرد خواب ای خفته روزگار دریاب
فاطیما تانیا رمانخـور رمانخـور نوشتهها نوشتهها 134 پسندها پسندها 387 امتیازها امتیازها 63 سکه 313 40 دقیقه قبل #2,604 پناه. گفت: ما را همه شب نمیبرد خواب ای خفته روزگار دریاب کلیک کنید تا گسترش یابد... بگردید بگردید در این خانه بگردید در این خانه غریبند غریبانه بگردید
پناه. گفت: ما را همه شب نمیبرد خواب ای خفته روزگار دریاب کلیک کنید تا گسترش یابد... بگردید بگردید در این خانه بگردید در این خانه غریبند غریبانه بگردید
Tiam.RTiam.R عضو تأیید شده است. مدیر ارشد پرسنل مدیریت مدیر ارشد حضور در فعالیت گروهی برتر سال داوری ویژه مسئولیت پذیر vip مدیر ارشد اقدام شاخص پشتکار خیلی خوب رتبه سوم مسابقات خانم نمونه بررسی مدیریتی از تالار مدیر رسمی حرفه ای فعال پشتکار خوب محبوب نوشتهها نوشتهها 5,935 پسندها پسندها 26,855 امتیازها امتیازها 958 سکه 1,377 24 دقیقه قبل #2,605 دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد جز غم که هزار آفرین بر غم باد
فاطیما تانیا رمانخـور رمانخـور نوشتهها نوشتهها 134 پسندها پسندها 387 امتیازها امتیازها 63 سکه 313 22 دقیقه قبل #2,606 Tiam.R گفت: دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد جز غم که هزار آفرین بر غم باد کلیک کنید تا گسترش یابد... دودلم اینکه بیاید من معمولی را سر و سامان بدهد یا سر و سامان ببرد
Tiam.R گفت: دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد جز غم که هزار آفرین بر غم باد کلیک کنید تا گسترش یابد... دودلم اینکه بیاید من معمولی را سر و سامان بدهد یا سر و سامان ببرد
Tiam.RTiam.R عضو تأیید شده است. مدیر ارشد پرسنل مدیریت مدیر ارشد حضور در فعالیت گروهی برتر سال داوری ویژه مسئولیت پذیر vip مدیر ارشد اقدام شاخص پشتکار خیلی خوب رتبه سوم مسابقات خانم نمونه بررسی مدیریتی از تالار مدیر رسمی حرفه ای فعال پشتکار خوب محبوب نوشتهها نوشتهها 5,935 پسندها پسندها 26,855 امتیازها امتیازها 958 سکه 1,377 20 دقیقه قبل #2,607 در دایره قسمت ما نقطه ی تسلیمیم لطف آنچه تو اندیشی حکم آنچه تو فرمایی