Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #71 دیگر در قلب من نه عشق نه احساس دیگر در جان من نه شور نه فریاد دشتم، اما در او نه نالهء مجنون..! کوهم، اما در او نه تیشهء فرهاد..! @Riot آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
دیگر در قلب من نه عشق نه احساس دیگر در جان من نه شور نه فریاد دشتم، اما در او نه نالهء مجنون..! کوهم، اما در او نه تیشهء فرهاد..! @Riot
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #72 Sarah Bhr گفت: دیگر در قلب من نه عشق نه احساس دیگر در جان من نه شور نه فریاد دشتم، اما در او نه نالهء مجنون..! کوهم، اما در او نه تیشهء فرهاد..! @Riot کلیک کنید تا گسترش یابد... دلنشینتر میشود، وقتی که او مینشیند با دلت، در گفت و گو آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: دیگر در قلب من نه عشق نه احساس دیگر در جان من نه شور نه فریاد دشتم، اما در او نه نالهء مجنون..! کوهم، اما در او نه تیشهء فرهاد..! @Riot کلیک کنید تا گسترش یابد... دلنشینتر میشود، وقتی که او مینشیند با دلت، در گفت و گو
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #73 Riot گفت: دلنشینتر میشود، وقتی که او مینشیند با دلت، در گفت و گو کلیک کنید تا گسترش یابد... و عشق “قافیه” اش گرچه مشکل است اما خدا اگر که بخواهد “ردیف” خواهد شد ... آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: دلنشینتر میشود، وقتی که او مینشیند با دلت، در گفت و گو کلیک کنید تا گسترش یابد... و عشق “قافیه” اش گرچه مشکل است اما خدا اگر که بخواهد “ردیف” خواهد شد ...
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #74 Sarah Bhr گفت: و عشق “قافیه” اش گرچه مشکل است اما خدا اگر که بخواهد “ردیف” خواهد شد ... کلیک کنید تا گسترش یابد... در گلویم گیر کرده، زخم یک بغضِ غریب فرصتی از اشک می جویم، که رسوایش کنم … آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: و عشق “قافیه” اش گرچه مشکل است اما خدا اگر که بخواهد “ردیف” خواهد شد ... کلیک کنید تا گسترش یابد... در گلویم گیر کرده، زخم یک بغضِ غریب فرصتی از اشک می جویم، که رسوایش کنم …
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #75 مثل گل های ترک خوردهء کاشی شده ام بعد تو پیر که نه، من متلاشی شده ام..! Riot گفت: در گلویم گیر کرده، زخم یک بغضِ غریب فرصتی از اشک می جویم، که رسوایش کنم … کلیک کنید تا گسترش یابد... آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
مثل گل های ترک خوردهء کاشی شده ام بعد تو پیر که نه، من متلاشی شده ام..! Riot گفت: در گلویم گیر کرده، زخم یک بغضِ غریب فرصتی از اشک می جویم، که رسوایش کنم … کلیک کنید تا گسترش یابد...
E Essence مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 1,226 پسندها پسندها 2,356 امتیازها امتیازها 328 سکه 24 1/18/24 #76 Sarah Bhr گفت: مثل گل های ترک خوردهء کاشی شده ام بعد تو پیر که نه، من متلاشی شده ام..! کلیک کنید تا گسترش یابد... ما به آن گل از وفای خویشتن دل بسته ایم ورنه این صحرا تهی از لالهٔ سیراب نیست آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: مثل گل های ترک خوردهء کاشی شده ام بعد تو پیر که نه، من متلاشی شده ام..! کلیک کنید تا گسترش یابد... ما به آن گل از وفای خویشتن دل بسته ایم ورنه این صحرا تهی از لالهٔ سیراب نیست
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #77 Dawshtm گفت: ما به آن گل از وفای خویشتن دل بسته ایم ورنه این صحرا تهی از لالهٔ سیراب نیست کلیک کنید تا گسترش یابد... تو کجایی، که دلم را برسانی، به قرار؟ … آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Dawshtm گفت: ما به آن گل از وفای خویشتن دل بسته ایم ورنه این صحرا تهی از لالهٔ سیراب نیست کلیک کنید تا گسترش یابد... تو کجایی، که دلم را برسانی، به قرار؟ …
E Essence مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 1,226 پسندها پسندها 2,356 امتیازها امتیازها 328 سکه 24 1/18/24 #78 Riot گفت: تو کجایی، که دلم را برسانی، به قرار؟ … کلیک کنید تا گسترش یابد... رفتم به طبیب جان گفتم که ببین دستم - هم بیدل و بیمارم هم عاشق و سرمستم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: تو کجایی، که دلم را برسانی، به قرار؟ … کلیک کنید تا گسترش یابد... رفتم به طبیب جان گفتم که ببین دستم - هم بیدل و بیمارم هم عاشق و سرمستم
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #79 Dawshtm گفت: رفتم به طبیب جان گفتم که ببین دستم - هم بیدل و بیمارم هم عاشق و سرمستم کلیک کنید تا گسترش یابد... میروم، بی خویشتن شاید فراموشت کنم … آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Dawshtm گفت: رفتم به طبیب جان گفتم که ببین دستم - هم بیدل و بیمارم هم عاشق و سرمستم کلیک کنید تا گسترش یابد... میروم، بی خویشتن شاید فراموشت کنم …
E Essence مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 1,226 پسندها پسندها 2,356 امتیازها امتیازها 328 سکه 24 1/18/24 #80 Riot گفت: میروم، بی خویشتن شاید فراموشت کنم … کلیک کنید تا گسترش یابد... من بی مایه که باشم، که خریدار تو باشم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: میروم، بی خویشتن شاید فراموشت کنم … کلیک کنید تا گسترش یابد... من بی مایه که باشم، که خریدار تو باشم