R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #81 Dawshtm گفت: من بی مایه که باشم، که خریدار تو باشم کلیک کنید تا گسترش یابد... مثل دیوار ترک خورده، پس از زلزله ها گاه دل ها، ز سخن های کسی میشکند … آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Dawshtm گفت: من بی مایه که باشم، که خریدار تو باشم کلیک کنید تا گسترش یابد... مثل دیوار ترک خورده، پس از زلزله ها گاه دل ها، ز سخن های کسی میشکند …
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #82 Riot گفت: مثل دیوار ترک خورده، پس از زلزله ها گاه دل ها، ز سخن های کسی میشکند … کلیک کنید تا گسترش یابد... دستخطی دارم از او بر دل خود یادگار عشق کاری کرد با قلبم که چاقو با انار آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: مثل دیوار ترک خورده، پس از زلزله ها گاه دل ها، ز سخن های کسی میشکند … کلیک کنید تا گسترش یابد... دستخطی دارم از او بر دل خود یادگار عشق کاری کرد با قلبم که چاقو با انار
E Essence مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 1,226 پسندها پسندها 2,356 امتیازها امتیازها 328 سکه 24 1/18/24 #83 Riot گفت: مثل دیوار ترک خورده، پس از زلزله ها گاه دل ها، ز سخن های کسی میشکند … کلیک کنید تا گسترش یابد... دل نیست کبوتر ک چو برخاست بشیند از گوشه بامی که پریدیم، پریدیم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: مثل دیوار ترک خورده، پس از زلزله ها گاه دل ها، ز سخن های کسی میشکند … کلیک کنید تا گسترش یابد... دل نیست کبوتر ک چو برخاست بشیند از گوشه بامی که پریدیم، پریدیم
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #84 Dawshtm گفت: دل نیست کبوتر ک چو برخاست بشیند از گوشه بامی که پریدیم، پریدیم کلیک کنید تا گسترش یابد... محکم بغلم کن که دلم سخت گرفته ست نگذار که این کوه به یکبار بریزد آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Dawshtm گفت: دل نیست کبوتر ک چو برخاست بشیند از گوشه بامی که پریدیم، پریدیم کلیک کنید تا گسترش یابد... محکم بغلم کن که دلم سخت گرفته ست نگذار که این کوه به یکبار بریزد
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #85 Riot گفت: محکم بغلم کن که دلم سخت گرفته ست نگذار که این کوه به یکبار بریزد کلیک کنید تا گسترش یابد... دل بدست آور که حج اکبر است از هزاران کعبه یک دل بهتر است آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: محکم بغلم کن که دلم سخت گرفته ست نگذار که این کوه به یکبار بریزد کلیک کنید تا گسترش یابد... دل بدست آور که حج اکبر است از هزاران کعبه یک دل بهتر است
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #86 Sarah Bhr گفت: دل بدست آور که حج اکبر است از هزاران کعبه یک دل بهتر است کلیک کنید تا گسترش یابد... تو آن شعری، که من جایی نمیخوانم … آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: دل بدست آور که حج اکبر است از هزاران کعبه یک دل بهتر است کلیک کنید تا گسترش یابد... تو آن شعری، که من جایی نمیخوانم …
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #87 Riot گفت: تو آن شعری، که من جایی نمیخوانم … کلیک کنید تا گسترش یابد... مثل گنجشک غریبی است دلم در این شهر هرکه آمد طرفش تکه ی سنگی زد و رفت آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: تو آن شعری، که من جایی نمیخوانم … کلیک کنید تا گسترش یابد... مثل گنجشک غریبی است دلم در این شهر هرکه آمد طرفش تکه ی سنگی زد و رفت
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #88 Sarah Bhr گفت: مثل گنجشک غریبی است دلم در این شهر هرکه آمد طرفش تکه ی سنگی زد و رفت کلیک کنید تا گسترش یابد... تو بدونِ من، مرا کم داری، من ولی بی تو، جهانم خالیست … آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: مثل گنجشک غریبی است دلم در این شهر هرکه آمد طرفش تکه ی سنگی زد و رفت کلیک کنید تا گسترش یابد... تو بدونِ من، مرا کم داری، من ولی بی تو، جهانم خالیست …
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #89 Riot گفت: تو بدونِ من، مرا کم داری، من ولی بی تو، جهانم خالیست … کلیک کنید تا گسترش یابد... تا شدم حلقه به گوش در میخانه عشق هردم آید غمی از نو به مبارکبادم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: تو بدونِ من، مرا کم داری، من ولی بی تو، جهانم خالیست … کلیک کنید تا گسترش یابد... تا شدم حلقه به گوش در میخانه عشق هردم آید غمی از نو به مبارکبادم
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #90 Sarah Bhr گفت: تا شدم حلقه به گوش در میخانه عشق هردم آید غمی از نو به مبارکبادم کلیک کنید تا گسترش یابد... من از طعم دوبیتیهای باران خوردہ لبریزم کنار اشکهایم میشود آویخت دریا را ! آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: تا شدم حلقه به گوش در میخانه عشق هردم آید غمی از نو به مبارکبادم کلیک کنید تا گسترش یابد... من از طعم دوبیتیهای باران خوردہ لبریزم کنار اشکهایم میشود آویخت دریا را !