R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #101 ناصرالدین سلطان گفت: ای نسیم سحر ارامگه یار کجاست منزل ان مه عاشق کش عیار کجاست کلیک کنید تا گسترش یابد... تحمل میکنم با زخم، چون مرهم نمیبینم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
ناصرالدین سلطان گفت: ای نسیم سحر ارامگه یار کجاست منزل ان مه عاشق کش عیار کجاست کلیک کنید تا گسترش یابد... تحمل میکنم با زخم، چون مرهم نمیبینم
M mahya.zed کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 80 پسندها پسندها 175 امتیازها امتیازها 33 سکه 0 1/18/24 #102 Riot گفت: تحمل میکنم با زخم، چون مرهم نمیبینم کلیک کنید تا گسترش یابد... من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش هر کسی ان درود عاقبت کار که کشت آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: تحمل میکنم با زخم، چون مرهم نمیبینم کلیک کنید تا گسترش یابد... من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش هر کسی ان درود عاقبت کار که کشت
C crocodile کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 876 پسندها پسندها 1,428 امتیازها امتیازها 233 سکه -25 1/18/24 #103 ناصرالدین سلطان گفت: من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش هر کسی ان درود عاقبت کار که کشت کلیک کنید تا گسترش یابد... تجلی گه خود کرد خدا دیده ی مارا در این دیده در آیید و ببینید خدارا صفای اصفهانی آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
ناصرالدین سلطان گفت: من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش هر کسی ان درود عاقبت کار که کشت کلیک کنید تا گسترش یابد... تجلی گه خود کرد خدا دیده ی مارا در این دیده در آیید و ببینید خدارا صفای اصفهانی
M mahya.zed کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 80 پسندها پسندها 175 امتیازها امتیازها 33 سکه 0 1/18/24 #104 crocodile گفت: تجلی گه خود کرد خدا دیده ی مارا در این دیده در آیید و ببینید خدارا صفای اصفهانی کلیک کنید تا گسترش یابد... این که یک روز مهندس برود در پی شعر سر و سریست که با موی پریشان دارد آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
crocodile گفت: تجلی گه خود کرد خدا دیده ی مارا در این دیده در آیید و ببینید خدارا صفای اصفهانی کلیک کنید تا گسترش یابد... این که یک روز مهندس برود در پی شعر سر و سریست که با موی پریشان دارد
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #105 ناصرالدین سلطان گفت: این که یک روز مهندس برود در پی شعر سر و سریست که با موی پریشان دارد کلیک کنید تا گسترش یابد... دل که میگیرد نمیگوید کجا باید گریست گریه کردن در خیابان هم ارامم نکرد آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
ناصرالدین سلطان گفت: این که یک روز مهندس برود در پی شعر سر و سریست که با موی پریشان دارد کلیک کنید تا گسترش یابد... دل که میگیرد نمیگوید کجا باید گریست گریه کردن در خیابان هم ارامم نکرد
M mahya.zed کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 80 پسندها پسندها 175 امتیازها امتیازها 33 سکه 0 1/18/24 #106 Riot گفت: دل که میگیرد نمیگوید کجا باید گریست گریه کردن در خیابان هم ارامم نکرد کلیک کنید تا گسترش یابد... دیریست که دلدار پیامی نفرستاد ننوشت سلامی و کلامی نفرستاد آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: دل که میگیرد نمیگوید کجا باید گریست گریه کردن در خیابان هم ارامم نکرد کلیک کنید تا گسترش یابد... دیریست که دلدار پیامی نفرستاد ننوشت سلامی و کلامی نفرستاد
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #107 ناصرالدین سلطان گفت: دیریست که دلدار پیامی نفرستاد ننوشت سلامی و کلامی نفرستاد کلیک کنید تا گسترش یابد... دستِ من گیر، که دست از دو جهان وا دارم … آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
ناصرالدین سلطان گفت: دیریست که دلدار پیامی نفرستاد ننوشت سلامی و کلامی نفرستاد کلیک کنید تا گسترش یابد... دستِ من گیر، که دست از دو جهان وا دارم …
M mahya.zed کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 80 پسندها پسندها 175 امتیازها امتیازها 33 سکه 0 1/18/24 #108 Riot گفت: دستِ من گیر، که دست از دو جهان وا دارم … کلیک کنید تا گسترش یابد... ما ز یاران چشم یاری داشتیم خود غلط بود انچه میپنداشتیم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: دستِ من گیر، که دست از دو جهان وا دارم … کلیک کنید تا گسترش یابد... ما ز یاران چشم یاری داشتیم خود غلط بود انچه میپنداشتیم
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #109 ناصرالدین سلطان گفت: ما ز یاران چشم یاری داشتیم خود غلط بود انچه میپنداشتیم کلیک کنید تا گسترش یابد... ما آنچه خوانده ایم فراموش کرده ایم الّا حدیث دوست که تکرار می کنیم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
ناصرالدین سلطان گفت: ما ز یاران چشم یاری داشتیم خود غلط بود انچه میپنداشتیم کلیک کنید تا گسترش یابد... ما آنچه خوانده ایم فراموش کرده ایم الّا حدیث دوست که تکرار می کنیم
M mahya.zed کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 80 پسندها پسندها 175 امتیازها امتیازها 33 سکه 0 1/18/24 #110 Riot گفت: ما آنچه خوانده ایم فراموش کرده ایم الّا حدیث دوست که تکرار می کنیم کلیک کنید تا گسترش یابد... ما قصه سکندر و دارا نخوانده ایم از ما بجز حکایت مهر و وفا مپرس آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: ما آنچه خوانده ایم فراموش کرده ایم الّا حدیث دوست که تکرار می کنیم کلیک کنید تا گسترش یابد... ما قصه سکندر و دارا نخوانده ایم از ما بجز حکایت مهر و وفا مپرس