R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #201 nafas گفت: نه نیازیست به میخانه، نه پیمانه، نه مِـی! مس*تِ بوسـیــــدنِ چـشــمــــانِ تـــو ام، اما کِی؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... یار مرا غار مرا عشق جگر خوار مرا یار تویی غار تویی خواجه نگه دار مرا آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
nafas گفت: نه نیازیست به میخانه، نه پیمانه، نه مِـی! مس*تِ بوسـیــــدنِ چـشــمــــانِ تـــو ام، اما کِی؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... یار مرا غار مرا عشق جگر خوار مرا یار تویی غار تویی خواجه نگه دار مرا
N nafas کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 15 پسندها پسندها 44 امتیازها امتیازها 13 سکه 4 1/18/24 #202 Riot گفت: یار مرا غار مرا عشق جگر خوار مرا یار تویی غار تویی خواجه نگه دار مرا کلیک کنید تا گسترش یابد... اگر چیزی نمی گویم مپنداری که از سنگم زبان من نمی چرخـد به توصیـف دل تنگم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: یار مرا غار مرا عشق جگر خوار مرا یار تویی غار تویی خواجه نگه دار مرا کلیک کنید تا گسترش یابد... اگر چیزی نمی گویم مپنداری که از سنگم زبان من نمی چرخـد به توصیـف دل تنگم
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #203 nafas گفت: اگر چیزی نمی گویم مپنداری که از سنگم زبان من نمی چرخـد به توصیـف دل تنگم کلیک کنید تا گسترش یابد... مثل فرهادی ام که خواب هر شبش شیرین شده آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
nafas گفت: اگر چیزی نمی گویم مپنداری که از سنگم زبان من نمی چرخـد به توصیـف دل تنگم کلیک کنید تا گسترش یابد... مثل فرهادی ام که خواب هر شبش شیرین شده
N nafas کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 15 پسندها پسندها 44 امتیازها امتیازها 13 سکه 4 1/18/24 #204 Riot گفت: مثل فرهادی ام که خواب هر شبش شیرین شده کلیک کنید تا گسترش یابد... هی تاس می اندازم اما شش نمی آید فهمیده ام معشوقه با کوشش نمی آید آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: مثل فرهادی ام که خواب هر شبش شیرین شده کلیک کنید تا گسترش یابد... هی تاس می اندازم اما شش نمی آید فهمیده ام معشوقه با کوشش نمی آید
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #205 nafas گفت: هی تاس می اندازم اما شش نمی آید فهمیده ام معشوقه با کوشش نمی آید کلیک کنید تا گسترش یابد... دل جز اندیشه ی تو را در سینه ی شکسته ی خود جا نمی دهد آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
nafas گفت: هی تاس می اندازم اما شش نمی آید فهمیده ام معشوقه با کوشش نمی آید کلیک کنید تا گسترش یابد... دل جز اندیشه ی تو را در سینه ی شکسته ی خود جا نمی دهد
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #206 Riot گفت: دل جز اندیشه ی تو را در سینه ی شکسته ی خود جا نمی دهد کلیک کنید تا گسترش یابد... دست عشق از دامن دل دور باد میتوان آیا به دل دستور داد؟ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: دل جز اندیشه ی تو را در سینه ی شکسته ی خود جا نمی دهد کلیک کنید تا گسترش یابد... دست عشق از دامن دل دور باد میتوان آیا به دل دستور داد؟
C crocodile کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 876 پسندها پسندها 1,428 امتیازها امتیازها 233 سکه -25 1/18/24 #207 Sarah Bhr گفت: دست عشق از دامن دل دور باد میتوان آیا به دل دستور داد؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... در دایره وجود موجود علیست اندر دوجهان مقصد و مقصود علیست گرخانه اعتقاد ویران نشدی من فاش بگفتمی که معبود علیست مولانا آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: دست عشق از دامن دل دور باد میتوان آیا به دل دستور داد؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... در دایره وجود موجود علیست اندر دوجهان مقصد و مقصود علیست گرخانه اعتقاد ویران نشدی من فاش بگفتمی که معبود علیست مولانا
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #208 crocodile گفت: در دایره وجود موجود علیست اندر دوجهان مقصد و مقصود علیست گرخانه اعتقاد ویران نشدی من فاش بگفتمی که معبود علیست مولانا کلیک کنید تا گسترش یابد... تو مرا خواهی و من نیز تو را این چه کبر و چه شوخی و چه نازی ست? آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
crocodile گفت: در دایره وجود موجود علیست اندر دوجهان مقصد و مقصود علیست گرخانه اعتقاد ویران نشدی من فاش بگفتمی که معبود علیست مولانا کلیک کنید تا گسترش یابد... تو مرا خواهی و من نیز تو را این چه کبر و چه شوخی و چه نازی ست?
C crocodile کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 876 پسندها پسندها 1,428 امتیازها امتیازها 233 سکه -25 1/18/24 #209 Riot گفت: تو مرا خواهی و من نیز تو را این چه کبر و چه شوخی و چه نازی ست? کلیک کنید تا گسترش یابد... ترسم که روز حشر عنان بر عنان رود تسبیح شیخ و خرقه رند شرابخوار آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: تو مرا خواهی و من نیز تو را این چه کبر و چه شوخی و چه نازی ست? کلیک کنید تا گسترش یابد... ترسم که روز حشر عنان بر عنان رود تسبیح شیخ و خرقه رند شرابخوار
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #210 crocodile گفت: ترسم که روز حشر عنان بر عنان رود تسبیح شیخ و خرقه رند شرابخوار کلیک کنید تا گسترش یابد... رنج بسیار کشیدم که بمانی، و نشد آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
crocodile گفت: ترسم که روز حشر عنان بر عنان رود تسبیح شیخ و خرقه رند شرابخوار کلیک کنید تا گسترش یابد... رنج بسیار کشیدم که بمانی، و نشد