Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #221 Riot گفت: مثل هر شب مانده ام، در حسرت یک شب بخیر گاهی آدم، بی قرارِ چیزهای ساده است … کلیک کنید تا گسترش یابد... تو را با دیگری می بینم و با گریه می پرسم خدایا از این دیگرنوازی ها چیست مقصودش / سه تا غلط داشتم ?? آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: مثل هر شب مانده ام، در حسرت یک شب بخیر گاهی آدم، بی قرارِ چیزهای ساده است … کلیک کنید تا گسترش یابد... تو را با دیگری می بینم و با گریه می پرسم خدایا از این دیگرنوازی ها چیست مقصودش / سه تا غلط داشتم ??
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #222 Sarah Bhr گفت: تو را با دیگری می بینم و با گریه می پرسم خدایا از این دیگرنوازی ها چیست مقصودش / سه تا غلط داشتم ?? کلیک کنید تا گسترش یابد... شب که می آید، اگر عاشق نباشی بهتر است تا سحر، مهمانِ تو حسرت، و چشمانِ تر است آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: تو را با دیگری می بینم و با گریه می پرسم خدایا از این دیگرنوازی ها چیست مقصودش / سه تا غلط داشتم ?? کلیک کنید تا گسترش یابد... شب که می آید، اگر عاشق نباشی بهتر است تا سحر، مهمانِ تو حسرت، و چشمانِ تر است
N nafas کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 15 پسندها پسندها 44 امتیازها امتیازها 13 سکه 4 1/18/24 #223 Riot گفت: شب که می آید، اگر عاشق نباشی بهتر است تا سحر، مهمانِ تو حسرت، و چشمانِ تر است کلیک کنید تا گسترش یابد... تا بر آنیم که فهمیدنمان کم باشد صبر ایوب مگر چاره ی این غم باشد آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: شب که می آید، اگر عاشق نباشی بهتر است تا سحر، مهمانِ تو حسرت، و چشمانِ تر است کلیک کنید تا گسترش یابد... تا بر آنیم که فهمیدنمان کم باشد صبر ایوب مگر چاره ی این غم باشد
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #224 nafas گفت: تا بر آنیم که فهمیدنمان کم باشد صبر ایوب مگر چاره ی این غم باشد کلیک کنید تا گسترش یابد... بیمارِ تو ام، کاش که تجویز کنی آمدنت را آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
nafas گفت: تا بر آنیم که فهمیدنمان کم باشد صبر ایوب مگر چاره ی این غم باشد کلیک کنید تا گسترش یابد... بیمارِ تو ام، کاش که تجویز کنی آمدنت را
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #225 Riot گفت: بیمارِ تو ام، کاش که تجویز کنی آمدنت را کلیک کنید تا گسترش یابد... ای سیب سرخ غلت زنان در مسیر رود یک شهر تا به من برسی عاشقت شده ... آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: بیمارِ تو ام، کاش که تجویز کنی آمدنت را کلیک کنید تا گسترش یابد... ای سیب سرخ غلت زنان در مسیر رود یک شهر تا به من برسی عاشقت شده ...
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #226 Sarah Bhr گفت: ای سیب سرخ غلت زنان در مسیر رود یک شهر تا به من برسی عاشقت شده ... کلیک کنید تا گسترش یابد... هر چند رسیدن به تو مقصود و مراد است گر میل خودت نیست، به اصرار نیارزد آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: ای سیب سرخ غلت زنان در مسیر رود یک شهر تا به من برسی عاشقت شده ... کلیک کنید تا گسترش یابد... هر چند رسیدن به تو مقصود و مراد است گر میل خودت نیست، به اصرار نیارزد
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #227 Riot گفت: هر چند رسیدن به تو مقصود و مراد است گر میل خودت نیست، به اصرار نیارزد کلیک کنید تا گسترش یابد... دل پر از شوق گناه، سبحه بر کف توبه بر دل معصیت را خنده می آید ز استغفار ما!... آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: هر چند رسیدن به تو مقصود و مراد است گر میل خودت نیست، به اصرار نیارزد کلیک کنید تا گسترش یابد... دل پر از شوق گناه، سبحه بر کف توبه بر دل معصیت را خنده می آید ز استغفار ما!...
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #228 Sarah Bhr گفت: دل پر از شوق گناه، سبحه بر کف توبه بر دل معصیت را خنده می آید ز استغفار ما!... کلیک کنید تا گسترش یابد... آنكه يک عمر، در اين كوچه به شوقِ تو نشست حال وقتی، به لب ِ پنجره مى آيى نيست آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: دل پر از شوق گناه، سبحه بر کف توبه بر دل معصیت را خنده می آید ز استغفار ما!... کلیک کنید تا گسترش یابد... آنكه يک عمر، در اين كوچه به شوقِ تو نشست حال وقتی، به لب ِ پنجره مى آيى نيست
N nafas کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 15 پسندها پسندها 44 امتیازها امتیازها 13 سکه 4 1/18/24 #229 Riot گفت: آنكه يک عمر، در اين كوچه به شوقِ تو نشست حال وقتی، به لب ِ پنجره مى آيى نيست کلیک کنید تا گسترش یابد... تواضع میکنم اما به جای درک حال من نگاه تو چه مغرورانه حس برتری دارد آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: آنكه يک عمر، در اين كوچه به شوقِ تو نشست حال وقتی، به لب ِ پنجره مى آيى نيست کلیک کنید تا گسترش یابد... تواضع میکنم اما به جای درک حال من نگاه تو چه مغرورانه حس برتری دارد
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #230 nafas گفت: تواضع میکنم اما به جای درک حال من نگاه تو چه مغرورانه حس برتری دارد کلیک کنید تا گسترش یابد... دست به دست مدعی شانه به شانه میروی آه که با رقیب من جانب خانه میروی ... آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
nafas گفت: تواضع میکنم اما به جای درک حال من نگاه تو چه مغرورانه حس برتری دارد کلیک کنید تا گسترش یابد... دست به دست مدعی شانه به شانه میروی آه که با رقیب من جانب خانه میروی ...