R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #251 Sarah Bhr گفت: نقش ما گو ننگارند به دیباچه عقل هرکجا نامه عشق است، نشان من و توست کلیک کنید تا گسترش یابد... تو نبودی، و تب فاصلهها پیرم کرد آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: نقش ما گو ننگارند به دیباچه عقل هرکجا نامه عشق است، نشان من و توست کلیک کنید تا گسترش یابد... تو نبودی، و تب فاصلهها پیرم کرد
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #252 Riot گفت: تو نبودی، و تب فاصلهها پیرم کرد کلیک کنید تا گسترش یابد... در جوابِ بیوفایی، خلوتی با خود بساز دست کم تنها شدن، از دل شکستن بهتر است / تقلب آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: تو نبودی، و تب فاصلهها پیرم کرد کلیک کنید تا گسترش یابد... در جوابِ بیوفایی، خلوتی با خود بساز دست کم تنها شدن، از دل شکستن بهتر است / تقلب
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #253 Sarah Bhr گفت: در جوابِ بیوفایی، خلوتی با خود بساز دست کم تنها شدن، از دل شکستن بهتر است / تقلب کلیک کنید تا گسترش یابد... تو بخت بودی و یک بار، در زدی، رفتی به خواب بودم و از دست دادمت، افسوس! آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: در جوابِ بیوفایی، خلوتی با خود بساز دست کم تنها شدن، از دل شکستن بهتر است / تقلب کلیک کنید تا گسترش یابد... تو بخت بودی و یک بار، در زدی، رفتی به خواب بودم و از دست دادمت، افسوس!
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #254 Riot گفت: تو بخت بودی و یک بار، در زدی، رفتی به خواب بودم و از دست دادمت، افسوس! کلیک کنید تا گسترش یابد... سراپا اگر زرد و پژمرده ایم ولی دل به پائیز نسپرده ایم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: تو بخت بودی و یک بار، در زدی، رفتی به خواب بودم و از دست دادمت، افسوس! کلیک کنید تا گسترش یابد... سراپا اگر زرد و پژمرده ایم ولی دل به پائیز نسپرده ایم
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #255 Sarah Bhr گفت: سراپا اگر زرد و پژمرده ایم ولی دل به پائیز نسپرده ایم کلیک کنید تا گسترش یابد... ما خود شکسته ایم، چه باشد شکست ما؟ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: سراپا اگر زرد و پژمرده ایم ولی دل به پائیز نسپرده ایم کلیک کنید تا گسترش یابد... ما خود شکسته ایم، چه باشد شکست ما؟
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #256 Riot گفت: ما خود شکسته ایم، چه باشد شکست ما؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... آنچنان در خون خود غلتیده این دل بهر تو زیر پا هر لحظه آیی فرش قرمز حاضر است آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: ما خود شکسته ایم، چه باشد شکست ما؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... آنچنان در خون خود غلتیده این دل بهر تو زیر پا هر لحظه آیی فرش قرمز حاضر است
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #257 Sarah Bhr گفت: آنچنان در خون خود غلتیده این دل بهر تو زیر پا هر لحظه آیی فرش قرمز حاضر است کلیک کنید تا گسترش یابد... تو بخت بودی و یک بار، در زدی، رفتی به خواب بودم و از دست دادمت، افسوس! | س، جدید آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: آنچنان در خون خود غلتیده این دل بهر تو زیر پا هر لحظه آیی فرش قرمز حاضر است کلیک کنید تا گسترش یابد... تو بخت بودی و یک بار، در زدی، رفتی به خواب بودم و از دست دادمت، افسوس! | س، جدید
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #258 Riot گفت: تو بخت بودی و یک بار، در زدی، رفتی به خواب بودم و از دست دادمت، افسوس! | س، جدید کلیک کنید تا گسترش یابد... سارا نبودی بغض تهران را ببینی آنقدر باریدم که باران را ببینی ... / سارا T__T آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: تو بخت بودی و یک بار، در زدی، رفتی به خواب بودم و از دست دادمت، افسوس! | س، جدید کلیک کنید تا گسترش یابد... سارا نبودی بغض تهران را ببینی آنقدر باریدم که باران را ببینی ... / سارا T__T
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #259 Sarah Bhr گفت: سارا نبودی بغض تهران را ببینی آنقدر باریدم که باران را ببینی ... / سارا T__T کلیک کنید تا گسترش یابد... یک نفر هست، که خود نیست ولی خاطرهاش صبحِ هر روز، مرا سخت بغل میگیرد | قشنگه آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: سارا نبودی بغض تهران را ببینی آنقدر باریدم که باران را ببینی ... / سارا T__T کلیک کنید تا گسترش یابد... یک نفر هست، که خود نیست ولی خاطرهاش صبحِ هر روز، مرا سخت بغل میگیرد | قشنگه
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #260 Riot گفت: یک نفر هست، که خود نیست ولی خاطرهاش صبحِ هر روز، مرا سخت بغل میگیرد | قشنگه کلیک کنید تا گسترش یابد... درد بي عشقی ز جانم برده طاقت ور نه من داشتم آرام تا آرام جانی داشتم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: یک نفر هست، که خود نیست ولی خاطرهاش صبحِ هر روز، مرا سخت بغل میگیرد | قشنگه کلیک کنید تا گسترش یابد... درد بي عشقی ز جانم برده طاقت ور نه من داشتم آرام تا آرام جانی داشتم