R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #261 Sarah Bhr گفت: درد بي عشقی ز جانم برده طاقت ور نه من داشتم آرام تا آرام جانی داشتم کلیک کنید تا گسترش یابد... من زمین خورده ی عشق تو شدم اما تو، در هوای دگری، پرسه زنان میرقصی آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: درد بي عشقی ز جانم برده طاقت ور نه من داشتم آرام تا آرام جانی داشتم کلیک کنید تا گسترش یابد... من زمین خورده ی عشق تو شدم اما تو، در هوای دگری، پرسه زنان میرقصی
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #262 Riot گفت: من زمین خورده ی عشق تو شدم اما تو، در هوای دگری، پرسه زنان میرقصی کلیک کنید تا گسترش یابد... یاد باد آنکه ز ما وقت سفر یاد نکرد به وداعی دل غمدیدهء ما شاد نکرد آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: من زمین خورده ی عشق تو شدم اما تو، در هوای دگری، پرسه زنان میرقصی کلیک کنید تا گسترش یابد... یاد باد آنکه ز ما وقت سفر یاد نکرد به وداعی دل غمدیدهء ما شاد نکرد
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #263 Sarah Bhr گفت: یاد باد آنکه ز ما وقت سفر یاد نکرد به وداعی دل غمدیدهء ما شاد نکرد کلیک کنید تا گسترش یابد... در دلم، مهرِ سخنهای تو افتاده ولی من به دستان تو، بیش از سخنت محتاجم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: یاد باد آنکه ز ما وقت سفر یاد نکرد به وداعی دل غمدیدهء ما شاد نکرد کلیک کنید تا گسترش یابد... در دلم، مهرِ سخنهای تو افتاده ولی من به دستان تو، بیش از سخنت محتاجم
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #264 Riot گفت: در دلم، مهرِ سخنهای تو افتاده ولی من به دستان تو، بیش از سخنت محتاجم کلیک کنید تا گسترش یابد... من که خاکستر شدم اما تو هنگام وداع کاش قدری بر لبانت آه حسرت داشتی ... آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: در دلم، مهرِ سخنهای تو افتاده ولی من به دستان تو، بیش از سخنت محتاجم کلیک کنید تا گسترش یابد... من که خاکستر شدم اما تو هنگام وداع کاش قدری بر لبانت آه حسرت داشتی ...
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #265 Sarah Bhr گفت: من که خاکستر شدم اما تو هنگام وداع کاش قدری بر لبانت آه حسرت داشتی ... کلیک کنید تا گسترش یابد... یار مردان خدا باش که در کشتی نوح هست خاکی که به آبی نخرد طوفان را آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: من که خاکستر شدم اما تو هنگام وداع کاش قدری بر لبانت آه حسرت داشتی ... کلیک کنید تا گسترش یابد... یار مردان خدا باش که در کشتی نوح هست خاکی که به آبی نخرد طوفان را
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #266 Riot گفت: یار مردان خدا باش که در کشتی نوح هست خاکی که به آبی نخرد طوفان را کلیک کنید تا گسترش یابد... ای نگاهت نخی از مخمل و از ابریشم چند روزی ست که هر شب به تو می اندیشم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: یار مردان خدا باش که در کشتی نوح هست خاکی که به آبی نخرد طوفان را کلیک کنید تا گسترش یابد... ای نگاهت نخی از مخمل و از ابریشم چند روزی ست که هر شب به تو می اندیشم
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #267 Sarah Bhr گفت: ای نگاهت نخی از مخمل و از ابریشم چند روزی ست که هر شب به تو می اندیشم کلیک کنید تا گسترش یابد... من آن گلبرگ مغرورم ک میمیرم ز بی آبی ولی با منت و خاری پی شبنم نمیگردم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: ای نگاهت نخی از مخمل و از ابریشم چند روزی ست که هر شب به تو می اندیشم کلیک کنید تا گسترش یابد... من آن گلبرگ مغرورم ک میمیرم ز بی آبی ولی با منت و خاری پی شبنم نمیگردم
Hanisa قدرتمند کاربر VIP خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 1,302 پسندها پسندها 6,368 امتیازها امتیازها 388 سکه 73 1/18/24 #268 Riot گفت: من آن گلبرگ مغرورم ک میمیرم ز بی آبی ولی با منت و خاری پی شبنم نمیگردم کلیک کنید تا گسترش یابد... مجنون به نصیحتِ دلم آمده است! بنگر به کُجا رسیده دیوانگی ام ... آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: من آن گلبرگ مغرورم ک میمیرم ز بی آبی ولی با منت و خاری پی شبنم نمیگردم کلیک کنید تا گسترش یابد... مجنون به نصیحتِ دلم آمده است! بنگر به کُجا رسیده دیوانگی ام ...
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #269 HOORI گفت: مجنون به نصیحتِ دلم آمده است! بنگر به کُجا رسیده دیوانگی ام ... کلیک کنید تا گسترش یابد... من بی تو در غریب ترین شهر عالمم بی من تو در کجای جهانی که نیستی؟ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
HOORI گفت: مجنون به نصیحتِ دلم آمده است! بنگر به کُجا رسیده دیوانگی ام ... کلیک کنید تا گسترش یابد... من بی تو در غریب ترین شهر عالمم بی من تو در کجای جهانی که نیستی؟
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #270 Sarah Bhr گفت: من بی تو در غریب ترین شهر عالمم بی من تو در کجای جهانی که نیستی؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... یاد آن جلوه ی مستانه کی از دل برود؟ این نه موجی است که ازخاطر ساحل برود خط سبز تو محال است که از دل برود این نه نقشی است که هرگز ز مقابل برود آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: من بی تو در غریب ترین شهر عالمم بی من تو در کجای جهانی که نیستی؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... یاد آن جلوه ی مستانه کی از دل برود؟ این نه موجی است که ازخاطر ساحل برود خط سبز تو محال است که از دل برود این نه نقشی است که هرگز ز مقابل برود