!!AMINKHAN!! کاربر فعال کاربر انجمن پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 724 پسندها پسندها 1,769 امتیازها امتیازها 233 سکه 300 6/3/25 #71 خوش به حال ساکنان کربلا، همسایه اند آن بهشتی را که ما هر شب تمنا میکنیم گوهر
FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. مدیر اجرایی انجمن پرسنل مدیریت مدیر اجرایی انجمن مدیر رسـمی تالار فرشته زمینی مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 1,254 پسندها پسندها 3,960 امتیازها امتیازها 378 سکه 1,000 6/3/25 #72 جفای تلخ تو گوهر کند مرا ای جان که بحر تلخ بود جای گوهر و مرجان آفتاب
!!AMINKHAN!! کاربر فعال کاربر انجمن پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 724 پسندها پسندها 1,769 امتیازها امتیازها 233 سکه 300 6/3/25 #73 خورشید اگر تو روی نپوشی ، فرو رود گوید:"دو آفتاب نگنجد به کشوری" کبوتر
سمانه مدیر تالارتصویر وتالار ادبیات عمومی+گوینده آزمایشی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار رمانخـور مقامدار آزمایشی پرسنل کافهنـادری پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,111 پسندها پسندها 3,503 امتیازها امتیازها 328 سکه 724 6/5/25 #74 !!AMINKHAN!! گفت: خورشید اگر تو روی نپوشی ، فرو رود گوید:"دو آفتاب نگنجد به کشوری" کبوتر کلیک کنید تا گسترش یابد... تو آسمان آبی و روشنی من چون کبوتری که پَرَم به هوای تو یک شب ستارههای تو را دانهچین کنم با اشک شرم خویش بریزم به پای تو پاییز
!!AMINKHAN!! گفت: خورشید اگر تو روی نپوشی ، فرو رود گوید:"دو آفتاب نگنجد به کشوری" کبوتر کلیک کنید تا گسترش یابد... تو آسمان آبی و روشنی من چون کبوتری که پَرَم به هوای تو یک شب ستارههای تو را دانهچین کنم با اشک شرم خویش بریزم به پای تو پاییز
!!AMINKHAN!! کاربر فعال کاربر انجمن پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 724 پسندها پسندها 1,769 امتیازها امتیازها 233 سکه 300 6/5/25 #75 دست و دل بازی پاییز فریبت ندهد ...! این همه سیم و زر از کیسه فروردین است سمند
FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. مدیر اجرایی انجمن پرسنل مدیریت مدیر اجرایی انجمن مدیر رسـمی تالار فرشته زمینی مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 1,254 پسندها پسندها 3,960 امتیازها امتیازها 378 سکه 1,000 6/10/25 #76 جلوه آن شوخ و جولان سمند او ببین هر طرف آزاده ای سر در کمند او ببین فتنه را خواهی پی تاراج عقل و دین سوار کرده جا بر پشت زین سرو بلند او ببین دعا
جلوه آن شوخ و جولان سمند او ببین هر طرف آزاده ای سر در کمند او ببین فتنه را خواهی پی تاراج عقل و دین سوار کرده جا بر پشت زین سرو بلند او ببین دعا
!!AMINKHAN!! کاربر فعال کاربر انجمن پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 724 پسندها پسندها 1,769 امتیازها امتیازها 233 سکه 300 6/10/25 #77 دور از رخ تو دم به دم ازگوشه چش سیلاب سرشک آمد و طوفان بلا رفت دل گفت وصالش به دعا باز توان یافت عمریست که عمرم همه در کار دعا رفت ثریا
دور از رخ تو دم به دم ازگوشه چش سیلاب سرشک آمد و طوفان بلا رفت دل گفت وصالش به دعا باز توان یافت عمریست که عمرم همه در کار دعا رفت ثریا
FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. مدیر اجرایی انجمن پرسنل مدیریت مدیر اجرایی انجمن مدیر رسـمی تالار فرشته زمینی مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 1,254 پسندها پسندها 3,960 امتیازها امتیازها 378 سکه 1,000 6/10/25 #78 از غم یاران چه ها بر سر ما می رود ناله ی جانسوز من سر به ثریا کشید طوفان
!!AMINKHAN!! کاربر فعال کاربر انجمن پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 724 پسندها پسندها 1,769 امتیازها امتیازها 233 سکه 300 6/10/25 #79 چو ماشین شود شسته طوفان شود چه حرفها که رو ل*ب نمایان شود... اعصاب
FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. مدیر اجرایی انجمن پرسنل مدیریت مدیر اجرایی انجمن مدیر رسـمی تالار فرشته زمینی مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 1,254 پسندها پسندها 3,960 امتیازها امتیازها 378 سکه 1,000 6/13/25 #80 : )) اعصاب خراب است و تو را حوصله ای نیست بغضی به گلو بوده ولی مسئله ای نیست کنجکاو : ))