دنباله دار ➸⊙یه سوال از نفر بعد بپرس➸⊙

آخی چقدر این آهنگ برام نوستالژیه
خیلی دوسش دارم

Cold blooded از Chris Grey

بیشتر چه سبک آهنگی گوش میدی؟
اره خفنه

رپ
یه کتابی که توندیش و دوسش داشتی، بهم معرفی کن

اره خفنه

رپ
یه کتابی که توندیش و دوسش داشتی، بهم معرفی کن
بیشتر کتاب‌های آگاتا کریستی
مخصوصا « و سپس هیچ‌کس نبود »

یه سریال خفن برای تعطیلات تابستون؟

بیشتر کتاب‌های آگاتا کریستی
مخصوصا « و سپس هیچ‌کس نبود »

یه سریال خفن برای تعطیلات تابستون؟
توی ایرانیا به نظرم "وحشی" ارزش دیدن داره
سریالو ترجیح میدی یا فیلم؟

توی ایرانیا به نظرم "وحشی" ارزش دیدن داره
سریالو ترجیح میدی یا فیلم؟
صددرصد سریال
ولی ایرانی نگاه نمی‌کنم اصلا

عجیب‌ترین اتفاقی که توی انجمن‌ها برات افتاده چیه؟

صددرصد سریال

تا دلت بخواد اتفاق بوده، تلخ‌ترینش ولی به نظر خودم این بود که بی‌معرفتی دیدم از یکی دو نفر که اصلا توقع نداشتم
منم همین سوال

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: zhina
صددرصد سریال

اینجا که نه ولی یه جا دیگه با یه دختر خانومی دوست شدم بعد یکی رو به اسم امیر حسین معرفی کرد و اینجوری بود که پارتنرن، بعد امسر حسین میمیره دختره هم افسردگی میگیره و خودش رو میکشه و دوستش میاد رو اکانتش و تو نمایه ش مینویسه فلانی مرده
تهشم معلوم شد همه شون یه نفر بودن و بن شدن.

بدترین خوابی که دیدی؟

اینجا که نه ولی یه جا دیگه با یه دختر خانومی دوست شدم بعد یکی رو به اسم امیر حسین معرفی کرد و اینجوری بود که پارتنرن، بعد امسر حسین میمیره دختره هم افسردگی میگیره و خودش رو میکشه و دوستش میاد رو اکانتش و تو نمایه ش مینویسه فلانی مرده

بدترین خوابی که دیدی؟
این اواخر خواب می‌بینم که تا حد مرگ داره ازم خون میره در حالی که هیچ زخمی روی بدنم ندارم :/ چند بار دیدمش...

بهترین خاطره‌ات از انجمن؟

بدترین خوابی که دیدی؟
😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
این اواخر خواب می‌بینم که تا حد مرگ داره ازم خون میره در حالی که هیچ زخمی روی بدنم ندارم :/ چند بار دیدمش...

بهترین خاطره‌ات از انجمن؟
تو این ۱۶ سال فروم گردی خاطرات خوبم خیلییییی بیشتر از خاطرات بدم بودن و خیلیم زیادن ... دوستای مجازی که دیگه دوست دنیای واقعی شدن بهترین خاطراتمن

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

تو این ۱۶ سال فروم گردی خاطرات خوبم خیلییییی بیشتر از خاطرات بدم بودن و خیلیم زیادن ... دوستای مجازی که دیگه دوست دنیای واقعی شدن بهترین خاطراتمن
پول دار لاشی یا بی پول متهعد

عقب
بالا پایین