اره خفنهآخی چقدر این آهنگ برام نوستالژیه
خیلی دوسش دارم
Cold blooded از Chris Grey
بیشتر چه سبک آهنگی گوش میدی؟
رپ
یه کتابی که توندیش و دوسش داشتی، بهم معرفی کن
اره خفنهآخی چقدر این آهنگ برام نوستالژیه
خیلی دوسش دارم
Cold blooded از Chris Grey
بیشتر چه سبک آهنگی گوش میدی؟
بیشتر کتابهای آگاتا کریستیاره خفنه
رپ
یه کتابی که توندیش و دوسش داشتی، بهم معرفی کن
توی ایرانیا به نظرم "وحشی" ارزش دیدن دارهبیشتر کتابهای آگاتا کریستی
مخصوصا « و سپس هیچکس نبود »
یه سریال خفن برای تعطیلات تابستون؟
صددرصد سریالتوی ایرانیا به نظرم "وحشی" ارزش دیدن داره
سریالو ترجیح میدی یا فیلم؟
تا دلت بخواد اتفاق بوده، تلخترینش ولی به نظر خودم این بود که بیمعرفتی دیدم از یکی دو نفر که اصلا توقع نداشتمصددرصد سریال
ولی ایرانی نگاه نمیکنم اصلا
عجیبترین اتفاقی که توی انجمنها برات افتاده چیه؟
اینجا که نه ولی یه جا دیگه با یه دختر خانومی دوست شدم بعد یکی رو به اسم امیر حسین معرفی کرد و اینجوری بود که پارتنرن، بعد امسر حسین میمیره دختره هم افسردگی میگیره و خودش رو میکشه و دوستش میاد رو اکانتش و تو نمایه ش مینویسه فلانی مردهصددرصد سریال
ولی ایرانی نگاه نمیکنم اصلا
عجیبترین اتفاقی که توی انجمنها برات افتاده چیه؟
این اواخر خواب میبینم که تا حد مرگ داره ازم خون میره در حالی که هیچ زخمی روی بدنم ندارم :/ چند بار دیدمش...اینجا که نه ولی یه جا دیگه با یه دختر خانومی دوست شدم بعد یکی رو به اسم امیر حسین معرفی کرد و اینجوری بود که پارتنرن، بعد امسر حسین میمیره دختره هم افسردگی میگیره و خودش رو میکشه و دوستش میاد رو اکانتش و تو نمایه ش مینویسه فلانی مرده
تهشم معلوم شد همه شون یه نفر بودن و بن شدن.
بدترین خوابی که دیدی؟
اینجا که نه ولی یه جا دیگه با یه دختر خانومی دوست شدم بعد یکی رو به اسم امیر حسین معرفی کرد و اینجوری بود که پارتنرن، بعد امسر حسین میمیره دختره هم افسردگی میگیره و خودش رو میکشه و دوستش میاد رو اکانتش و تو نمایه ش مینویسه فلانی مرده
تهشم معلوم شد همه شون یه نفر بودن و بن شدن.
بدترین خوابی که دیدی؟
تو این ۱۶ سال فروم گردی خاطرات خوبم خیلییییی بیشتر از خاطرات بدم بودن و خیلیم زیادن ... دوستای مجازی که دیگه دوست دنیای واقعی شدن بهترین خاطراتمناین اواخر خواب میبینم که تا حد مرگ داره ازم خون میره در حالی که هیچ زخمی روی بدنم ندارم :/ چند بار دیدمش...
بهترین خاطرهات از انجمن؟
پول دار لاشی یا بی پول متهعد
تو این ۱۶ سال فروم گردی خاطرات خوبم خیلییییی بیشتر از خاطرات بدم بودن و خیلیم زیادن ... دوستای مجازی که دیگه دوست دنیای واقعی شدن بهترین خاطراتمن
بی پول متعهد و با جنم و عرضهپول دار لاشی یا بی پول متهعد