Mansi مدیر تالار نقد + جادوگر سپید پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد منتقد ادبی داور آکادمی نویسنده نوقلـم داوری برتر فصل برتر فصل مدیر رسمی برتر سال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 792 پسندها پسندها 3,104 امتیازها امتیازها 288 سکه 2,863 6/17/26 #71 این نان و آب و چرخ چو سیلست بیوفا من ماهیام نهنگم عمانم آرزوست
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,345 پسندها پسندها 2,786 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,804 6/18/26 #72 Mansi گفت: این نان و آب و چرخ چو سیلست بیوفا من ماهیام نهنگم عمانم آرزوست کلیک کنید تا گسترش یابد... تا کار جان چون زر شود با دلبران همبر شود پا بود اکنون سر شود که بود اکنون کهربا
Mansi گفت: این نان و آب و چرخ چو سیلست بیوفا من ماهیام نهنگم عمانم آرزوست کلیک کنید تا گسترش یابد... تا کار جان چون زر شود با دلبران همبر شود پا بود اکنون سر شود که بود اکنون کهربا
Tiam.RTiam.R عضو تأیید شده است. مدیر ارشد پرسنل مدیریت مدیر ارشدبرترین ارسال کننده ماه داوری حضور در فعالیت گروهی برتر سال داوری ویژه مسئولیت پذیر vip مدیر ارشد اقدام شاخص پشتکار خیلی خوب رتبه سوم مسابقات خانم نمونه بررسی مدیریتی از تالار مدیر رسمی حرفه ای فعال پشتکار خوب محبوب نوشتهها نوشتهها 5,968 پسندها پسندها 27,173 امتیازها امتیازها 958 سکه 1,433 7/1/26 #73 اول به هزار لطف بنواخت مرا آخر به هزار غصه بگداخت مرا
AlirixAlirix عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش کتاب پرسنل مدیریت مدیر ارشد داوری طراحی و گرافیست فعال ارزشمند برتر سال داوری بررسی مدیریتی از تالار vip برتر فصل آقای نمونه با پشتکار عالی خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,320 پسندها پسندها 9,305 امتیازها امتیازها 453 سکه 14,093 جمعه ساعت 20:46 #74 اندر دل هر کس که از این عشق اثر نیست تو ابر در او کش که به جز خصم قمر نیست ای خشک درختی که در آن باغ نرُستهست وی خوار عزیزی که در این ظلّ ِ شجر نیست بسکل ز جز این عشق اگر دُر یتیمی زیرا که جز این عشق تو را خویش و پدر نیست
اندر دل هر کس که از این عشق اثر نیست تو ابر در او کش که به جز خصم قمر نیست ای خشک درختی که در آن باغ نرُستهست وی خوار عزیزی که در این ظلّ ِ شجر نیست بسکل ز جز این عشق اگر دُر یتیمی زیرا که جز این عشق تو را خویش و پدر نیست
Tiam.RTiam.R عضو تأیید شده است. مدیر ارشد پرسنل مدیریت مدیر ارشدبرترین ارسال کننده ماه داوری حضور در فعالیت گروهی برتر سال داوری ویژه مسئولیت پذیر vip مدیر ارشد اقدام شاخص پشتکار خیلی خوب رتبه سوم مسابقات خانم نمونه بررسی مدیریتی از تالار مدیر رسمی حرفه ای فعال پشتکار خوب محبوب نوشتهها نوشتهها 5,968 پسندها پسندها 27,173 امتیازها امتیازها 958 سکه 1,433 جمعه ساعت 20:48 #75 تو از خواری همینالی نمیبینی عنایتها مخواه از حق عنایتها و یا کم کن شکایتها
Mansi مدیر تالار نقد + جادوگر سپید پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد منتقد ادبی داور آکادمی نویسنده نوقلـم داوری برتر فصل برتر فصل مدیر رسمی برتر سال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 792 پسندها پسندها 3,104 امتیازها امتیازها 288 سکه 2,863 جمعه ساعت 22:26 #76 این جهان زندان و ما زندانیان حفره کن زندان و خود را وا راهان
Tiam.RTiam.R عضو تأیید شده است. مدیر ارشد پرسنل مدیریت مدیر ارشدبرترین ارسال کننده ماه داوری حضور در فعالیت گروهی برتر سال داوری ویژه مسئولیت پذیر vip مدیر ارشد اقدام شاخص پشتکار خیلی خوب رتبه سوم مسابقات خانم نمونه بررسی مدیریتی از تالار مدیر رسمی حرفه ای فعال پشتکار خوب محبوب نوشتهها نوشتهها 5,968 پسندها پسندها 27,173 امتیازها امتیازها 958 سکه 1,433 جمعه ساعت 22:40 #77 نگارا مردگان از جان چه دانند کلاغان قدر تابستان چه دانند
Mansi مدیر تالار نقد + جادوگر سپید پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد منتقد ادبی داور آکادمی نویسنده نوقلـم داوری برتر فصل برتر فصل مدیر رسمی برتر سال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 792 پسندها پسندها 3,104 امتیازها امتیازها 288 سکه 2,863 جمعه ساعت 22:42 #78 درمان غم عشق نه صبر و نه ریاست در عشق حقیقی نه وفا و نه جفاست
Tiam.RTiam.R عضو تأیید شده است. مدیر ارشد پرسنل مدیریت مدیر ارشدبرترین ارسال کننده ماه داوری حضور در فعالیت گروهی برتر سال داوری ویژه مسئولیت پذیر vip مدیر ارشد اقدام شاخص پشتکار خیلی خوب رتبه سوم مسابقات خانم نمونه بررسی مدیریتی از تالار مدیر رسمی حرفه ای فعال پشتکار خوب محبوب نوشتهها نوشتهها 5,968 پسندها پسندها 27,173 امتیازها امتیازها 958 سکه 1,433 جمعه ساعت 22:44 #79 تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهان را تو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را