Alirix
مدیر تالار نویسندگان + مدیر آزمایشی تالار موسیقی
پرسنل مدیریت
مدیر رسـمی تالار
مدیر آزمایـشی تالار
به نام حق.
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی کاربران انجمن کافه نویسندگان
مفتخریم که سومین دوره چالشِ کتابخوانی 1404 را برگزار کنیم.
لطفا قبل از شرکت در چالش حتما قوانین را مطالعه کنید
قوانین کتابخوانی ( روی متن کلیک کنید)
در فهرست زیر اسامی کتابهای این دوره ذکر شده است.
جهت شرکت در چالش، همراه با اعلام آمادگی، کتاب مدنظر خود را از فهرست انتخاب کرده و ارسال کنید.
درنهایت کتابی که بیشترین رای را بیاورد، کتاب منتخب دوره خواهد بود.
تا 21 شهریور این تاپیک جهت اعلام آمادگی و نظرسنجی باز خواهد بود.
فهرست کتابهای سومین چالش کتابخوانی 
دلتنگیهای نقاش خیابان چهل و هشتم اثر دیوید سلینجر
«دلتنگیهای نقاش خیابان چهل و هشتم» رمانی روانشناسانه و عمیق از دیوید سلینجر است که با زبانی ساده و در عین حال شاعرانه، داستان یک هنرمند جوان را روایت میکند که در جستجوی هویت و معنا در دنیای پر از تنش و سردرگمی است. این کتاب به موضوعاتی مثل تنهایی، دلتنگی، و رابطه انسان با هنر و جهان پیرامونش میپردازد و خواننده را به دنیایی سرشار از احساسات و تأملات دعوت میکند.
جادوی فکر بزرگ اثر دیوید جوزف شوارتز
«جادوی فکر بزرگ» کتابی انگیزشی و خودیار است که به شما کمک میکند نگرش و طرز فکر خود را تغییر دهید تا بتوانید به موفقیتهای بزرگ در زندگی و کار برسید. دیوید جوزف شوارتز در این کتاب به اهمیت داشتن اهداف بزرگ، اعتماد به نفس و باور به تواناییهای خود تأکید میکند و راهکارهایی عملی برای غلبه بر تردیدها و ترسها ارائه میدهد.
دریا رندگان جزیره آبیتر اثر عباس معروفی
«دریا روندگان جزیره آبیتر» رمانی تاثیرگذار و شاعرانه از عباس معروفی است که با نثری روان و خیالانگیز، داستانی از جستجو، رهایی و امید را روایت میکند. این کتاب به موضوعاتی چون هویت، سرنوشت، و پیوند انسان با طبیعت میپردازد و با فضایی نمادین، خواننده را به سفری در درون خود و دنیای اطراف دعوت میکند.
چراغها را من خاموش میکنم اثر زویا پیرزاد
«چراغها را من خاموش میکنم» رمانی است از زویا پیرزاد که زندگی روزمره و درونیات یک زن به نام «آذر» را در خانوادهای ایرانی-ارمنی به تصویر میکشد. این کتاب با زبانی ساده و روان، مسائل اجتماعی، خانوادگی و دغدغههای زنان را به شکلی دقیق و عمیق مطرح میکند و روایتگر دنیای پیچیده احساسات، خواستهها و محدودیتهای زنانه است.
قوانین و شرایط:
1. تعداد صفحات برای خوانش گروهی و مدت زمان آن مشخص و اعلام می شود.
2. خواندن و اتمام بخش مشخص شده را در همین تایپک اعلام کنید.
3.در تایپک گپ و گفت با طعم کتاب حتما شرکت کنید. ( در آینده لینک تاپیک بارگزاری خواهد شد. )
ارادتمند
مدیریت نویسندگان
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی کاربران انجمن کافه نویسندگان
مفتخریم که سومین دوره چالشِ کتابخوانی 1404 را برگزار کنیم.

قوانین کتابخوانی ( روی متن کلیک کنید)
در فهرست زیر اسامی کتابهای این دوره ذکر شده است.
جهت شرکت در چالش، همراه با اعلام آمادگی، کتاب مدنظر خود را از فهرست انتخاب کرده و ارسال کنید.
درنهایت کتابی که بیشترین رای را بیاورد، کتاب منتخب دوره خواهد بود.
تا 21 شهریور این تاپیک جهت اعلام آمادگی و نظرسنجی باز خواهد بود.

دلتنگیهای نقاش خیابان چهل و هشتم اثر دیوید سلینجر
«دلتنگیهای نقاش خیابان چهل و هشتم» رمانی روانشناسانه و عمیق از دیوید سلینجر است که با زبانی ساده و در عین حال شاعرانه، داستان یک هنرمند جوان را روایت میکند که در جستجوی هویت و معنا در دنیای پر از تنش و سردرگمی است. این کتاب به موضوعاتی مثل تنهایی، دلتنگی، و رابطه انسان با هنر و جهان پیرامونش میپردازد و خواننده را به دنیایی سرشار از احساسات و تأملات دعوت میکند.
جادوی فکر بزرگ اثر دیوید جوزف شوارتز
«جادوی فکر بزرگ» کتابی انگیزشی و خودیار است که به شما کمک میکند نگرش و طرز فکر خود را تغییر دهید تا بتوانید به موفقیتهای بزرگ در زندگی و کار برسید. دیوید جوزف شوارتز در این کتاب به اهمیت داشتن اهداف بزرگ، اعتماد به نفس و باور به تواناییهای خود تأکید میکند و راهکارهایی عملی برای غلبه بر تردیدها و ترسها ارائه میدهد.
دریا رندگان جزیره آبیتر اثر عباس معروفی
«دریا روندگان جزیره آبیتر» رمانی تاثیرگذار و شاعرانه از عباس معروفی است که با نثری روان و خیالانگیز، داستانی از جستجو، رهایی و امید را روایت میکند. این کتاب به موضوعاتی چون هویت، سرنوشت، و پیوند انسان با طبیعت میپردازد و با فضایی نمادین، خواننده را به سفری در درون خود و دنیای اطراف دعوت میکند.
چراغها را من خاموش میکنم اثر زویا پیرزاد
«چراغها را من خاموش میکنم» رمانی است از زویا پیرزاد که زندگی روزمره و درونیات یک زن به نام «آذر» را در خانوادهای ایرانی-ارمنی به تصویر میکشد. این کتاب با زبانی ساده و روان، مسائل اجتماعی، خانوادگی و دغدغههای زنان را به شکلی دقیق و عمیق مطرح میکند و روایتگر دنیای پیچیده احساسات، خواستهها و محدودیتهای زنانه است.
قوانین و شرایط:
1. تعداد صفحات برای خوانش گروهی و مدت زمان آن مشخص و اعلام می شود.
2. خواندن و اتمام بخش مشخص شده را در همین تایپک اعلام کنید.
3.در تایپک گپ و گفت با طعم کتاب حتما شرکت کنید. ( در آینده لینک تاپیک بارگزاری خواهد شد. )
ارادتمند
مدیریت نویسندگان