طنز گپ‌خانه متاهل‌ها؛ از خنده تا غرغر

خاتون همسر من و خودش هم همینطوره اهل اجازه دادن به حرف زدن نمیدن به کسی
الان از بس تو خونه شوند سر هم داد میزنند و بچه ام دیده، اونم هی داد میزنه
یه بار به خواهر شوهرم گفتم فوت نکن تو غذای بچه دوباره همین کارو می‌کنه
امان ازین بچه ها
سنشون خیلی سنه بدیه یه چیزی رو یاد بگیرن سخت میشه از سرشون انداخت
این دعوا کردن هم راهکار داره ولی خب میگن اگر راهکارها هم جواب نداد عاقل که بشن براشون توصیح بدید و ببینه پدر و مادر بینشون دعوایی ندارن اونم حل میشه

امان ازین بچه ها
این دعوا کردن هم راهکار داره ولی خب میگن اگر راهکارها هم جواب نداد عاقل که بشن براشون توصیح بدید و ببینه پدر و مادر بینشون دعوایی ندارن اونم حل میشه
ولی خیلی صبر نیاز داره ها

ما عروسیم ، منو شما چیزی بگیم که کدورتی پیش بیاد ماه ها و یا سالها طول میکشه که اون صحبتا کم رنگ بشند و از یاد برند و معمولا هرگز فراموش نمیشند و کار بیخ پیدا میکنه
در بهترین حالت مهربانانه ترین حالت هم بگید که مثلا مادر جون چرا کار رو فقط به من میگید و به فلان عروستون نمیگید این میتونه بشه یه مسئله بزرگ منم باشم میگم دلم خواست به تو گفتم کلا گلایه کردن راهکار خوبی نیست بنظرم
بله خیلی از مشکلات با صحبت کردن حل میشند ولی میشه اصلا نزاریم مشکلی پیش بیاد
بهتره سعی کنیم پیشگیری کنیم تا درمان
من یاد گرفتم خریدامو بهشون نشون ندم ، ناخوداگاه مادر سوهر خواهر شوهر از خرید ما یا ایراد میگیرند یا رو دماغشون چین میفته قیافه ها میره تو هم پس به راحتی با عدم نشون دادنش موضوع حله
من یاد گرفتم دخالت نکنم تا دخالتی نشه
زیاد نرم تا زیادم نشنوم
زیاد حرف نزنم تا سوتی هم ندم از مسائل خصوصی خودمون وگرنه حرف خانوما که تمومی نداره ساعت ها حرف میزنیم ولی حرف از زندگی خودم و همسرم و بچه هام نه در گزینشی ترین حالت ممکن همچین صحبت هایی رو انجام میدم
اونی که احترام منو نگه میداره همسرمه و باعث میشه ناخوداگاه بقیه بهم احترام بزارن

و اینم باید بپذیریم که همه زندگی ها مشکلاتی دارند هر کس یه مدل و یه سبکی
به مرور زمان قلق کار دستمون میاد و هندلش میکنیم

امان ازین بچه ها
نه اینا پرو و بی تربیت بار اومدن که اینجوری
کلا خونواده همسرم خونه هیشکی نمیرن، اینا ابروشونو میبرن
من که این همه سال سکوت کردم و جواب اونجوری ندادم ولی تحویل هم نمیگیرم
یهو گاز میگیرن
دیگه الان ۲۶ و ۲۳ شدن
فکر هم نمیکنم ازدواج کنم
تا الان نصفه خواستگار هم نداشتن

ما عروسیم ، منو شما چیزی بگیم که کدورتی پیش بیاد ماه ها و یا سالها طول میکشه که اون صحبتا کم رنگ بشند و از یاد برند و معمولا هرگز فراموش نمیشند و کار بیخ پیدا میکنه
در بهترین حالت مهربانانه ترین حالت هم بگید که مثلا مادر جون چرا کار رو فقط به من میگید و به فلان عروستون نمیگید این میتونه بشه یه مسئله بزرگ منم باشم میگم دلم خواست به تو گفتم کلا گلایه کردن راهکار خوبی نیست بنظرم
من یاد گرفتم خریدامو بهشون نشون ندم ، ناخوداگاه مادر سوهر خواهر شوهر از خرید ما یا ایراد میگیرند یا رو دماغشون چین میفته قیافه ها میره تو هم پس به راحتی با عدم نشون دادنش موضوع حله
زیاد نرم تا زیادم نشنوم
زیاد حرف نزنم تا سوتی هم ندم از مسائل خصوصی خودمون وگرنه حرف خانوما که تمومی نداره ساعت ها حرف میزنیم ولی حرف از زندگی خودم و همسرم و بچه هام نه در گزینشی ترین حالت ممکن همچین صحبت هایی رو انجام میدم
اونی که احترام منو نگه میداره همسرمه و باعث میشه ناخوداگاه بقیه بهم احترام بزارن

راه کار اصفهانی
رفتار فقط

واقعا جملات و تحربیات پرباری هستش..این دخترای مجرد باید روزی یکبار این تاپیک رو بخونن

واقعا جملات و تحربیات پرباری هستش..این دخترای مجرد باید روزی یکبار این تاپیک رو بخونن
زیرآبی اینجا زیاد هستPopcorn
ولی شاید برای شماهم کاربردی باشه.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: PerS!aN
نه اینا پرو و بی تربیت بار اومدن که اینجوری
کلا خونواده همسرم خونه هیشکی نمیرن، اینا ابروشونو میبرن
من که این همه سال سکوت کردم و جواب اونجوری ندادم ولی تحویل هم نمیگیرم
یهو گاز میگیرن
دیگه الان ۲۶ و ۲۳ شدن
فکر هم نمیکنم ازدواج کنم
تا الان نصفه خواستگار هم نداشتن

آدنی که نفهمه خیلی سخته باهاشون سروکله زدن
با اینجور ادما باید از در بی تفاوتی وارد شد یعنی یه ذره بها بدی یا اجازه بدی آوار میشن رو زندگی
من یکی دو تا آدم زبون نفهم میشناسم که حرف زدن باهاشون خود غذاب جهنمه یعنی حس میکنی یکی دست انداخته قلبتو کشیده تو حلقت بعد محکم هم فشارش میده میخوای بگیری بزنیش و تا جون داری جیغ بزنی سزش
برا من غریبه بودن و میشد به راحتی قطع رابطه کرد شد ولی خدا نکنه خواهر شوهر مادر شوهررباشه
خدا بهت صبر بده
اینو هیچ جوره نمیشه درست کرد

زیاد نرم تا زیادم نشنوم

احسنت به شما
منم منظورم همین سیاست هاست که باید انجام داد
صرفا مدیریت مرد نیست

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: BISEl
احسنت به شما
منم منظورم همین سیاست هاست که باید انجام داد
صرفا مدیریت مرد نیست
مرد هم اگه ما سیاست داشته باشیم میتونه مدیریت کنه
وگرنه دم به دیقه بری رو مخش که مامانت اینو گفت
دیدی چکار کرد
خواهرت اله
زن داداشت بله
خونه میشه جهنم اونم به جا مدیریت خشم اژدها میشه و اتفاقا طرف اونا رو میگیره

• Haha
واکنش‌ها[ی پسندها]: BISEl
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 74)
عقب
بالا پایین