کافه کتاب کتاب‌هایی که میخوانیم!

هیچ ایرادی ندارد که در ارتباط با بیشتر مردم گاهی در رفتار با آن‌ها کمی سرد باشید. این کار موجب می‌شود آن‌ها برای دوستی با شما ارزش بیشتری قائل شوند. اما اگر واقعاً نسبت به فردی عشقی خاص داریم باید آن را پنهان کنیم؛ درست مانند زمانی که جرمی انجام می‌دهیم و آن را پنهان می‌کنیم. شاید این کار پسندیده نباشد، اما کار درستی است. چرا؟ زیرا سگ‌ها هم تحمل مهربانی زیاد را ندارند، چه رسد به ما انسان‌ها! (آرتور شوپنهاور)

قوانین طبیعت انسان - رابرت گرین

می‌خواهم خلاصه و جدی بگویم بسیار مهم است که خودمان باشیم و نه چیز دیگری. اگر می‌دانستم چگونه این حرف را به شیوه‌ای والاتر بیان کنم،‌ به شما می‌گفتم، از رؤیای تأثیر گذاشتن بر دیگران دست بر دارید. درباره خود مسائل فکر کنید.

اتاقی از آن خود - ویرجینیا وولف

شاید ببرها و شیرها قوی‌تر باشند، اما هیچ گرگی در سیرک بازی نمی‌کند.

شیوه گرگ - جردن بلفورت

سرنوشت من و تو در دستان خودمان است، همچون مجسمه‌سازی که ماده‌ای خام در دست دارد و می‌خواهد آن را به یک شمایل تبدیل کند. همین توانمندی هنرمندانه در همۀ ما وجود دارد.

مهارت‌های استادی - رابرت گرین

باید بدانیم که عشق شرافتمندانه به خویشتن با خودخواهی فرق دارد: عشق به خویشتن یعنی احساس صحیح احترام به خودمان.

خودشناسی - آلن دوپاتن

خدایا از من دور مباش چرا که رنج ها نزدیک هستند و من جز تو یاوری ندارم. سیلاب در جانم نفوذ کرده، در باتلاق عمیقی غوطه‌ور شده‌ام که در آن نمی‌توان ایستاد. در ژرفای آب‌ها فرو رفتم و تندبادها مرا به کام خود کشیدند.‌

جین ایر - شارلوت برونته

من فقط می‌خواهم این ایده را بسط دهم که افرادی که ماسک می‌زنند این روزها تعدادشان بسیار زیاد شده است و تشخیص انسان‌ها از زیر ماسک بسیار دشوار است.

همزاد - داستایفسکی

اگر قرار است به کسی یا چیزی وفادار باشم، چه کسی بهتر از خودم؟ اگر دنبال عشق واقعی هستم، نخست باید از رفتن به دنبال عشق‌های بی‌ارزش احساس خستگی کنم.

یازده دقیقه - پائولو کوئیلو

اگر انسانی خود را کوچک کند، هر بلایی سرش بیاید حقش است.

جوان خام - داستایفسکی

خیلی سخت است که نجیبانه بیندیشی، وقتی تمام فکرت مشغول لقمه‌ای نان است.

- ژان ژاک روسو

عقب
بالا پایین