کافه کتاب کتاب‌هایی که میخوانیم!

به این باور رسیده‌ام که چیزی را نمی‌توانی جبران کنی و دوباره درست بگذاری‌اش سرجایش. حفره‌های زندگی‌ات همیشگی هستند. تو باید در اطرافش رشد کنی؛ مثل ریشه‌های درخت که از اطراف سیمان بیرون می‌زنند؛ باید خودت را از لابه‌لای شیارها بیرون بکشی.

دختری در قطار - پائولا هاوکینز

دلم برای صدایت تنگ شده. صدایی که حتی وقتی حرف نمی‌زد، حضورش را حس می‌کردم.

۳۶۵ روز بدون تو - آکیرا

من بادبادکی بودم که در هوا شنا می‌کردم غافل از آنکه سرنخ در دست بچه ولگرد شروری است. می‌فهمید چه می‌خواهم بگویم؟

چشم‌هایش - بزرگ علوی

گیرم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی. تحمل این موضوع، بسیار آسان‌تر از ان است که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی، که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمی‌فهمد.

- جورج اوروج

چه فایده‌ای دارد که آدم بخواهد دائم رنج و اندوهش را بازنگری کند؟ مثل این است که یکسره با یک زخم ور بروی و نگذاری التیام پیدا کند.

پس از تو - جوجو مویز

آن‌قدر با سر پایین با گرفتاری‌ها روبه‌رو می‌شویم که یادمان می‌رود برای نگاه کردن به ستاره‌ها سرمان را بلند کنیم.

سنگ کاغذ قیچی - آلیس فینی

همه‌ی موفقیت‌ها از سخت‌کوشی به دست. نیامده و همه‌ فقرها هم به دلیل تنبلی نیست. هنگام قضاوت درباره‌ افراد، این را در نظر داشته باش.

روان‌شناسی پول - مورگان هازل

بزرگترین پیروزی زندگی‌ام این بود که توانستم با خودم زندگی کنم و کمبودهای خودم و دیگران را بپذیرم. از آنچه دوست دارم باشم خیلی دورم، اما بالاخره به این نتیجه رسیده‌ام که آنقدرها هم بد نیستم.

راهنمای دوست داشتنی بودن - ملیسا هلسترن

من قهرمان نیستم؛ اما خودم انتخاب کرده‌ام که چه کسی باشم و همان هستم. متاسفم اگر دوستم ندارند یا شخص خوشایندی نیستم.

آخرین کلکسیون - جین مکین

خودتان را با کسانی که به خوبی خودتان نیستند، درگیر نکنید.

- کنفوسیوس

عقب
بالا پایین