اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,964 پسندها پسندها 44,401 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,690 1/5/26 #681 من میتوانم همصحبت خودم باشم. بنابراین هیچوقت تنها نمیشوم. من فقط به صورت فیزیکی تنها هستم و در خلوتِ بهشدت شلوغِ خودم، زندگی میکنم. تنهایی پرهیاهو - بهومیل هرابال
من میتوانم همصحبت خودم باشم. بنابراین هیچوقت تنها نمیشوم. من فقط به صورت فیزیکی تنها هستم و در خلوتِ بهشدت شلوغِ خودم، زندگی میکنم. تنهایی پرهیاهو - بهومیل هرابال
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,964 پسندها پسندها 44,401 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,690 1/5/26 #682 عیبی نداره که امروز بداخلاق و خسته بودی؛ به نظر من گاهی لازمه از بعضی چیزها ناراحت بشیم و واکنش نشون بدیم. این حق طبیعی هر آدمیه که گاهی خوب نباشه. - جین وبستر
عیبی نداره که امروز بداخلاق و خسته بودی؛ به نظر من گاهی لازمه از بعضی چیزها ناراحت بشیم و واکنش نشون بدیم. این حق طبیعی هر آدمیه که گاهی خوب نباشه. - جین وبستر
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,964 پسندها پسندها 44,401 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,690 1/5/26 #683 هنوزم برات خیلی ارزش قائلم، ولی دیگه ارزش جنگیدن نداری. - لااردی
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,964 پسندها پسندها 44,401 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,690 1/5/26 #684 آدمها زمانی که احساس میکنند تسخیرت کردهاند، دیگر تلاشی برای حفظت نمیکنند. - پائولو کوئیلو
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,964 پسندها پسندها 44,401 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,690 1/5/26 #685 نمیخوام ترکت کنم؛ ولی اونقدر دوستت دارم که نمیتوانم باهات بمونم. پنج قدم فاصله - ریچل لیپینکات
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,964 پسندها پسندها 44,401 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,690 1/5/26 #686 درحقیقت خوب میدانم به چه کسی و چگونه خسارت وارد کنم. اما نمیخواهم دستانم آلوده شود. همزاد - داستایفسکی
درحقیقت خوب میدانم به چه کسی و چگونه خسارت وارد کنم. اما نمیخواهم دستانم آلوده شود. همزاد - داستایفسکی
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,964 پسندها پسندها 44,401 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,690 1/5/26 #687 دیگر تاب تحمل هیچگونه ماتم و عزایی را نداشتم، چه به معنی واقعی چه مجازی؛ در درونم شاهدی میزیست که به قدر کافی بدبختی دیده بود. - سمیر چوپرا
دیگر تاب تحمل هیچگونه ماتم و عزایی را نداشتم، چه به معنی واقعی چه مجازی؛ در درونم شاهدی میزیست که به قدر کافی بدبختی دیده بود. - سمیر چوپرا
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,964 پسندها پسندها 44,401 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,690 1/5/26 #688 چه خوب بود که آدمی میتوانست وقتی درد و مصیبتی دارد، ماهها بخوابد و چندین ماه بعد، آسوده و تازه نفس از خواب بر خیزد، اما هیچکس نمیتواند چنین کاری بکند، باید بیدار ماند و درد کشید و با دردهای خود کنار آمد. ژان کریستف - رومن رولان
چه خوب بود که آدمی میتوانست وقتی درد و مصیبتی دارد، ماهها بخوابد و چندین ماه بعد، آسوده و تازه نفس از خواب بر خیزد، اما هیچکس نمیتواند چنین کاری بکند، باید بیدار ماند و درد کشید و با دردهای خود کنار آمد. ژان کریستف - رومن رولان
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,964 پسندها پسندها 44,401 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,690 1/5/26 #689 سرنوشت ربطی به بخت و اقبال ندارد. سرنوشت انتخابی است. چیزی نیست که منتظرش بمانی، باید به دستش بیاوری. اسب سیاه - تاد رز
سرنوشت ربطی به بخت و اقبال ندارد. سرنوشت انتخابی است. چیزی نیست که منتظرش بمانی، باید به دستش بیاوری. اسب سیاه - تاد رز
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,964 پسندها پسندها 44,401 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,690 1/5/26 #690 هر بار که میخواهم به سمتت بیایم یادم میافتد که دلتنگی هرگز بهانه خوبی برای تکرار یک اشتباه نیست! - آنا گاوالدا
هر بار که میخواهم به سمتت بیایم یادم میافتد که دلتنگی هرگز بهانه خوبی برای تکرار یک اشتباه نیست! - آنا گاوالدا