کافه کتاب کتاب‌هایی که میخوانیم!

دوست داشتن که عیب نیست باباجان. دوست داشتن دل آدم را روشن می‌کند، اما کینه و نفرت دل آدم را سیاه می‌کند... اگر از حالا دلت به محبت انس گرفت، بزرگ هم که شدی آماده دوست داشتن چیزهای خوب و زیبای دنیا هستی. دل آدم عین یک باغچه پر از غنچه است، اگر با محبت غنچه‌ها را آب دادی باز می‌شوند، اگر نفرت ورزیدی غنچه‌ها پلاسیده می‌شوند.

سووشون - سیمین‌ دانشور

من نمي‌گويم در زندگى اشتباه نخواهى كرد، حتماً خواهى كرد. فقط «يك اشـتباه» را دوبار تكرار نكن، «بار دوم» حماقت است نه اشتباه!

- اشو

چرا هر بادی که از هر جا می‌وزد بنیان ما را می‌کَنَد.

- عباس معروفی

مرا در قلبت بپذیر، به دور از تمام هیاهوها.
مرا پناه بده، حتی اندکی.

- آلبر کامو به ماریا

رنجیده بودم، دیگر دلم نمی‌خواست حرف بزنم. حتی دیگر میلی به آواز خواندن نداشتم. پرنده‌ای که درونم آواز می‌خواند پر زد و رفت.

درخت زیبای من - ژوزه مائورو ده واسکونسلوس

هرگاه زندگی با او شوخی‌های وحشیانه کرده بود، گان به این فکر می‌کرد که زندگی مثل این است که مادرت لحظه‌ای دستت را به گرمی و در امنیت گرفته و ناگهان بی‌هیچ توضیحی آن را رها کرده است. مهم نبود او چقدر سخت تلاش کرده بود آن را محکم نگاه دارد، همیشه در پایان طرد و رها شده بود.

بادام - ون پیونگ سون

‏در سينه‌ام پرنده‌اى مضطرب، ‏درونم را مه طورى گرفته ‏كه چند قدم آن طرفش هم پيدا نيست. ‏بر در خود می‌كوبم ‏كليدهايم پشت در مانده است.‏

- اِنيس باتور

چرا باید یه روز به دنیا آمد و یک روز رفت؟ چه منطقی در پس این آمد و رفت‌ها پنهان بود؟! این همه سختی، این همه آرزوهای برباد رفته، این همه دلتنگی که تا آخر عمر به خاطر همین رفتن‌ها به جا می‌ماند برای چی بود؟ می‌آییم که چه‌کار کنیم... می‌رویم که به کجا برسیم؟!

دوشیزه مهتاب - نازیلا نوبهاری

به‌نظرم گاهی بی‌خیالی باعث میشه راحت‌تر زندگی کنی.

سفر کوانتومی وال تنها - ایمان سرورپور

آدم‌ها همیشه هنگام همجوابی و دعوا با تو، ایراد‌هایی از تو را به رُخت می‌کشند، که اغلبشان را خودت، به دلیل صمیمت به آنها گفتی! پس دهانت را ببند.

علفان - پویان گیلانی

عقب
بالا پایین