طنز [ اعلام آمادگی جهت عضویت در انجمن ِتخصصی مَشمَردِلی😌 ]

سلام گلم
با من، @DyvaDyva عضو تأیید شده است. و @مَه نویس؛ یه گفتگو ایجاد کنید و اطلاعات خواسته‌ شده رو در اون گفتگو ایجاد کنید تا رمان‌تون بررسی بشه🌹

الان این یعنی چی ؟ خو درست حرف بزنین بوخودا یکی مثل من که تازگیا بر اثر درس ها خنگ شده نیمفهههه😂😐
من باهاتون گفتگو ایجاد میکنم

سلام گلم
با من، @DyvaDyva عضو تأیید شده است. و @مَه نویس؛ یه گفتگو ایجاد کنید و اطلاعات خواسته‌ شده رو در اون گفتگو ایجاد کنید تا رمان‌تون بررسی بشه🌹

الان این یعنی چی ؟ خو درست حرف بزنین بوخودا یکی مثل من که تازگیا بر اثر درس ها خنگ شده نیمفهههه😂😐
درود،
درست صحبت کردن رو که تیم به خوبی انجام میده،
اگر متوجه نشدین، بنده براتون توضیح میدم،
اثر شما نیاز به بررسی داره تا، تایید بشه ناظر ارشدی برای شما انتخاب شده، با کسانی ک تگ شدن گپ ایجاد کنید و موارد الزامی اثرتون رو ارسال کنید تا بررسی و تحلیل شه برای تاییده در پارتگذاری🌹
"رو نام بزنید ارسال پیام خصوصی رو کلیک کنید"

سلام گلم

خوب عین ادم به من پیام میدادی دیگه

درود،
درست صحبت کردن رو که تیم به خوبی انجام میده،
اگر متوجه نشدین، بنده براتون توضیح میدم،
اثر شما نیاز به بررسی داره تا، تایید بشه ناظر ارشدی برای شما انتخاب شده، با کسانی ک تگ شدن گپ ایجاد کنید و موارد الزامی اثرتون رو ارسال کنید تا بررسی و تحلیل شه برای تاییده در پارتگذاری🌹
"رو نام بزنید ارسال پیام خصوصی رو کلیک کنید"
بله چشم ممنون
میگم که من یه ذره مغزم از کار افتاده این چند وقته
شما ببخشین🤍🎀

عقب
بالا پایین