~راوـــی~ مترجم آزمایشی ویراستار مشاور تیمتعیینسطح ناظر آزمایشی مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 343 پسندها پسندها 361 امتیازها امتیازها 63 سکه 501 5/6/26 #141 ترس جای عشق جولان داد و شک جای یقین، آبروداری کن ای زاهد، مسلمانی بس است!
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,313 پسندها پسندها 2,549 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,764 5/6/26 #142 ~راوـــی~ گفت: ترس جای عشق جولان داد و شک جای یقین، آبروداری کن ای زاهد، مسلمانی بس است! کلیک کنید تا گسترش یابد... تنگ آب اینقدر هم کوچک نمیآمد به چشم فکر آزادی نمیکردند ماهیها اگر
~راوـــی~ گفت: ترس جای عشق جولان داد و شک جای یقین، آبروداری کن ای زاهد، مسلمانی بس است! کلیک کنید تا گسترش یابد... تنگ آب اینقدر هم کوچک نمیآمد به چشم فکر آزادی نمیکردند ماهیها اگر
~راوـــی~ مترجم آزمایشی ویراستار مشاور تیمتعیینسطح ناظر آزمایشی مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 343 پسندها پسندها 361 امتیازها امتیازها 63 سکه 501 5/6/26 #143 راز این داغ نه در سجدهی طولانی ماست بوسهی اوست که چون مهر به پیشانی ماست
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,313 پسندها پسندها 2,549 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,764 5/7/26 #144 ~راوـــی~ گفت: راز این داغ نه در سجدهی طولانی ماست بوسهی اوست که چون مهر به پیشانی ماست کلیک کنید تا گسترش یابد... تو خضر واقف از غیبی و من موسای بیصبرم چه دشوار است از کار تو ای دل سر در آوردن
~راوـــی~ گفت: راز این داغ نه در سجدهی طولانی ماست بوسهی اوست که چون مهر به پیشانی ماست کلیک کنید تا گسترش یابد... تو خضر واقف از غیبی و من موسای بیصبرم چه دشوار است از کار تو ای دل سر در آوردن
~راوـــی~ مترجم آزمایشی ویراستار مشاور تیمتعیینسطح ناظر آزمایشی مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 343 پسندها پسندها 361 امتیازها امتیازها 63 سکه 501 5/7/26 #145 نفس کشیدم و گفتی زمانه جانکاه است نفس نمیکشم، این آه از پی آه است
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,313 پسندها پسندها 2,549 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,764 5/7/26 #146 ~راوـــی~ گفت: نفس کشیدم و گفتی زمانه جانکاه است نفس نمیکشم، این آه از پی آه است کلیک کنید تا گسترش یابد... تا گشودم پیلهام را آتشت را یافتم سوختم ای شمع و جشنت را عزا کردم ببخش
~راوـــی~ گفت: نفس کشیدم و گفتی زمانه جانکاه است نفس نمیکشم، این آه از پی آه است کلیک کنید تا گسترش یابد... تا گشودم پیلهام را آتشت را یافتم سوختم ای شمع و جشنت را عزا کردم ببخش
D A N ID A N I عضو تأیید شده است. مدیر تالار کپیست+گرگینه پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار تیمتعیینسطح کپیـست رمانخـور گوینده خانم نمونه مدیر رسمی حضور در فعالیت گروهی وفاداری فعال حرفه ای نوشتهها نوشتهها 3,460 پسندها پسندها 14,292 امتیازها امتیازها 548 سکه 17,829 5/7/26 #147 نوشیدنی تلخ بیاور که وقت شیداییست که آنچه در سر من نیست بیم رسواییست
~راوـــی~ مترجم آزمایشی ویراستار مشاور تیمتعیینسطح ناظر آزمایشی مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 343 پسندها پسندها 361 امتیازها امتیازها 63 سکه 501 5/7/26 #148 تو را هوای به آغوش من رسیدن نیست وگرنه فاصله ما هنوز یک قدم است
Mansi مدیر تالار نقد + جادوگر سپید پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد منتقد ادبی ناظر ارشد آثار داور آکادمی نویسنده نوقلـم مدیر رسمی برتر سال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 631 پسندها پسندها 2,744 امتیازها امتیازها 203 سکه 2,291 5/7/26 #149 تشنه لبی مس*ت رفته است به میدان تشنه لب مس*ت بی قرار مبادا
~راوـــی~ مترجم آزمایشی ویراستار مشاور تیمتعیینسطح ناظر آزمایشی مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 343 پسندها پسندها 361 امتیازها امتیازها 63 سکه 501 5/7/26 #150 این زخمخورده را به ترحم نیاز نیست خیر شما رسیده به ما، مرحمت زیاد!