Mansi مدیر تالار نقد + جادوگر سپید پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد منتقد ادبی داور آکادمی نویسنده نوقلـم مسئولیت پذیر داوری برتر فصل برتر فصل مدیر رسمی برتر سال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 892 پسندها پسندها 3,359 امتیازها امتیازها 288 سکه 3,193 6/6/26 #261 در چشم دیگران منشین در کنار من ما را در این مقایسه بیآبرو نکن
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 1,367 پسندها پسندها 2,901 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,838 6/7/26 #262 Mansi گفت: در چشم دیگران منشین در کنار من ما را در این مقایسه بیآبرو نکن کلیک کنید تا گسترش یابد... ناگزیر سفرم، بیسروسامان چون باد به گرفتار رهایی نتوان گفت آزاد
Mansi گفت: در چشم دیگران منشین در کنار من ما را در این مقایسه بیآبرو نکن کلیک کنید تا گسترش یابد... ناگزیر سفرم، بیسروسامان چون باد به گرفتار رهایی نتوان گفت آزاد
Mansi مدیر تالار نقد + جادوگر سپید پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد منتقد ادبی داور آکادمی نویسنده نوقلـم مسئولیت پذیر داوری برتر فصل برتر فصل مدیر رسمی برتر سال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 892 پسندها پسندها 3,359 امتیازها امتیازها 288 سکه 3,193 7/3/26 #263 در دلم آیینهای دارم که میگوید به آه ر جهان سنگدلها کاش میشد سنگ بود
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 1,367 پسندها پسندها 2,901 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,838 دوشنبه ساعت 14:39 #264 Mansi گفت: در دلم آیینهای دارم که میگوید به آه ر جهان سنگدلها کاش میشد سنگ بود کلیک کنید تا گسترش یابد... در خیال آمدی و آینهٔ قلب شکست آینه تازه از امروز تماشا دارد
Mansi گفت: در دلم آیینهای دارم که میگوید به آه ر جهان سنگدلها کاش میشد سنگ بود کلیک کنید تا گسترش یابد... در خیال آمدی و آینهٔ قلب شکست آینه تازه از امروز تماشا دارد
Mansi مدیر تالار نقد + جادوگر سپید پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد منتقد ادبی داور آکادمی نویسنده نوقلـم مسئولیت پذیر داوری برتر فصل برتر فصل مدیر رسمی برتر سال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 892 پسندها پسندها 3,359 امتیازها امتیازها 288 سکه 3,193 پنجشنبه ساعت 16:23 #265 در فکر دلبری ز من بینوا مباش صیدی چنین حقیر برازندهٔ تو نیست