نظارت همراه رمان نا بَیان |ناظر: malihe

سلام شب خوش
پارت جدید ارسال شد

• blossom
واکنش‌ها[ی پسندها]: malihe
سلام وقت بخیر
پارت جدید ارسال شد.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: malihe
@Gandomi
✒️درود برشما نویسنده‌ی عزیز، بابت تأخیر عذر می‌خوام. بنده ناظر همراه جدید شما هستم. امیدوارم همکاری خوبی داشته باشیم.
پارت آخر بررسی شد و بسیار عالی بود فقط چند تا نکته که توی متن براتون بلد B کردم، بعد از بررسی لطفاً از اون حالت خارج کنید.
✒️اولین نکته این که خیلی از اما استفاده می‌کنید. در این پاراگراف بنظر امای اولی حشو هست. لطفاً اصلاحش کنید.
اما خدا می‌دانست که این روزها تا چه اندازه از وصلت با خاندان راستاد ناراضی بود. نوه‌هایش چنان با او احوال‌پرسی کردند که گویی پدربزرگ مهربانشان همین لحظه در آغوششان می‌گیرد. اما خبری به جز همان بوسه‌ی کوتاه پدرانه بر سر دخترانش نبود.
✒️دومین نکته توی استفاده از علائم نگارشی مخصوصاً علامت تعجب«!» دقت کنید. این علامت معمولا در پایان جمله استفاده میشه زمانی که احساس به اوج رسیده. برای مکس از (ویرگول و ویرگول نقطه و یا نقطه استفاده کنید.)
✒️سومین نکته، فولانی چشمی گفت و... چشم رو داخل گیومه قرار بدید.

📌درکل بسیار عالی بود اگه سوالی درباره‌ی نحوه‌ی نظارت و... داشتید حتما بپرسید. موفق باشید.😎🫵

آخرین ویرایش:
سلام شب خوش
ممنون بابت وقتی که می ذارید.
پارت جدید ارسال شد.
مواردی که گفتید رو اصلاح کردم

دو پارت بررسی شد، ممنون از همکاری شما.
من مواظب همه چیز هستم.
اهورا می‌گفت، اما حقیقت این بود که امروز کمی شک داشت!(به جای علامت تعجب از ویرگول استفاده کنید.) یک نفر ناغافل آمده که همه چیز را بهم بریزد! و حالا او از حضورش باخبر شده بود؛ باید خیلی زود دفتر او را می‌بست و دخترک را از این دیار دور می‌کرد.
اگه دلتون می‌خواد لحن صمیمی‌تر باشه به جای.
❌مواظب
از ✅مراقب استفاده کنید
رعایت نیم‌فاصله
❌همه چیز
✅همه‌چیز
✅میشی بدون نیم‌فاصله

با خوشرویی در را باز کرد.
در نیم‌فاصله‌ها دقت کنید:
✅خوش‌رویی
لبخند کمرنگی به روی آمنه زد.
✅کم‌رنگی
به جمعشان نزدیک شد
✅جمع‌شان
- یه بشقاب برا آترین بذار.
دوم این که شکسته نویسی با لحن محاوره فرق می‌کنه، در پارت‌های قبلی هم مثل کلمه‌ی ❌دولتمندا دیده بودم که از شکسته نویسی استفاده کرده بودید این اشتباه.
دولتمندان
❌برا
✅برای

دهان لیلا نیمه باز ماند
✅نیمه‌باز
صدای فین فین افروز را می‌شنید
در کلمات تکراری و پشت‌سر هم هم از نیم‌فاصله استفاده کنید.
✅فین‌فین

✒️ اگه سوالی هست در خدمتم. موفق باشید.

آخرین ویرایش:
سلام، وقت بخیر
مواردی که گفتید اصلاح شد.
پارت جدید ارسال شد.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: serena
سلام، وقت بخیر
مواردی که گفتید اصلاح شد.
پارت جدید ارسال شد.
سلام عزیزم.
✒️لطفاً این تاپیک رو مطالعه کنید. یه سری دستورات جدید اومده.
✒️مثلا دیگه از خط دیالوگ استفاده نمیشه تمام دیالوگ‌ها در گیومه قرار می‌گیرن«» و به جای «ه‌ی» از «ۀ» استفاده میشه. پارت‌های قبلی هم باید طبق این دستورات ویرایش بشن. اگه در ویرایش اثارتون نیاز به کمک داشتین من می‌تونم تا حدودی کمکتون کنم مثلا گذاشتن گیومه برای دیالوگ‌ها.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: serena
✒️ساعت، سال و هفته: اعداد با نیم‌فاصله بهشون می‌چسبن. براتون اصلاح کردم.
رنگش پریده بود؟
✒️از این به بعد افکار رو به صورت خط کج بنویسید داخل گیومه نذارید و همین‌طوری هم رهاشون نکنید.
بار دیگر تکرار کرد که«افروز چه گفت؟»
✒️دوباره تکرار کرد، دیالوگ در گیومه قرار می‌گیره، براتون اصلاح کردم.
دخترک لجباز به دیدار برادرش رفته؟ پس می‌خواهد با او بجنگد! این کار را کرده که نشان بدهد ترسی ندارد.
✒️مجدد گفت‌وگوی درونی؛ از خط کج استفاده کنید.

📌 از اونجایی که در قلم شما موارد خاصی (اعم از غلط املایی و نگارشی دیده نمیشه) لطفاً دو پارت دیگه رو هم با در نظر گرفتن همین موارد ویرایش کنید و بگید تا بررسی کنم. خسته نباشید!🩷

عقب
بالا پایین