سلام برسی میشه
✒️دومین نکته توی استفاده از علائم نگارشی مخصوصاً علامت تعجب«!» دقت کنید. این علامت معمولا در پایان جمله استفاده میشه زمانی که احساس به اوج رسیده. برای مکس از (ویرگول و ویرگول نقطه و یا نقطه استفاده کنید.)اما خدا میدانست که این روزها تا چه اندازه از وصلت با خاندان راستاد ناراضی بود. نوههایش چنان با او احوالپرسی کردند که گویی پدربزرگ مهربانشان همین لحظه در آغوششان میگیرد. اما خبری به جز همان بوسهی کوتاه پدرانه بر سر دخترانش نبود.
اگه دلتون میخواد لحن صمیمیتر باشه به جای.من مواظب همه چیز هستم.
اهورا میگفت، اما حقیقت این بود که امروز کمی شک داشت!(به جای علامت تعجب از ویرگول استفاده کنید.) یک نفر ناغافل آمده که همه چیز را بهم بریزد! و حالا او از حضورش باخبر شده بود؛ باید خیلی زود دفتر او را میبست و دخترک را از این دیار دور میکرد.
✅میشی بدون نیمفاصله❌میشی
در نیمفاصلهها دقت کنید:با خوشرویی در را باز کرد.
✅کمرنگیلبخند کمرنگی به روی آمنه زد.
✅جمعشانبه جمعشان نزدیک شد
دوم این که شکسته نویسی با لحن محاوره فرق میکنه، در پارتهای قبلی هم مثل کلمهی ❌دولتمندا دیده بودم که از شکسته نویسی استفاده کرده بودید این اشتباه.- یه بشقاب برا آترین بذار.
✅نیمهبازدهان لیلا نیمه باز ماند
در کلمات تکراری و پشتسر هم هم از نیمفاصله استفاده کنید.صدای فین فین افروز را میشنید
سلام عزیزم.سلام، وقت بخیر
مواردی که گفتید اصلاح شد.
پارت جدید ارسال شد.
✒️ساعت، سال و هفته: اعداد با نیمفاصله بهشون میچسبن. براتون اصلاح کردم.یکهفتهست
✒️از این به بعد افکار رو به صورت خط کج بنویسید داخل گیومه نذارید و همینطوری هم رهاشون نکنید.رنگش پریده بود؟
✒️دوباره تکرار کرد، دیالوگ در گیومه قرار میگیره، براتون اصلاح کردم.بار دیگر تکرار کرد که«افروز چه گفت؟»
✒️مجدد گفتوگوی درونی؛ از خط کج استفاده کنید.دخترک لجباز به دیدار برادرش رفته؟ پس میخواهد با او بجنگد! این کار را کرده که نشان بدهد ترسی ندارد.