-Taraneh مدیر تالار مشاوره +مدیر آزمایشی تالار کافوارتز پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار منتقد مشاور vip حضور در فعالیت گروهی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,248 پسندها پسندها 9,781 امتیازها امتیازها 453 سکه 1,122 4/17/26 #41 « مثل ممنوعهترین عشق، پر از پرسش گُنگ دل بهدریا زده ماهی، وسط شیشهٔ تُنگ!
-Taraneh مدیر تالار مشاوره +مدیر آزمایشی تالار کافوارتز پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار منتقد مشاور vip حضور در فعالیت گروهی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,248 پسندها پسندها 9,781 امتیازها امتیازها 453 سکه 1,122 4/17/26 #42 این عشق چه دارد که همه عالم و آدم ، از عشق پشیمانند و بی عشق پریشان . .
-Taraneh مدیر تالار مشاوره +مدیر آزمایشی تالار کافوارتز پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار منتقد مشاور vip حضور در فعالیت گروهی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,248 پسندها پسندها 9,781 امتیازها امتیازها 453 سکه 1,122 4/17/26 #43 کم سرزنشت میکنم ای دل که به هر حال تقدیرِ تو در مسئله عشق چنین بود
-Taraneh مدیر تالار مشاوره +مدیر آزمایشی تالار کافوارتز پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار منتقد مشاور vip حضور در فعالیت گروهی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,248 پسندها پسندها 9,781 امتیازها امتیازها 453 سکه 1,122 4/17/26 #44 خاکِ کویش صد هزاران بار شیرینتر ز قند شهردار محترم این کوچهات دربست چند؟
-Taraneh مدیر تالار مشاوره +مدیر آزمایشی تالار کافوارتز پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار منتقد مشاور vip حضور در فعالیت گروهی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,248 پسندها پسندها 9,781 امتیازها امتیازها 453 سکه 1,122 4/17/26 #45 تو را چه غم که شب ما دراز میگذرد؟ که روزگار تو در خواب ناز میگذرد
-Taraneh مدیر تالار مشاوره +مدیر آزمایشی تالار کافوارتز پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار منتقد مشاور vip حضور در فعالیت گروهی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,248 پسندها پسندها 9,781 امتیازها امتیازها 453 سکه 1,122 4/17/26 #46 پرسید که دیوانه چرا عاشقِ اویی؟! گفتم که سوالِ تو خودش عینِ جواب است دل سردیِ معشوق نمایانگرِ عشق است دلتنگیِ من بیشتر از حدِّ نساب است
پرسید که دیوانه چرا عاشقِ اویی؟! گفتم که سوالِ تو خودش عینِ جواب است دل سردیِ معشوق نمایانگرِ عشق است دلتنگیِ من بیشتر از حدِّ نساب است
-Taraneh مدیر تالار مشاوره +مدیر آزمایشی تالار کافوارتز پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار منتقد مشاور vip حضور در فعالیت گروهی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,248 پسندها پسندها 9,781 امتیازها امتیازها 453 سکه 1,122 4/17/26 #47 به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا مسافرخانه ی رنج است یا تبعیدگاه اینجا غرض رنجیدن ما بود از دنیا، که حاصل شد مکن ای زندگی عمر مرا دیگر تباه اینجا
به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا مسافرخانه ی رنج است یا تبعیدگاه اینجا غرض رنجیدن ما بود از دنیا، که حاصل شد مکن ای زندگی عمر مرا دیگر تباه اینجا
-Taraneh مدیر تالار مشاوره +مدیر آزمایشی تالار کافوارتز پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار منتقد مشاور vip حضور در فعالیت گروهی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,248 پسندها پسندها 9,781 امتیازها امتیازها 453 سکه 1,122 4/17/26 #48 وای اگر بشکند این بغض که هر شب تا صبح از فراق تو فرو می خورم و میمیرم!
-Taraneh مدیر تالار مشاوره +مدیر آزمایشی تالار کافوارتز پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار منتقد مشاور vip حضور در فعالیت گروهی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,248 پسندها پسندها 9,781 امتیازها امتیازها 453 سکه 1,122 4/19/26 #49 بیزارم از خموشی تقویم روی میز وز دنگ دنگ ساعت دیوار خستهام
-Taraneh مدیر تالار مشاوره +مدیر آزمایشی تالار کافوارتز پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار منتقد مشاور vip حضور در فعالیت گروهی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,248 پسندها پسندها 9,781 امتیازها امتیازها 453 سکه 1,122 4/19/26 #50 دوباره شعر گفته ام، بخوان که سرد میشود، برس به داد قلب من ، که کوه درد میشود، به وسعت تخیلش ، به بال واژه های خود ببین چگونه شاعری ، فضا نورد میشود... به داد واژه ای برس ، که جذب شعر میشود ولی بدون حس تو ، دوباره طرد میشود . .
دوباره شعر گفته ام، بخوان که سرد میشود، برس به داد قلب من ، که کوه درد میشود، به وسعت تخیلش ، به بال واژه های خود ببین چگونه شاعری ، فضا نورد میشود... به داد واژه ای برس ، که جذب شعر میشود ولی بدون حس تو ، دوباره طرد میشود . .