KHAN گرگینه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 216 پسندها پسندها 605 امتیازها امتیازها 93 سکه 1 8/3/26 #411 حق نداری به کسی دل بدهی الا من پیش روی تو دو راه است فقط من یا من ...🕊🍃
KHAN گرگینه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 216 پسندها پسندها 605 امتیازها امتیازها 93 سکه 1 8/3/26 #412 تقصیر دلم نیست که چشمان تو را خواست این سر به هوا مثل خودم عاشق دریاست ... 🕊🍃
Tufan کاربر حــامی کاربر انجمن فعال خانم نمونه پشتکار خوب vip نوشتهها نوشتهها 1,601 پسندها پسندها 15,851 امتیازها امتیازها 598 سکه 112 8/4/26 #413 گربه سیاه=)) گفت: دیر اومدی خیلی دیره دل فاطمه دستم اسیره کلیک کنید تا گسترش یابد... ایشالا خب، به علاوه اون یه کامیون یکی دیگه ام از روت رد شه قشنگ له شی.
گربه سیاه=)) گفت: دیر اومدی خیلی دیره دل فاطمه دستم اسیره کلیک کنید تا گسترش یابد... ایشالا خب، به علاوه اون یه کامیون یکی دیگه ام از روت رد شه قشنگ له شی.
Tufan کاربر حــامی کاربر انجمن فعال خانم نمونه پشتکار خوب vip نوشتهها نوشتهها 1,601 پسندها پسندها 15,851 امتیازها امتیازها 598 سکه 112 8/4/26 #414 گربه سفید=)) گفت: منم نمیدونم اگه باز چند کا بشیم نمیدونی چجوری حرف زدی کلیک کنید تا گسترش یابد... تو اگه @گربه سیاه=)) رو از مسیر زندگیمون خارج کنی، من تا 10 کا میدونم چطور حرف میزنیم.
گربه سفید=)) گفت: منم نمیدونم اگه باز چند کا بشیم نمیدونی چجوری حرف زدی کلیک کنید تا گسترش یابد... تو اگه @گربه سیاه=)) رو از مسیر زندگیمون خارج کنی، من تا 10 کا میدونم چطور حرف میزنیم.
گربه سفید=)) کاربر حــامی کاربر انجمن vip نوشتهها نوشتهها 1,009 پسندها پسندها 15,147 امتیازها امتیازها 598 سکه 314 8/4/26 #415 Tufan گفت: تو اگه @گربه سیاه=)) رو از مسیر زندگیمون خارج کنی، من تا 10 کا میدونم چطور حرف میزنیم. کلیک کنید تا گسترش یابد... یه ذره انتظاراتت زیاد نیستتتت؟
Tufan گفت: تو اگه @گربه سیاه=)) رو از مسیر زندگیمون خارج کنی، من تا 10 کا میدونم چطور حرف میزنیم. کلیک کنید تا گسترش یابد... یه ذره انتظاراتت زیاد نیستتتت؟
(SINA)(SINA) عضو تأیید شده است. مدیر رسمی تالار شعرکده پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد ادبی مشاور تیمتعیینسطح نویسنده رسمی رمان رتبه اول مسابقات vip فعال رتبه سوم مسابقات مسئولیت پذیر با پشتکار عالی نویسنده رسمی مدیر رسمی آقای نمونه رتبه دوم مسابقات پشتکار خیلی خوب پشتکار خوب محبوب نوشتهها نوشتهها 1,795 پسندها پسندها 10,028 امتیازها امتیازها 503 سکه 2,881 8/4/26 #416 میدونی فرق تو با ابر چیه؟ از ابر بارون میباره از تو خوشگلی میدونی فرق تو با فرغون چیه؟ فرغون گل میبره ولی تو دل میبری میدونی فرق تو با ساعت چیه؟ ساعت زمانو نشون میده ولی تو معنی زندگی رو
میدونی فرق تو با ابر چیه؟ از ابر بارون میباره از تو خوشگلی میدونی فرق تو با فرغون چیه؟ فرغون گل میبره ولی تو دل میبری میدونی فرق تو با ساعت چیه؟ ساعت زمانو نشون میده ولی تو معنی زندگی رو
(SINA)(SINA) عضو تأیید شده است. مدیر رسمی تالار شعرکده پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد ادبی مشاور تیمتعیینسطح نویسنده رسمی رمان رتبه اول مسابقات vip فعال رتبه سوم مسابقات مسئولیت پذیر با پشتکار عالی نویسنده رسمی مدیر رسمی آقای نمونه رتبه دوم مسابقات پشتکار خیلی خوب پشتکار خوب محبوب نوشتهها نوشتهها 1,795 پسندها پسندها 10,028 امتیازها امتیازها 503 سکه 2,881 8/4/26 #417 چشمات کباب بود منم لر بیدفاع چشمات چایی بود منم تورک بیدفاع چشمات ۴۰۵ بیپلاک بود منم کورد بیدفاع چشمات افیون بود منم کرمانی بیدفاع چشمات گلاب بود منم کاشانی بیدفاع چشمات شله بود منم مشهدی بیدفاع چشمات نون خشک بود منم افغانی بیدفاع چشمات ترشی بود منم گیلکی بیدفاع چشمات روسیه بود منم اوکراینی بیدفاع
چشمات کباب بود منم لر بیدفاع چشمات چایی بود منم تورک بیدفاع چشمات ۴۰۵ بیپلاک بود منم کورد بیدفاع چشمات افیون بود منم کرمانی بیدفاع چشمات گلاب بود منم کاشانی بیدفاع چشمات شله بود منم مشهدی بیدفاع چشمات نون خشک بود منم افغانی بیدفاع چشمات ترشی بود منم گیلکی بیدفاع چشمات روسیه بود منم اوکراینی بیدفاع
گربه سیاه=)) جادوگر سپید کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 99 پسندها پسندها 1,281 امتیازها امتیازها 123 سکه 99 8/4/26 #418 Tufan گفت: ایشالا خب، به علاوه اون یه کامیون یکی دیگه ام از روت رد شه قشنگ له شی. کلیک کنید تا گسترش یابد... خوب حرص میخوریاااا
Tufan گفت: ایشالا خب، به علاوه اون یه کامیون یکی دیگه ام از روت رد شه قشنگ له شی. کلیک کنید تا گسترش یابد... خوب حرص میخوریاااا
عجیبه خانوم مدیرتالارادبیات +مدیرتالارعلوم+مترجمآز+مقالهنویس پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـمبرترین ارسال کننده ماه مسئولیت پذیر نوشتهها نوشتهها 4,706 پسندها پسندها 24,565 امتیازها امتیازها 813 سکه 1,701 8/5/26 #419 تو عاشق قهوهای یا فقط میخوای به بقیه ثابت کنی شکر برای افراد ضعیفه؟
عجیبه خانوم مدیرتالارادبیات +مدیرتالارعلوم+مترجمآز+مقالهنویس پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـمبرترین ارسال کننده ماه مسئولیت پذیر نوشتهها نوشتهها 4,706 پسندها پسندها 24,565 امتیازها امتیازها 813 سکه 1,701 8/5/26 #420 میدونی چرا از دخترای کتابخون میترسم؟ چون اگه ازم خوششون نیاد، احتمالاً تو فصل سوم ذهنشون حذفم میکنن
میدونی چرا از دخترای کتابخون میترسم؟ چون اگه ازم خوششون نیاد، احتمالاً تو فصل سوم ذهنشون حذفم میکنن