Mansi مدیر تالار نقد + جادوگر سپید پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد منتقد ادبی ناظر ارشد آثار داور آکادمی نویسنده نوقلـم مدیر رسمی برتر سال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 606 پسندها پسندها 2,665 امتیازها امتیازها 203 سکه 2,198 5/7/26 #41 مثل دوران خاله بازی بود مثل یک مرد مرده خوانده شدم
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,301 پسندها پسندها 2,428 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,585 5/7/26 #42 Mansi گفت: مثل دوران خاله بازی بود مثل یک مرد مرده خوانده شدم کلیک کنید تا گسترش یابد... مثل سیگار تمامم کن و ترکم کن باز مثل سیگار تمامم کن و دورم انداز
Mansi گفت: مثل دوران خاله بازی بود مثل یک مرد مرده خوانده شدم کلیک کنید تا گسترش یابد... مثل سیگار تمامم کن و ترکم کن باز مثل سیگار تمامم کن و دورم انداز
~راوـــی~ ویراستار ویراستار تیمتعیینسطح ناظر آزمایشی نوشتهها نوشتهها 336 پسندها پسندها 342 امتیازها امتیازها 63 سکه 483 5/7/26 #43 زخم از این تیغ و تبر تا که بخواهی خوردم عشق من، ارّه تنتیزتری هم داری؟
Mansi مدیر تالار نقد + جادوگر سپید پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد منتقد ادبی ناظر ارشد آثار داور آکادمی نویسنده نوقلـم مدیر رسمی برتر سال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 606 پسندها پسندها 2,665 امتیازها امتیازها 203 سکه 2,198 5/7/26 #44 یکم از دور و بر کم کن یه کم فکر جهانم باش آهای پایان تدریجی شروع ناگهانم باش
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,301 پسندها پسندها 2,428 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,585 5/7/26 #45 Mansi گفت: یکم از دور و بر کم کن یه کم فکر جهانم باش آهای پایان تدریجی شروع ناگهانم باش کلیک کنید تا گسترش یابد... شعر تو را داغ به جانت زدند مهر خیانت به دهانت زدند
Mansi گفت: یکم از دور و بر کم کن یه کم فکر جهانم باش آهای پایان تدریجی شروع ناگهانم باش کلیک کنید تا گسترش یابد... شعر تو را داغ به جانت زدند مهر خیانت به دهانت زدند
~راوـــی~ ویراستار ویراستار تیمتعیینسطح ناظر آزمایشی نوشتهها نوشتهها 336 پسندها پسندها 342 امتیازها امتیازها 63 سکه 483 5/7/26 #46 دلخوش نکن، این متن چیزی نیست این شعر بیتصویر یعنی هیچ
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,301 پسندها پسندها 2,428 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,585 5/7/26 #47 ~راوـــی~ گفت: دلخوش نکن، این متن چیزی نیست این شعر بیتصویر یعنی هیچ کلیک کنید تا گسترش یابد... چشم بادام، دهان پسته، زبان شیر و شکر جام معجون مجسم شده این گرگ پدر
~راوـــی~ گفت: دلخوش نکن، این متن چیزی نیست این شعر بیتصویر یعنی هیچ کلیک کنید تا گسترش یابد... چشم بادام، دهان پسته، زبان شیر و شکر جام معجون مجسم شده این گرگ پدر
~راوـــی~ ویراستار ویراستار تیمتعیینسطح ناظر آزمایشی نوشتهها نوشتهها 336 پسندها پسندها 342 امتیازها امتیازها 63 سکه 483 5/7/26 #48 رد شو از این درخت افتاده میتوانی که دست برداری
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,301 پسندها پسندها 2,428 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,585 5/7/26 #49 ~راوـــی~ گفت: رد شو از این درخت افتاده میتوانی که دست برداری کلیک کنید تا گسترش یابد... یادمون نره نباید، دستههای گل لگد شن شهریارا که نباید، زیر خاک و خون لگد شن
~راوـــی~ گفت: رد شو از این درخت افتاده میتوانی که دست برداری کلیک کنید تا گسترش یابد... یادمون نره نباید، دستههای گل لگد شن شهریارا که نباید، زیر خاک و خون لگد شن
~راوـــی~ ویراستار ویراستار تیمتعیینسطح ناظر آزمایشی نوشتهها نوشتهها 336 پسندها پسندها 342 امتیازها امتیازها 63 سکه 483 5/7/26 #50 نوش خودم زهر سراپا غمت بیشترش کن که کمم با کمت