~راوـــی~ مترجم آزمایشی ویراستار تیمتعیینسطح ناظر آزمایشی مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 338 پسندها پسندها 341 امتیازها امتیازها 63 سکه 483 5/7/26 #31 نفرین کدام احساس خون کرد جهانم را؟ با جهد چه جادویی بستند دهانم را؟
Mansi مدیر تالار نقد + جادوگر سپید پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد منتقد ادبی ناظر ارشد آثار داور آکادمی نویسنده نوقلـم مدیر رسمی برتر سال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 606 پسندها پسندها 2,682 امتیازها امتیازها 203 سکه 2,198 5/7/26 #32 ازکدامین جهان سفرکردی؟ نسبت ازکجای منظومه است؟ که به هردانه دانه سلولت جای یک جای دوووووور معلوم است
~راوـــی~ مترجم آزمایشی ویراستار تیمتعیینسطح ناظر آزمایشی مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 338 پسندها پسندها 341 امتیازها امتیازها 63 سکه 483 5/7/26 #33 تهلهجه ملس در کاسه دهن ای لخته انار بر زخم پیرهن
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,301 پسندها پسندها 2,434 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,594 5/7/26 #34 ~راوـــی~ گفت: تهلهجه ملس در کاسه دهن ای لخته انار بر زخم پیرهن کلیک کنید تا گسترش یابد... نوش خودم زهر سراپا غمت بیشترش کن که کمم با کمت
~راوـــی~ گفت: تهلهجه ملس در کاسه دهن ای لخته انار بر زخم پیرهن کلیک کنید تا گسترش یابد... نوش خودم زهر سراپا غمت بیشترش کن که کمم با کمت
Mansi مدیر تالار نقد + جادوگر سپید پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد منتقد ادبی ناظر ارشد آثار داور آکادمی نویسنده نوقلـم مدیر رسمی برتر سال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 606 پسندها پسندها 2,682 امتیازها امتیازها 203 سکه 2,198 5/7/26 #35 تو بخندی شکسته خواهدشد، قیمت پسته های کرمانی
~راوـــی~ مترجم آزمایشی ویراستار تیمتعیینسطح ناظر آزمایشی مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 338 پسندها پسندها 341 امتیازها امتیازها 63 سکه 483 5/7/26 #36 دوزخ نی شدم و شعله دواندم به تنت شعله پوشیدم و مشغول پدر سوختنت
Mansi مدیر تالار نقد + جادوگر سپید پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد منتقد ادبی ناظر ارشد آثار داور آکادمی نویسنده نوقلـم مدیر رسمی برتر سال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 606 پسندها پسندها 2,682 امتیازها امتیازها 203 سکه 2,198 5/7/26 #37 تو نباشی تمام این دنیا مملو از مردهای بیمار است تو نبودی اذیتم کردند زندگی سخت کودک آزار است
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,301 پسندها پسندها 2,434 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,594 5/7/26 #38 Mansi گفت: تو نباشی تمام این دنیا مملو از مردهای بیمار است تو نبودی اذیتم کردند زندگی سخت کودک آزار است کلیک کنید تا گسترش یابد... تا مرا مینگرد قافیه را میبازم بازی منتهی العافیه را میبازم
Mansi گفت: تو نباشی تمام این دنیا مملو از مردهای بیمار است تو نبودی اذیتم کردند زندگی سخت کودک آزار است کلیک کنید تا گسترش یابد... تا مرا مینگرد قافیه را میبازم بازی منتهی العافیه را میبازم
Mansi مدیر تالار نقد + جادوگر سپید پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد منتقد ادبی ناظر ارشد آثار داور آکادمی نویسنده نوقلـم مدیر رسمی برتر سال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 606 پسندها پسندها 2,682 امتیازها امتیازها 203 سکه 2,198 5/7/26 #39 مثل سیگار لای انگشتم دور تا دورم ابر مشکوکی است
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,301 پسندها پسندها 2,434 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,594 5/7/26 #40 Mansi گفت: مثل سیگار لای انگشتم دور تا دورم ابر مشکوکی است کلیک کنید تا گسترش یابد... تو نباشی من از آیندهی خود پیرترم از خر زخمی ابلیس زمینگیرترم
Mansi گفت: مثل سیگار لای انگشتم دور تا دورم ابر مشکوکی است کلیک کنید تا گسترش یابد... تو نباشی من از آیندهی خود پیرترم از خر زخمی ابلیس زمینگیرترم