تسلیت چه دیر اومدی و چه زود رفتی لِنا کوچولو

درد و غم و رنج هست که قلب ها رو یه جور دیگه به هم نزدیک می کنه. به عنوان کسی که داغ همسر و فرزندان چندین بار با خاک یکسانش کرده به محض دیدن این خبر غم انگیز داغ های خودم تازه شد.
دخترم زهرا، همه درد و غم و داغ تو به جون و قلبم. همچنین همسرت که نادیده برای هردوتون الهی بمیرم. تنها نیستید عزیزانم. هرگز تنها نیستید. من هم به عنوان یه پدر داغ دیده و مشاور و روان شناس همیشه در کنارتون هستم.
بنی آدم اعضای یکدیگرند
که در آفرینش ز یک گوهرند
چو عضوی به درد آورد روزگار
دگر عضو ها را نماند قرار
تو کز محنت دیگران بی غمی
نشاید که نامت نهند آدمی...
من هیچکس رو نداشتم که توی بغلش زار زار گریه کنم. حالا من هستم کنار تو و همسرت.
به هیچی فکر نکن زهرای بابا. تو دختر منی و همسرت هم پسرم.
هر وقت دلت خواست بیا گریه کنیم دخترم. الهی بمیرم برات بابا الهی بمیرم برات...

از شنیدن این خبر تلخ واقعا متاسف شدم....
هیچ کلمه‌ای نمیتونه عمق اندوه شما رو تسکین بده. فقط میتونم برای شما آرامش و صبر آرزو کنم و امیدوار باشم تو این روزای سخت، مهر و همراهی عزیزانتون از سنگینی این غم کم کنه. تسلیت صمیمانه منو پذیرا باشید -118-"{}

عزیزم،کلمه وجمله ای رونمتونم پیدا کنم برای تسلیت گفتن وکم کردن غمت،امیدوارم صبری که پروردگار شامل حالت میکنه مرهمی باشه برای دردهای دلت،میدونم خیلی سخته پذیرفتن وکناراومدن بااین جدایی،متاسفم عزیزم،بازهم مثه همیشه قوی باش گلم.

نمی‌دونم برای تسکین این غم بی‌پایان چی بگم... بار اول که خبر رو خوندم چند لحظه فقط خیره موندم و اصلا نتونستم باور کنم و مدام با خودم می‌گفتم حتما اشتباهی شده و کاش واقعا همینطور بود
می‌دونم هیچ حرفی نمی‌تونه حتی ذره‌ای از این داغ کم کنه. مخصوصا برای شما که برای چنین روزی با تمام وجودتون صبر و زندگی کردین و منتظرش بودین. فقط از صمیم قلب براتون صبر و آرامش آرزو می‌کنم و امیدوارم خدا به دل شما و همه‌ی عزیزانی که دوستش داشتن توان تحمل این غم رو بده

باورم نمی‌شه
چقدر وقتی دیدمش ذوق کردم
الان که این تاپیک رو دیدم مو های تنم پشت سر هم سیخ میشه و یه لرز تموم بدنم رو میگیره
خیلی سخته خیلی
خدا صبر زیادش بده
😭😭😭😭😭
امیدوارم این تاپیک رو نبینه
هعییییی

زهرای قشنگم خدا اونقدر مهربونه که خواسته فرشته کوچولوی تو قاطی آدمای این دنیا نشه و پاک و معصوم پر بکشه میون فرشته ها
در حال حاضر در بدترین شرایط روحی هستی میفهممت چون ماهایی که مادر شدیم میدونیم فرزند یعنی چی دلبرم
لطفا ناامید نشو
این داغ در چنین شرایطی میتونه آدمو از پا دربیاره تو قوی باش و بدون خیلیا دوستت دارن برا خیلیا مهمی
امیدوارم هر چه زودتر سر پا شی و خدا برات جبران کنه نعمتی رو که حالا بهت بدهکاره

با خبر شدیم فرشته ی تازه متولد شده دوست عزیزمون @ZiziZizi عضو تأیید شده است. خیلی زود پرکشید و به بهشت بازگشت
صمیمانه و از عمق جان بهت تسلیت میگیم و برات آرزوی صبر و تحمل داریم
میدونیم برات خیلی سخت و سنگین هست اما گاهی قسمت و تقدیری پیش میاد که باید پذیرفت و باهاش کنار بیای

از نظر همه ما تو همچنان مامان کوچولو هستی و یک فرشته ی زمینی

img_50e28dbb_1786993126.jpg

یه لحظه واقعا چشمم رو صفحه‌ی موبایل موند و خشکم زد
اصلا نمیدونم چی بگم
وحشتناکه
فقط برای پدر و مادرش صبر آرزو میکنم

عمیقاً ناراحت شدم و اصلاً فکر نمی‌کردم با همچین پیامی روبه‌رو بشم. بهت تسلیت می‌گم و اُمیدوارم صبرت زیاد و غم‌هات کم بشه🖤.

خدای من چه خبر دردناکی واقعاً نمیدونم چه کلمه‌ای رو میتونم برای توصیف این درد و غم به کار ببرم و امیدوارم خود خداوند به شما صبر بده

تسلیت میگم واقعا غم بزرگیه غم فرزند.

کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 66)
عقب
بالا پایین