محفل ادبی [ بهش بگو ... ]

میدونی من یه برگم رو به مرگم تو منو دادی به باد!

یعنی اگه ضربب هوشی انیشتین رو داشته باشی باز یه اسکولی .‌.‌. میری متن یه جای دیگه که نوشتی بر میداری یه کلمه اش تغییر میدی به هوای اینکه کسی شک نکنه خودتی، بعد به خیال خودتم فکر می کنی دیگران شک نمی کنند تویی؟! من که دیگه نیستم ببینم چه غلطی می کنی فقط خوب میدونم آخرش به خاطر این اسکول بازی هات کله ت به سنگ می خوره ... چقد تو خنگ بازی در میاری آخه لعنتی🙃🙃

آخرین ویرایش:
به من غبطه نخور عزیزم، تو می‌تونی برای یه گل کاکتوس کوچیک غبطه بخوری یا یه چکاوک آزاد قشنگ، یه در چوبی یا یه پنجره‌ی دوجداره که در برابر باد و طوفان هم مقاومه ، می‌تونی برای یه نخ سیگار بهمن یا یه مورچه غبطه بخوری، اما به حال من و سن و سال من نه!

یعنی اگه ضربب هوشی انیشتین رو داشته باشی باز یه اسکولی .‌.‌. میری متن یه جای دیگه که نوشتی بر میداری یه کلمه اش تغییر میدی به هوای اینکه کسی شک نکنه خودتی، بعد به خیال خودتم فکر می کنی دیگران شک نمی کنند تویی؟! من که دیگه نیستم ببینم چه غلطی می کنی فقط خوب میدونم آخرش به خاطر این اسکول بازی هات کله ت به سنگ می خوره ... چقد تو خنگ بازی در میاری آخه لعنتی🙃🙃
فکر کنم می‌دونم کیو میگی. لعنت بر سارقین ادبی.

فکر کنم می‌دونم کیو میگی. لعنت بر سارقین ادبی.
ای مخاطب جمله من، از خودش سرقت می کنه متاسفانه تو کار سرقتای کلان نی، احتمالا با سارق مدنظرت فرق داره👀

راستش اینکه به تو رسیدن چه حسی داره رو نمیدونم اما، تلاش برای رسیدن بهت خیلی قشنگه.

اون روز نزدیکه که توی دلم تشییع جنازتو بگیرم.

«تو هیچوقت قرار نیست بفهمی من برای اینکه تورو ناراحت نکنم، چقدر خودم رو ناراحت کردم.»

میدونی من خیلی دیر ادمایی که دوسشون دارم از چشمم میوفتن .
ولی امان از اینکه از چشمم بیوفتن دیگه نمیتونم مثل سابق باشم .
حتی اگه طرف خیلیم تلاش کنه .
تو شدی جزو اون چشم افتاده ها .
نه بداخلاق میشم نه بدرفتاری میکنم .
فقط دیگه برام مهم نیستی . نه حالت مهمه برام نه اتقاقات زندگیت ، مهمم نیست بهم پیام بدی یا نه .‌ دیگه شروع کننده هیچ تماس و پیامی نمیشم ، دیگه من نمیگم بریم بیرون ، دیگه پای درد و دلات نمیشینم . حتی اگه خودت بحثشو پیش بکشی یجوری میپیچونمت . تک کلمه ای جوابتو میدم که فقط از سرم وا کنم . ازت نه عصبی میشم نه خوشحال .
این حرفا هم هیچ وقت قرار نیست بهت بزنم . تک تکشو تو عمل میبینی :)

[ مخاطب خاص ندارم مخاطب عام دارم :)) ]

اون موقعی که تو به خودت میای میبینی کیو چیو از دست دادی احتمالا من دارم رنگ مورد علاقه‌ی یکی دیگه رو یاد میگیرم.7np5_laie_100

کلی حرف دارم برات...دلم خیلی برات تنگ شده...
من!
سراغی از من بگیر... تو خیلی وقته ازم فاصله داری.

ز من پیام خود ای شهسوار باز مگیر
که تازیانه شوق است هر پیام از تو

تو پنهانی درون من ، چو روحِ خفته در جانم
به هر جا میروم انگار ،تو قبل از من همان جایی

بیقراری سهمِ من شد بیخیالی ڪارِ او

عاشقان اینگونه آیا عشق قسمت میڪنید!!

یه تصادف رو تصور کن.
یک تراژدی غیر قابل برگشت ناشی از اون تصادف رو تصور کن.
راننده ایی که اجازه رانندگی داره ولی واقعاً توان رانندگی رو نداره تصور کن.
کسی که راننده رو تشویق کرده که پشت فرمون ماشین بشینه تصور کن.
به کدوم یکی از این دو تا میشه چیزی گفت و اصلاً چه سودی داره؟
این ها رو میخواستم به یک راننده و همراهش بگم. ولی چه سودی داره؟
برای همین اینجا نوشتم.

دوستِ من!
تو هيچ دوستى ندارى. حتى بهترين دوستت هم دوست تو نيست. حتى من كه دوست خطابت كردم دوست تو نيستم. حتى خودت هم دوست كسى نيستى
آدم ها ميايند و مى روند امروز دستت را مى گيرند، فردا اسمت را يادشان نيست. ذات انسان همين است.

«خودم»

بعدِ تو، هیچکس تکرارِ تو نشد

آسمان مثل تو احساس مرا درک نکرد
باز غمنامه به بیگانه چرا بنویسم

اگه روزی برسه که بچه هات بهم نگن خاله که خاک بر سر جفتمون

عقب
بالا پایین