شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,313 پسندها پسندها 2,510 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,764 5/9/26 #2,131 TAAHA گفت: تو را که هر چه مراد است در جهان داری چه غم ز حالِ ضعیفانِ ناتوان داری به خوشدلی گذران ای دل این شب هجران که در پیاش سحر آید اگر توان داری -سعدی کلیک کنید تا گسترش یابد... یار آن کس شود، که مینوشد دست آن کس کشد، که زر دارد اوحدی
TAAHA گفت: تو را که هر چه مراد است در جهان داری چه غم ز حالِ ضعیفانِ ناتوان داری به خوشدلی گذران ای دل این شب هجران که در پیاش سحر آید اگر توان داری -سعدی کلیک کنید تا گسترش یابد... یار آن کس شود، که مینوشد دست آن کس کشد، که زر دارد اوحدی
BHROO کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 186 پسندها پسندها 912 امتیازها امتیازها 133 سکه 364 5/9/26 #2,132 شکوفـہ بـھـاری گفت: یار آن کس شود، که مینوشد دست آن کس کشد، که زر دارد اوحدی کلیک کنید تا گسترش یابد... دردا و دریغا که در این بازی خونین بازیچه ایام دِل آدمیان است.
شکوفـہ بـھـاری گفت: یار آن کس شود، که مینوشد دست آن کس کشد، که زر دارد اوحدی کلیک کنید تا گسترش یابد... دردا و دریغا که در این بازی خونین بازیچه ایام دِل آدمیان است.
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,313 پسندها پسندها 2,510 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,764 5/9/26 #2,133 BHROO گفت: دردا و دریغا که در این بازی خونین بازیچه ایام دِل آدمیان است. کلیک کنید تا گسترش یابد... تا خیالش به چشم ما بنشست از نظر نقش غیر او برخاست شاه نعمتالله ولی
BHROO گفت: دردا و دریغا که در این بازی خونین بازیچه ایام دِل آدمیان است. کلیک کنید تا گسترش یابد... تا خیالش به چشم ما بنشست از نظر نقش غیر او برخاست شاه نعمتالله ولی
BHROO کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 186 پسندها پسندها 912 امتیازها امتیازها 133 سکه 364 5/9/26 #2,134 شکوفـہ بـھـاری گفت: تا خیالش به چشم ما بنشست از نظر نقش غیر او برخاست شاه نعمتالله ولی کلیک کنید تا گسترش یابد... تا تو هستی و غزل هست دلم تنها نیست، محرمی چون تو هنوزم به چنین دنیا نیست.
شکوفـہ بـھـاری گفت: تا خیالش به چشم ما بنشست از نظر نقش غیر او برخاست شاه نعمتالله ولی کلیک کنید تا گسترش یابد... تا تو هستی و غزل هست دلم تنها نیست، محرمی چون تو هنوزم به چنین دنیا نیست.
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,313 پسندها پسندها 2,510 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,764 5/9/26 #2,135 BHROO گفت: تا تو هستی و غزل هست دلم تنها نیست، محرمی چون تو هنوزم به چنین دنیا نیست. کلیک کنید تا گسترش یابد... تو از خود جوی و چون من گرد واصل که مقصود است اینجا جمله حاصل عطار آخرین ویرایش: 5/9/26
BHROO گفت: تا تو هستی و غزل هست دلم تنها نیست، محرمی چون تو هنوزم به چنین دنیا نیست. کلیک کنید تا گسترش یابد... تو از خود جوی و چون من گرد واصل که مقصود است اینجا جمله حاصل عطار
BHROO کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 186 پسندها پسندها 912 امتیازها امتیازها 133 سکه 364 5/9/26 #2,136 دل شاد از دل زارش خبر نی تن سالم زبیمارش خبر نی. شکوفـہ بـھـاری گفت: تو از خود جوی و چون من گرد واصل که مقصود است اینجا جمله حاصل کلیک کنید تا گسترش یابد...
دل شاد از دل زارش خبر نی تن سالم زبیمارش خبر نی. شکوفـہ بـھـاری گفت: تو از خود جوی و چون من گرد واصل که مقصود است اینجا جمله حاصل کلیک کنید تا گسترش یابد...
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,313 پسندها پسندها 2,510 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,764 5/9/26 #2,137 BHROO گفت: دل شاد از دل زارش خبر نی تن سالم زبیمارش خبر نی. کلیک کنید تا گسترش یابد... یارند تن و جانت به علم و عمل اندر تو غافلی از کار بهین یار و مهین یار ناصرخسرو
BHROO گفت: دل شاد از دل زارش خبر نی تن سالم زبیمارش خبر نی. کلیک کنید تا گسترش یابد... یارند تن و جانت به علم و عمل اندر تو غافلی از کار بهین یار و مهین یار ناصرخسرو
BHROO کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 186 پسندها پسندها 912 امتیازها امتیازها 133 سکه 364 5/9/26 #2,138 شکوفـہ بـھـاری گفت: یارند تن و جانت به علم و عمل اندر تو غافلی از کار بهین یار و مهین یار ناصرخسرو کلیک کنید تا گسترش یابد... راه پنهانی میخانه نداند همهکس جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر.
شکوفـہ بـھـاری گفت: یارند تن و جانت به علم و عمل اندر تو غافلی از کار بهین یار و مهین یار ناصرخسرو کلیک کنید تا گسترش یابد... راه پنهانی میخانه نداند همهکس جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر.
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,313 پسندها پسندها 2,510 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,764 5/9/26 #2,139 BHROO گفت: راه پنهانی میخانه نداند همهکس جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر. کلیک کنید تا گسترش یابد... رها کن در میان خاک و خونش که گلگونه چنین باید کنونش عطار
BHROO گفت: راه پنهانی میخانه نداند همهکس جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر. کلیک کنید تا گسترش یابد... رها کن در میان خاک و خونش که گلگونه چنین باید کنونش عطار
BHROO کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 186 پسندها پسندها 912 امتیازها امتیازها 133 سکه 364 5/9/26 #2,140 شکوفـہ بـھـاری گفت: رها کن در میان خاک و خونش که گلگونه چنین باید کنونش عطار کلیک کنید تا گسترش یابد... شوق دیدار تو لبریز شد از جام وجودم، شدم آن عاشق دیوانه که بودم.
شکوفـہ بـھـاری گفت: رها کن در میان خاک و خونش که گلگونه چنین باید کنونش عطار کلیک کنید تا گسترش یابد... شوق دیدار تو لبریز شد از جام وجودم، شدم آن عاشق دیوانه که بودم.