BHROO کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 186 پسندها پسندها 912 امتیازها امتیازها 133 سکه 364 5/12/26 #2,221 یک مرغ گرفتار در این گلشنِ ویران تنها به قفس ماند، هزاران همه رفتند.
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,306 پسندها پسندها 2,502 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,760 5/12/26 #2,222 BHROO گفت: یک مرغ گرفتار در این گلشنِ ویران تنها به قفس ماند، هزاران همه رفتند. کلیک کنید تا گسترش یابد... در پرده اسرار کسی را ره نیست زین تعبیه جان هیچکس آگه نیست خیام
BHROO گفت: یک مرغ گرفتار در این گلشنِ ویران تنها به قفس ماند، هزاران همه رفتند. کلیک کنید تا گسترش یابد... در پرده اسرار کسی را ره نیست زین تعبیه جان هیچکس آگه نیست خیام
BHROO کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 186 پسندها پسندها 912 امتیازها امتیازها 133 سکه 364 5/12/26 #2,223 شکوفـہ بـھـاری گفت: در پرده اسرار کسی را ره نیست زین تعبیه جان هیچکس آگه نیست خیام کلیک کنید تا گسترش یابد... تنهاییام را با تو قسمت میکنم سهم کمی نیست گستردهتر از عالم تنهایی من عالمی نیست.
شکوفـہ بـھـاری گفت: در پرده اسرار کسی را ره نیست زین تعبیه جان هیچکس آگه نیست خیام کلیک کنید تا گسترش یابد... تنهاییام را با تو قسمت میکنم سهم کمی نیست گستردهتر از عالم تنهایی من عالمی نیست.
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,306 پسندها پسندها 2,502 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,760 5/12/26 #2,224 BHROO گفت: تنهاییام را با تو قسمت میکنم سهم کمی نیست گستردهتر از عالم تنهایی من عالمی نیست. کلیک کنید تا گسترش یابد... تو جوانمرد و دولت تو جوان می به بخت تو نوجوان آمد رودکی
BHROO گفت: تنهاییام را با تو قسمت میکنم سهم کمی نیست گستردهتر از عالم تنهایی من عالمی نیست. کلیک کنید تا گسترش یابد... تو جوانمرد و دولت تو جوان می به بخت تو نوجوان آمد رودکی
BHROO کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 186 پسندها پسندها 912 امتیازها امتیازها 133 سکه 364 5/12/26 #2,225 شکوفـہ بـھـاری گفت: تو جوانمرد و دولت تو جوان می به بخت تو نوجوان آمد رودکی کلیک کنید تا گسترش یابد... دلا خوبان دل خونین پسندند دلا خون شو که خوبان این پسندند متاع کفر و دین بیمشتری نیست گروهی آن گروهی این پسندند.
شکوفـہ بـھـاری گفت: تو جوانمرد و دولت تو جوان می به بخت تو نوجوان آمد رودکی کلیک کنید تا گسترش یابد... دلا خوبان دل خونین پسندند دلا خون شو که خوبان این پسندند متاع کفر و دین بیمشتری نیست گروهی آن گروهی این پسندند.
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,306 پسندها پسندها 2,502 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,760 5/12/26 #2,226 BHROO گفت: دلا خوبان دل خونین پسندند دلا خون شو که خوبان این پسندند متاع کفر و دین بیمشتری نیست گروهی آن گروهی این پسندند. کلیک کنید تا گسترش یابد... در کار ما پروائی از طعن بداندیشان مکن پروانهگو در محفل این شمع بیپروا بیا شهریار
BHROO گفت: دلا خوبان دل خونین پسندند دلا خون شو که خوبان این پسندند متاع کفر و دین بیمشتری نیست گروهی آن گروهی این پسندند. کلیک کنید تا گسترش یابد... در کار ما پروائی از طعن بداندیشان مکن پروانهگو در محفل این شمع بیپروا بیا شهریار
BHROO کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 186 پسندها پسندها 912 امتیازها امتیازها 133 سکه 364 5/12/26 #2,227 شکوفـہ بـھـاری گفت: در کار ما پروائی از طعن بداندیشان مکن پروانهگو در محفل این شمع بیپروا بیا شهریار کلیک کنید تا گسترش یابد... از بارش بی موقع باران چه بگویم ؟ از بام ترک خورده ویران چه بگویم ؟
شکوفـہ بـھـاری گفت: در کار ما پروائی از طعن بداندیشان مکن پروانهگو در محفل این شمع بیپروا بیا شهریار کلیک کنید تا گسترش یابد... از بارش بی موقع باران چه بگویم ؟ از بام ترک خورده ویران چه بگویم ؟
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,306 پسندها پسندها 2,502 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,760 5/12/26 #2,228 BHROO گفت: از بارش بی موقع باران چه بگویم ؟ از بام ترک خورده ویران چه بگویم ؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... مهر ترا ثواب مخلد بود ثمر قهر ترا عذاب مؤبد بود جزا قاآنی
BHROO گفت: از بارش بی موقع باران چه بگویم ؟ از بام ترک خورده ویران چه بگویم ؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... مهر ترا ثواب مخلد بود ثمر قهر ترا عذاب مؤبد بود جزا قاآنی
BHROO کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 186 پسندها پسندها 912 امتیازها امتیازها 133 سکه 364 5/12/26 #2,229 شکوفـہ بـھـاری گفت: مهر ترا ثواب مخلد بود ثمر قهر ترا عذاب مؤبد بود جزا قاآنی کلیک کنید تا گسترش یابد... آری آن روز چو میرفت کسی داشتم آمدنش را باور.
شکوفـہ بـھـاری گفت: مهر ترا ثواب مخلد بود ثمر قهر ترا عذاب مؤبد بود جزا قاآنی کلیک کنید تا گسترش یابد... آری آن روز چو میرفت کسی داشتم آمدنش را باور.
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,306 پسندها پسندها 2,502 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,760 5/12/26 #2,230 BHROO گفت: آری آن روز چو میرفت کسی داشتم آمدنش را باور. کلیک کنید تا گسترش یابد... رندی آموز کرم کن که نه چندین هنر است حَیَوانی که ننوشد می و انسان نشود حافظ شیرازی
BHROO گفت: آری آن روز چو میرفت کسی داشتم آمدنش را باور. کلیک کنید تا گسترش یابد... رندی آموز کرم کن که نه چندین هنر است حَیَوانی که ننوشد می و انسان نشود حافظ شیرازی