Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #281 HOORI گفت: هرچه پل پشت سرم هست خرابش بنما تا به فکرم نزند از ره تو برگردم کلیک کنید تا گسترش یابد... من که خاکستر شدم اما تو هنگام وداع کاش قدری بر لبانت آه حسرت داشتی آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
HOORI گفت: هرچه پل پشت سرم هست خرابش بنما تا به فکرم نزند از ره تو برگردم کلیک کنید تا گسترش یابد... من که خاکستر شدم اما تو هنگام وداع کاش قدری بر لبانت آه حسرت داشتی
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #282 Sarah Bhr گفت: من که خاکستر شدم اما تو هنگام وداع کاش قدری بر لبانت آه حسرت داشتی کلیک کنید تا گسترش یابد... یاد آن جلوه ی مستانه کی از دل برود؟ این نه موجی است که ازخاطر ساحل برود خط سبز تو محال است که از دل برود این نه نقشی است که هرگز ز مقابل برود آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: من که خاکستر شدم اما تو هنگام وداع کاش قدری بر لبانت آه حسرت داشتی کلیک کنید تا گسترش یابد... یاد آن جلوه ی مستانه کی از دل برود؟ این نه موجی است که ازخاطر ساحل برود خط سبز تو محال است که از دل برود این نه نقشی است که هرگز ز مقابل برود
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #283 Riot گفت: یاد آن جلوه ی مستانه کی از دل برود؟ این نه موجی است که ازخاطر ساحل برود خط سبز تو محال است که از دل برود این نه نقشی است که هرگز ز مقابل برود کلیک کنید تا گسترش یابد... در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: یاد آن جلوه ی مستانه کی از دل برود؟ این نه موجی است که ازخاطر ساحل برود خط سبز تو محال است که از دل برود این نه نقشی است که هرگز ز مقابل برود کلیک کنید تا گسترش یابد... در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #284 Sarah Bhr گفت: در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود کلیک کنید تا گسترش یابد... دلتنگم و این ویرانهدل را مرحمش تنها بنا با دست توست... آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود کلیک کنید تا گسترش یابد... دلتنگم و این ویرانهدل را مرحمش تنها بنا با دست توست...
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #285 Riot گفت: دلتنگم و این ویرانهدل را مرحمش تنها بنا با دست توست... کلیک کنید تا گسترش یابد... تو حاصل دستان هنرمند خدایی نقاشی بی رنگ نبودی که بدانی چه کشیدم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: دلتنگم و این ویرانهدل را مرحمش تنها بنا با دست توست... کلیک کنید تا گسترش یابد... تو حاصل دستان هنرمند خدایی نقاشی بی رنگ نبودی که بدانی چه کشیدم
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #286 Sarah Bhr گفت: تو حاصل دستان هنرمند خدایی نقاشی بی رنگ نبودی که بدانی چه کشیدم کلیک کنید تا گسترش یابد... ماییم و سینهای که بُوَد آشیان آه ماییم و دیدهای که بُوَد آشنای اشک آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: تو حاصل دستان هنرمند خدایی نقاشی بی رنگ نبودی که بدانی چه کشیدم کلیک کنید تا گسترش یابد... ماییم و سینهای که بُوَد آشیان آه ماییم و دیدهای که بُوَد آشنای اشک
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #287 Riot گفت: ماییم و سینهای که بُوَد آشیان آه ماییم و دیدهای که بُوَد آشنای اشک کلیک کنید تا گسترش یابد... کدام دیده به روی تو باز شد همه عمر که آب دیده به رویش فرو نمی آید / کمی تقلب. ک سخت بود. آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: ماییم و سینهای که بُوَد آشیان آه ماییم و دیدهای که بُوَد آشنای اشک کلیک کنید تا گسترش یابد... کدام دیده به روی تو باز شد همه عمر که آب دیده به رویش فرو نمی آید / کمی تقلب. ک سخت بود.
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #288 Sarah Bhr گفت: کدام دیده به روی تو باز شد همه عمر که آب دیده به رویش فرو نمی آید / کمی تقلب. ک سخت بود. کلیک کنید تا گسترش یابد... دل مرنجانی که این دل فقط وصلهی توست و ولاغیر آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: کدام دیده به روی تو باز شد همه عمر که آب دیده به رویش فرو نمی آید / کمی تقلب. ک سخت بود. کلیک کنید تا گسترش یابد... دل مرنجانی که این دل فقط وصلهی توست و ولاغیر
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #289 Riot گفت: دل مرنجانی که این دل فقط وصلهی توست و ولاغیر کلیک کنید تا گسترش یابد... رهرو آن نیست که گه تند و گه آهسته رود رهرو آن است که اهسته و پیوسته رود آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: دل مرنجانی که این دل فقط وصلهی توست و ولاغیر کلیک کنید تا گسترش یابد... رهرو آن نیست که گه تند و گه آهسته رود رهرو آن است که اهسته و پیوسته رود
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #290 Sarah Bhr گفت: رهرو آن نیست که گه تند و گه آهسته رود رهرو آن است که اهسته و پیوسته رود کلیک کنید تا گسترش یابد... در دیدهی من جمله خیالاند و تو نقشی بر خاطر من جمله فراموش و تو یادی آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: رهرو آن نیست که گه تند و گه آهسته رود رهرو آن است که اهسته و پیوسته رود کلیک کنید تا گسترش یابد... در دیدهی من جمله خیالاند و تو نقشی بر خاطر من جمله فراموش و تو یادی