Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #271 Riot گفت: یاد آن جلوه ی مستانه کی از دل برود؟ این نه موجی است که ازخاطر ساحل برود خط سبز تو محال است که از دل برود این نه نقشی است که هرگز ز مقابل برود کلیک کنید تا گسترش یابد... دوستت دارم و دانم که شدی دشمن جانم ارچه با دشمن جانم شده ام دوست، ندانم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: یاد آن جلوه ی مستانه کی از دل برود؟ این نه موجی است که ازخاطر ساحل برود خط سبز تو محال است که از دل برود این نه نقشی است که هرگز ز مقابل برود کلیک کنید تا گسترش یابد... دوستت دارم و دانم که شدی دشمن جانم ارچه با دشمن جانم شده ام دوست، ندانم
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #272 Sarah Bhr گفت: دوستت دارم و دانم که شدی دشمن جانم ارچه با دشمن جانم شده ام دوست، ندانم کلیک کنید تا گسترش یابد... مگر میشود بیتو زندگانی؟ کاش مرگ بیاید سراغم اگر این باشد بختِ من آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: دوستت دارم و دانم که شدی دشمن جانم ارچه با دشمن جانم شده ام دوست، ندانم کلیک کنید تا گسترش یابد... مگر میشود بیتو زندگانی؟ کاش مرگ بیاید سراغم اگر این باشد بختِ من
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #273 Riot گفت: مگر میشود بیتو زندگانی؟ کاش مرگ بیاید سراغم اگر این باشد بختِ من کلیک کنید تا گسترش یابد... نام من هرکه برد باعث بدنامی توست رفتم از خاطر خلقی که تو از یاد روی / قشنگ بود ☝~ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: مگر میشود بیتو زندگانی؟ کاش مرگ بیاید سراغم اگر این باشد بختِ من کلیک کنید تا گسترش یابد... نام من هرکه برد باعث بدنامی توست رفتم از خاطر خلقی که تو از یاد روی / قشنگ بود ☝~
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #274 Sarah Bhr گفت: نام من هرکه برد باعث بدنامی توست رفتم از خاطر خلقی که تو از یاد روی / قشنگ بود ☝~ کلیک کنید تا گسترش یابد... یک دم بیا با عاشقان دستی بچرخان و برو چرخی بزن ، مستی نما، دل را بشوران و برو | تشکر. شک داشتم خوب باشه آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: نام من هرکه برد باعث بدنامی توست رفتم از خاطر خلقی که تو از یاد روی / قشنگ بود ☝~ کلیک کنید تا گسترش یابد... یک دم بیا با عاشقان دستی بچرخان و برو چرخی بزن ، مستی نما، دل را بشوران و برو | تشکر. شک داشتم خوب باشه
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #275 Riot گفت: یک دم بیا با عاشقان دستی بچرخان و برو چرخی بزن ، مستی نما، دل را بشوران و برو | تشکر. شک داشتم خوب باشه کلیک کنید تا گسترش یابد... ویرانه نه آنست ک جمشید بنا کرد ویرانه نه آنستت که فرهاد فرو ریخت ویرانه دل ماست که باهر نگه تو صد بار بنا گشت و دگر بار فرو ریخت ...! آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: یک دم بیا با عاشقان دستی بچرخان و برو چرخی بزن ، مستی نما، دل را بشوران و برو | تشکر. شک داشتم خوب باشه کلیک کنید تا گسترش یابد... ویرانه نه آنست ک جمشید بنا کرد ویرانه نه آنستت که فرهاد فرو ریخت ویرانه دل ماست که باهر نگه تو صد بار بنا گشت و دگر بار فرو ریخت ...!
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #276 Sarah Bhr گفت: ویرانه نه آنست ک جمشید بنا کرد ویرانه نه آنستت که فرهاد فرو ریخت ویرانه دل ماست که باهر نگه تو صد بار بنا گشت و دگر بار فرو ریخت ...! کلیک کنید تا گسترش یابد... تا بود عشقت میان جان ما جان ما در پیش ما ایثار ماست آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: ویرانه نه آنست ک جمشید بنا کرد ویرانه نه آنستت که فرهاد فرو ریخت ویرانه دل ماست که باهر نگه تو صد بار بنا گشت و دگر بار فرو ریخت ...! کلیک کنید تا گسترش یابد... تا بود عشقت میان جان ما جان ما در پیش ما ایثار ماست
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #277 Riot گفت: تا بود عشقت میان جان ما جان ما در پیش ما ایثار ماست کلیک کنید تا گسترش یابد... تو قرص ماهی و من برکه ای که می خشکد خود این خلاصهء غمهای روزگار من است آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: تا بود عشقت میان جان ما جان ما در پیش ما ایثار ماست کلیک کنید تا گسترش یابد... تو قرص ماهی و من برکه ای که می خشکد خود این خلاصهء غمهای روزگار من است
Hanisa قدرتمند کاربر VIP خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 1,302 پسندها پسندها 6,372 امتیازها امتیازها 388 سکه 73 1/18/24 #278 Sarah Bhr گفت: من بی تو در غریب ترین شهر عالمم بی من تو در کجای جهانی که نیستی؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... یوسفم،گر نزند بر سر بالینم سر همچو یعقوب دل آشفته ی بویش باشم... آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: من بی تو در غریب ترین شهر عالمم بی من تو در کجای جهانی که نیستی؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... یوسفم،گر نزند بر سر بالینم سر همچو یعقوب دل آشفته ی بویش باشم...
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #279 HOORI گفت: یوسفم،گر نزند بر سر بالینم سر همچو یعقوب دل آشفته ی بویش باشم... کلیک کنید تا گسترش یابد... من از ديوانه ها ديدم هزاران عاقل مرده من از عشقت شدم شاعر يه عاشق يه قسم خورده آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
HOORI گفت: یوسفم،گر نزند بر سر بالینم سر همچو یعقوب دل آشفته ی بویش باشم... کلیک کنید تا گسترش یابد... من از ديوانه ها ديدم هزاران عاقل مرده من از عشقت شدم شاعر يه عاشق يه قسم خورده
Hanisa قدرتمند کاربر VIP خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 1,302 پسندها پسندها 6,372 امتیازها امتیازها 388 سکه 73 1/18/24 #280 Riot گفت: من از ديوانه ها ديدم هزاران عاقل مرده من از عشقت شدم شاعر يه عاشق يه قسم خورده کلیک کنید تا گسترش یابد... هرچه پل پشت سرم هست خرابش بنما تا به فکرم نزند از ره تو برگردم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: من از ديوانه ها ديدم هزاران عاقل مرده من از عشقت شدم شاعر يه عاشق يه قسم خورده کلیک کنید تا گسترش یابد... هرچه پل پشت سرم هست خرابش بنما تا به فکرم نزند از ره تو برگردم