~راوـــی~ مترجم آزمایشی ویراستار مشاور تیمتعیینسطح ناظر آزمایشی مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 356 پسندها پسندها 392 امتیازها امتیازها 63 سکه 545 5/6/26 #1,981 تو را با غیر میبینم، صدایم در نمیآید دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمیآید
BHROO کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 186 پسندها پسندها 919 امتیازها امتیازها 133 سکه 364 5/6/26 #1,982 دلخوش نشستهام که شاید گذر کنی لعنت به شایدی که محیا نمیشود
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,313 پسندها پسندها 2,604 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,764 5/6/26 #1,983 BHROO گفت: دلخوش نشستهام که شاید گذر کنی لعنت به شایدی که محیا نمیشود کلیک کنید تا گسترش یابد... درد عشق تو که جان میسوزدم گر همه زهر است از جان خوشتر است عطار
BHROO گفت: دلخوش نشستهام که شاید گذر کنی لعنت به شایدی که محیا نمیشود کلیک کنید تا گسترش یابد... درد عشق تو که جان میسوزدم گر همه زهر است از جان خوشتر است عطار
BHROO کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 186 پسندها پسندها 919 امتیازها امتیازها 133 سکه 364 5/6/26 #1,984 شکوفـہ بـھـاری گفت: درد عشق تو که جان میسوزدم گر همه زهر است از جان خوشتر است عطار کلیک کنید تا گسترش یابد... تو فال خود به نام دیگری زدی برو، برو، بسوی او، مرا چه غم.
شکوفـہ بـھـاری گفت: درد عشق تو که جان میسوزدم گر همه زهر است از جان خوشتر است عطار کلیک کنید تا گسترش یابد... تو فال خود به نام دیگری زدی برو، برو، بسوی او، مرا چه غم.
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,313 پسندها پسندها 2,604 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,764 5/6/26 #1,985 BHROO گفت: تو فال خود به نام دیگری زدی برو، برو، بسوی او، مرا چه غم. کلیک کنید تا گسترش یابد... مبند دل به حیاتی که جاودانی نیست که زندگانی ده روزه، زندگانی نیست صائب تبریزی
BHROO گفت: تو فال خود به نام دیگری زدی برو، برو، بسوی او، مرا چه غم. کلیک کنید تا گسترش یابد... مبند دل به حیاتی که جاودانی نیست که زندگانی ده روزه، زندگانی نیست صائب تبریزی
BHROO کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 186 پسندها پسندها 919 امتیازها امتیازها 133 سکه 364 5/6/26 #1,986 شکوفـہ بـھـاری گفت: مبند دل به حیاتی که جاودانی نیست که زندگانی ده روزه، زندگانی نیست صائب تبریزی کلیک کنید تا گسترش یابد... تو را با غیر میبینم صدایم در نمیآید دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمیآید.
شکوفـہ بـھـاری گفت: مبند دل به حیاتی که جاودانی نیست که زندگانی ده روزه، زندگانی نیست صائب تبریزی کلیک کنید تا گسترش یابد... تو را با غیر میبینم صدایم در نمیآید دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمیآید.
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,313 پسندها پسندها 2,604 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,764 5/6/26 #1,987 BHROO گفت: تو را با غیر میبینم صدایم در نمیآید دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمیآید. کلیک کنید تا گسترش یابد... دلم از شوق تو شب تا به سحر نعره زنان تو چنان خفته که واقف نهای از فریادش اوحدی
BHROO گفت: تو را با غیر میبینم صدایم در نمیآید دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمیآید. کلیک کنید تا گسترش یابد... دلم از شوق تو شب تا به سحر نعره زنان تو چنان خفته که واقف نهای از فریادش اوحدی
BHROO کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 186 پسندها پسندها 919 امتیازها امتیازها 133 سکه 364 5/6/26 #1,988 شکوفـہ بـھـاری گفت: دلم از شوق تو شب تا به سحر نعره زنان تو چنان خفته که واقف نهای از فریادش اوحدی کلیک کنید تا گسترش یابد... شور عشقی کو، که رسوای جهان سازد مرا؟ بی نیاز از نام و فارغ از نشان سازد مرا.
شکوفـہ بـھـاری گفت: دلم از شوق تو شب تا به سحر نعره زنان تو چنان خفته که واقف نهای از فریادش اوحدی کلیک کنید تا گسترش یابد... شور عشقی کو، که رسوای جهان سازد مرا؟ بی نیاز از نام و فارغ از نشان سازد مرا.
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,313 پسندها پسندها 2,604 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,764 5/6/26 #1,989 BHROO گفت: شور عشقی کو، که رسوای جهان سازد مرا؟ بی نیاز از نام و فارغ از نشان سازد مرا. کلیک کنید تا گسترش یابد... ای بحر حقایق که زمین موج و کف توست پنهانی و در فعل چه پیدا و پدیدی مولوی
BHROO گفت: شور عشقی کو، که رسوای جهان سازد مرا؟ بی نیاز از نام و فارغ از نشان سازد مرا. کلیک کنید تا گسترش یابد... ای بحر حقایق که زمین موج و کف توست پنهانی و در فعل چه پیدا و پدیدی مولوی
BHROO کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 186 پسندها پسندها 919 امتیازها امتیازها 133 سکه 364 5/6/26 #1,990 شکوفـہ بـھـاری گفت: ای بحر حقایق که زمین موج و کف توست پنهانی و در فعل چه پیدا و پدیدی مولوی کلیک کنید تا گسترش یابد... یک عمر سوختم به تمنای وصل او یکبار هم برای تماشا نیامدهست.
شکوفـہ بـھـاری گفت: ای بحر حقایق که زمین موج و کف توست پنهانی و در فعل چه پیدا و پدیدی مولوی کلیک کنید تا گسترش یابد... یک عمر سوختم به تمنای وصل او یکبار هم برای تماشا نیامدهست.