پناه. کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 306 پسندها پسندها 2,900 امتیازها امتیازها 183 سکه 2,069 5/9/26 #2,141 BHROO گفت: شوق دیدار تو لبریز شد از جام وجودم، شدم آن عاشق دیوانه که بودم. کلیک کنید تا گسترش یابد... مرغ بیپر به چه امید قفس را شکند؟ ورنه دلتنگ ازین عالم دلگیرم من
BHROO گفت: شوق دیدار تو لبریز شد از جام وجودم، شدم آن عاشق دیوانه که بودم. کلیک کنید تا گسترش یابد... مرغ بیپر به چه امید قفس را شکند؟ ورنه دلتنگ ازین عالم دلگیرم من
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,311 پسندها پسندها 2,503 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,761 5/9/26 #2,142 پناه. گفت: مرغ بیپر به چه امید قفس را شکند؟ ورنه دلتنگ ازین عالم دلگیرم من کلیک کنید تا گسترش یابد... نیست بی یوسف خود رغبت بستان ما را بلبلان، گر به چمن نغمه داود کنند امیرخسرو دهلوی
پناه. گفت: مرغ بیپر به چه امید قفس را شکند؟ ورنه دلتنگ ازین عالم دلگیرم من کلیک کنید تا گسترش یابد... نیست بی یوسف خود رغبت بستان ما را بلبلان، گر به چمن نغمه داود کنند امیرخسرو دهلوی
پناه. کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 306 پسندها پسندها 2,900 امتیازها امتیازها 183 سکه 2,069 5/9/26 #2,143 شکوفـہ بـھـاری گفت: نیست بی یوسف خود رغبت بستان ما را بلبلان، گر به چمن نغمه داود کنند امیرخسرو دهلوی کلیک کنید تا گسترش یابد... دام تزویـــر که گستردیم بهــر صید خلق کرد ما را پایبند و خود شدیم آخر شکار
شکوفـہ بـھـاری گفت: نیست بی یوسف خود رغبت بستان ما را بلبلان، گر به چمن نغمه داود کنند امیرخسرو دهلوی کلیک کنید تا گسترش یابد... دام تزویـــر که گستردیم بهــر صید خلق کرد ما را پایبند و خود شدیم آخر شکار
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,311 پسندها پسندها 2,503 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,761 5/9/26 #2,144 پناه. گفت: دام تزویـــر که گستردیم بهــر صید خلق کرد ما را پایبند و خود شدیم آخر شکار کلیک کنید تا گسترش یابد... رویهاتان گشته ظلمانی همه خویهاتان جمله شیطانی همه عطار
پناه. گفت: دام تزویـــر که گستردیم بهــر صید خلق کرد ما را پایبند و خود شدیم آخر شکار کلیک کنید تا گسترش یابد... رویهاتان گشته ظلمانی همه خویهاتان جمله شیطانی همه عطار
پناه. کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 306 پسندها پسندها 2,900 امتیازها امتیازها 183 سکه 2,069 5/9/26 #2,145 شکوفـہ بـھـاری گفت: رویهاتان گشته ظلمانی همه خویهاتان جمله شیطانی همه عطار کلیک کنید تا گسترش یابد... هر کجا رفتیم داغی بر دل ما تازه شد سوخت آخر جنس ما از گرمی بازارها
شکوفـہ بـھـاری گفت: رویهاتان گشته ظلمانی همه خویهاتان جمله شیطانی همه عطار کلیک کنید تا گسترش یابد... هر کجا رفتیم داغی بر دل ما تازه شد سوخت آخر جنس ما از گرمی بازارها
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,311 پسندها پسندها 2,503 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,761 5/9/26 #2,146 پناه. گفت: هر کجا رفتیم داغی بر دل ما تازه شد سوخت آخر جنس ما از گرمی بازارها کلیک کنید تا گسترش یابد... ای ربوده دلم به رعنایی این چه لطف است و این چه زیبایی؟ عراقی
پناه. گفت: هر کجا رفتیم داغی بر دل ما تازه شد سوخت آخر جنس ما از گرمی بازارها کلیک کنید تا گسترش یابد... ای ربوده دلم به رعنایی این چه لطف است و این چه زیبایی؟ عراقی
BHROO کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 186 پسندها پسندها 912 امتیازها امتیازها 133 سکه 364 5/9/26 #2,147 یکی را دوست میداری که او دنبال غیر از توست کجا دیدی جهانی را به این شوریده احوالی؟
~راوـــی~ مترجم آزمایشی ویراستار مشاور تیمتعیینسطح ناظر آزمایشی مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 341 پسندها پسندها 360 امتیازها امتیازها 63 سکه 500 5/9/26 #2,148 یک عمر گریه کردم، ای آسمان روا نیست دردانهام ز چشم گریان من بیفتد
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,311 پسندها پسندها 2,503 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,761 5/10/26 #2,149 ~راوـــی~ گفت: یک عمر گریه کردم، ای آسمان روا نیست دردانهام ز چشم گریان من بیفتد کلیک کنید تا گسترش یابد... دلها همه در چاه زنخدان انداخت وآنگه سر چاه را به عنبر بگرفت حافظ شیرازی
~راوـــی~ گفت: یک عمر گریه کردم، ای آسمان روا نیست دردانهام ز چشم گریان من بیفتد کلیک کنید تا گسترش یابد... دلها همه در چاه زنخدان انداخت وآنگه سر چاه را به عنبر بگرفت حافظ شیرازی
sajjad.shahrostami کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 157 پسندها پسندها 389 امتیازها امتیازها 63 سکه 7 5/10/26 #2,150 شکوفـہ بـھـاری گفت: دلها همه در چاه زنخدان انداخت وآنگه سر چاه را به عنبر بگرفت حافظ شیرازی کلیک کنید تا گسترش یابد... ترس از آن دارم که ترکم میکنی آخر این قلب را تو سرد میکنی برتو بد کرد که رنجش می دهی ؟ هرچه می گویم تو درکم میکنی؟ من که دارم همه چی ،پس چرا ناز میکنی ؟🕊
شکوفـہ بـھـاری گفت: دلها همه در چاه زنخدان انداخت وآنگه سر چاه را به عنبر بگرفت حافظ شیرازی کلیک کنید تا گسترش یابد... ترس از آن دارم که ترکم میکنی آخر این قلب را تو سرد میکنی برتو بد کرد که رنجش می دهی ؟ هرچه می گویم تو درکم میکنی؟ من که دارم همه چی ،پس چرا ناز میکنی ؟🕊