~راوـــی~ مترجم آزمایشی ویراستار مشاور تیمتعیینسطح ناظر آزمایشی مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 343 پسندها پسندها 361 امتیازها امتیازها 63 سکه 501 5/10/26 #2,151 یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد -بابا طاهر
یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد -بابا طاهر
sajjad.shahrostami کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 157 پسندها پسندها 389 امتیازها امتیازها 63 سکه 7 5/10/26 #2,152 ~راوـــی~ گفت: یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد -بابا طاهر کلیک کنید تا گسترش یابد... دفترم پر شده از آرزو های محال 🕊 با تو بودن می توان زد اورا کنار🕊 سجادشهرستمی
~راوـــی~ گفت: یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد -بابا طاهر کلیک کنید تا گسترش یابد... دفترم پر شده از آرزو های محال 🕊 با تو بودن می توان زد اورا کنار🕊 سجادشهرستمی
~راوـــی~ مترجم آزمایشی ویراستار مشاور تیمتعیینسطح ناظر آزمایشی مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 343 پسندها پسندها 361 امتیازها امتیازها 63 سکه 501 5/10/26 #2,153 رقیبت گر هنر هم دزدد از من، من نخواهد شد به گلخن گرچه گل هم بشکفد، گلشن نخواهد شد -شهریار
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,313 پسندها پسندها 2,549 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,764 5/10/26 #2,154 ~راوـــی~ گفت: رقیبت گر هنر هم دزدد از من، من نخواهد شد به گلخن گرچه گل هم بشکفد، گلشن نخواهد شد -شهریار کلیک کنید تا گسترش یابد... دوست آن دانم که گیرد دست دوست در پریشان حالی و درماندگی سعدی
~راوـــی~ گفت: رقیبت گر هنر هم دزدد از من، من نخواهد شد به گلخن گرچه گل هم بشکفد، گلشن نخواهد شد -شهریار کلیک کنید تا گسترش یابد... دوست آن دانم که گیرد دست دوست در پریشان حالی و درماندگی سعدی
BHROO کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 186 پسندها پسندها 916 امتیازها امتیازها 133 سکه 364 5/10/26 #2,155 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند؟ کار خیر است، اگر این شهر مسلمان دارد.
~راوـــی~ مترجم آزمایشی ویراستار مشاور تیمتعیینسطح ناظر آزمایشی مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 343 پسندها پسندها 361 امتیازها امتیازها 63 سکه 501 5/10/26 #2,156 در پیش ماهرویان سرخط بندگی ده کاین جا کسی نخواندهست فرمان پادشا را -فروغی بسطامی
BHROO کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 186 پسندها پسندها 916 امتیازها امتیازها 133 سکه 364 5/10/26 #2,157 آورد به اِضطرارم اوّل به وجود، جز حیرتم از حیات چیزی نفزود، رفتیم به اِکراه و ندانیم چه بود زین آمدن و بودن و رفتن مقصود. ~راوـــی~ گفت: در پیش ماهرویان سرخط بندگی ده کاین جا کسی نخواندهست فرمان پادشا را -فروغی بسطامی کلیک کنید تا گسترش یابد...
آورد به اِضطرارم اوّل به وجود، جز حیرتم از حیات چیزی نفزود، رفتیم به اِکراه و ندانیم چه بود زین آمدن و بودن و رفتن مقصود. ~راوـــی~ گفت: در پیش ماهرویان سرخط بندگی ده کاین جا کسی نخواندهست فرمان پادشا را -فروغی بسطامی کلیک کنید تا گسترش یابد...
~راوـــی~ مترجم آزمایشی ویراستار مشاور تیمتعیینسطح ناظر آزمایشی مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 343 پسندها پسندها 361 امتیازها امتیازها 63 سکه 501 5/10/26 #2,158 در زیر پای رفتنم الماس پاره ساخت هجر تو سنگریزهٔ صحرای خویش را -وحشی بافقی
BHROO کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 186 پسندها پسندها 916 امتیازها امتیازها 133 سکه 364 5/10/26 #2,159 ~راوـــی~ گفت: در زیر پای رفتنم الماس پاره ساخت هجر تو سنگریزهٔ صحرای خویش را -وحشی بافقی کلیک کنید تا گسترش یابد... ارغوان شاخهی همخونِ جدا مانده من آسمانِ تو چه رنگ است امروز؟
~راوـــی~ گفت: در زیر پای رفتنم الماس پاره ساخت هجر تو سنگریزهٔ صحرای خویش را -وحشی بافقی کلیک کنید تا گسترش یابد... ارغوان شاخهی همخونِ جدا مانده من آسمانِ تو چه رنگ است امروز؟
~راوـــی~ مترجم آزمایشی ویراستار مشاور تیمتعیینسطح ناظر آزمایشی مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 343 پسندها پسندها 361 امتیازها امتیازها 63 سکه 501 5/10/26 #2,160 ز دست کوته خود زیر بارم که از بالابلندان شرمسارم -حافظ