شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,306 پسندها پسندها 2,463 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,600 5/24/26 #2,431 !!AMINKHAN!! گفت: وای آن دل که بدو از تو نشانی نرسد مرده آن تن که بدو مژده جانی نرسد کلیک کنید تا گسترش یابد... در مسجد و میخانه خیالت اگر آید محراب و کمانچه ز دو ابروی تو سازم
!!AMINKHAN!! گفت: وای آن دل که بدو از تو نشانی نرسد مرده آن تن که بدو مژده جانی نرسد کلیک کنید تا گسترش یابد... در مسجد و میخانه خیالت اگر آید محراب و کمانچه ز دو ابروی تو سازم
A !!AMINKHAN!!!!AMINKHAN!! عضو تأیید شده است. کاربر حــامی کاربر انجمن آقای نمونه پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 1,460 پسندها پسندها 5,977 امتیازها امتیازها 388 سکه 1 5/24/26 #2,432 ما هر دومان خاموش خاموشیم اما چشمان ما را در خموشی گفتگوهاست
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,306 پسندها پسندها 2,463 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,600 5/24/26 #2,433 !!AMINKHAN!! گفت: ما هر دومان خاموش خاموشیم اما چشمان ما را در خموشی گفتگوهاست کلیک کنید تا گسترش یابد... تا مگر جرعه فشاند لب جانان بر من سالها شد که منم بر در میخانه مقیم
!!AMINKHAN!! گفت: ما هر دومان خاموش خاموشیم اما چشمان ما را در خموشی گفتگوهاست کلیک کنید تا گسترش یابد... تا مگر جرعه فشاند لب جانان بر من سالها شد که منم بر در میخانه مقیم
A !!AMINKHAN!!!!AMINKHAN!! عضو تأیید شده است. کاربر حــامی کاربر انجمن آقای نمونه پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 1,460 پسندها پسندها 5,977 امتیازها امتیازها 388 سکه 1 5/24/26 #2,434 من از خود نیمهای را دیده بودم “عاقل” اما تو مرا با نیمه ی دیوانه ی من آشنا کردی
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,306 پسندها پسندها 2,463 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,600 5/24/26 #2,435 !!AMINKHAN!! گفت: من از خود نیمهای را دیده بودم “عاقل” اما تو مرا با نیمه ی دیوانه ی من آشنا کردی کلیک کنید تا گسترش یابد... یکی را که در بند بینی مخند مبادا که ناگه درافتی به بند
!!AMINKHAN!! گفت: من از خود نیمهای را دیده بودم “عاقل” اما تو مرا با نیمه ی دیوانه ی من آشنا کردی کلیک کنید تا گسترش یابد... یکی را که در بند بینی مخند مبادا که ناگه درافتی به بند
A !!AMINKHAN!!!!AMINKHAN!! عضو تأیید شده است. کاربر حــامی کاربر انجمن آقای نمونه پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 1,460 پسندها پسندها 5,977 امتیازها امتیازها 388 سکه 1 5/24/26 #2,436 دریاب ز من لذت تسلیم و رضا را من برکه ی آرام و تو پوینده نسیمی
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,306 پسندها پسندها 2,463 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,600 5/24/26 #2,437 !!AMINKHAN!! گفت: دریاب ز من لذت تسلیم و رضا را من برکه ی آرام و تو پوینده نسیمی کلیک کنید تا گسترش یابد... یکدم تو هم ای جان من شکر بیفشان ز آن دهن تا فیض بگذارد سخن ای جان و ای جانان من
!!AMINKHAN!! گفت: دریاب ز من لذت تسلیم و رضا را من برکه ی آرام و تو پوینده نسیمی کلیک کنید تا گسترش یابد... یکدم تو هم ای جان من شکر بیفشان ز آن دهن تا فیض بگذارد سخن ای جان و ای جانان من
A !!AMINKHAN!!!!AMINKHAN!! عضو تأیید شده است. کاربر حــامی کاربر انجمن آقای نمونه پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 1,460 پسندها پسندها 5,977 امتیازها امتیازها 388 سکه 1 5/24/26 #2,438 مثل یک شعر مرا تنگ در آغوش بگیر که هوای غزلم سخت شبیه تن توست
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,306 پسندها پسندها 2,463 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,600 5/24/26 #2,439 !!AMINKHAN!! گفت: مثل یک شعر مرا تنگ در آغوش بگیر که هوای غزلم سخت شبیه تن توست کلیک کنید تا گسترش یابد... تکبر مکن چون به نعمت دری که محرومی آید ز مستکبری
!!AMINKHAN!! گفت: مثل یک شعر مرا تنگ در آغوش بگیر که هوای غزلم سخت شبیه تن توست کلیک کنید تا گسترش یابد... تکبر مکن چون به نعمت دری که محرومی آید ز مستکبری
A !!AMINKHAN!!!!AMINKHAN!! عضو تأیید شده است. کاربر حــامی کاربر انجمن آقای نمونه پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 1,460 پسندها پسندها 5,977 امتیازها امتیازها 388 سکه 1 5/24/26 #2,440 یک شهر شاهدند بسی عاشقت شدم درگیر با تو شد همه ذرات هستیام