پناه. داور آکادمی داور آکادمی نوشتهها نوشتهها 351 پسندها پسندها 3,098 امتیازها امتیازها 238 سکه 2,246 چهارشنبه ساعت 17:22 #2,541 Farzane گفت: یارب از عرفان مرا پیمانه ای سرشار ده چشم بینا، جان آگاه، و دل بیدار ده کلیک کنید تا گسترش یابد... هر که اول بنگرد پایان کار اندرآخر او نگردد شرمسار
Farzane گفت: یارب از عرفان مرا پیمانه ای سرشار ده چشم بینا، جان آگاه، و دل بیدار ده کلیک کنید تا گسترش یابد... هر که اول بنگرد پایان کار اندرآخر او نگردد شرمسار
ایراندخت منتقد ادبی منتقد ادبی نویسنده نوقلـم مدیر بازنشسته خانم نمونه برتر سال مسئولیت پذیر برتر فصل پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 802 پسندها پسندها 3,519 امتیازها امتیازها 288 سکه 6,187 چهارشنبه ساعت 17:33 #2,542 رواقِ منظرِ چشمِ من آشیانهی توست کَرَم نما و فرود آ که خانه خانهی توست حافظ شیرازی
پناه. داور آکادمی داور آکادمی نوشتهها نوشتهها 351 پسندها پسندها 3,098 امتیازها امتیازها 238 سکه 2,246 چهارشنبه ساعت 18:53 #2,543 تیره گون شد کوکب بخت همایون فال من واژگون گشت از سپهر واژگون اقبال من
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,328 پسندها پسندها 2,687 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,767 دیروز ساعت 16:41 #2,544 پناه. گفت: تیره گون شد کوکب بخت همایون فال من واژگون گشت از سپهر واژگون اقبال من کلیک کنید تا گسترش یابد... نیک بخت آن کسی که داد و بخورد شوربخت آن که او نخورد و نداد
پناه. گفت: تیره گون شد کوکب بخت همایون فال من واژگون گشت از سپهر واژگون اقبال من کلیک کنید تا گسترش یابد... نیک بخت آن کسی که داد و بخورد شوربخت آن که او نخورد و نداد
پناه. داور آکادمی داور آکادمی نوشتهها نوشتهها 351 پسندها پسندها 3,098 امتیازها امتیازها 238 سکه 2,246 دیروز ساعت 17:44 #2,545 شکوفـہ بـھـاری گفت: نیک بخت آن کسی که داد و بخورد شوربخت آن که او نخورد و نداد کلیک کنید تا گسترش یابد... دلی کو عاشقِ رویت نباشد همیشه غرقه در خونِ جگر باد
شکوفـہ بـھـاری گفت: نیک بخت آن کسی که داد و بخورد شوربخت آن که او نخورد و نداد کلیک کنید تا گسترش یابد... دلی کو عاشقِ رویت نباشد همیشه غرقه در خونِ جگر باد
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,328 پسندها پسندها 2,687 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,767 دیروز ساعت 17:46 #2,546 پناه. گفت: دلی کو عاشقِ رویت نباشد همیشه غرقه در خونِ جگر باد کلیک کنید تا گسترش یابد... دور از همه مردم شدهام در خودم امشب پیدا شدهام، گم شدهام در خودم امشب
پناه. گفت: دلی کو عاشقِ رویت نباشد همیشه غرقه در خونِ جگر باد کلیک کنید تا گسترش یابد... دور از همه مردم شدهام در خودم امشب پیدا شدهام، گم شدهام در خودم امشب
پناه. داور آکادمی داور آکادمی نوشتهها نوشتهها 351 پسندها پسندها 3,098 امتیازها امتیازها 238 سکه 2,246 دیروز ساعت 17:47 #2,547 شکوفـہ بـھـاری گفت: دور از همه مردم شدهام در خودم امشب پیدا شدهام، گم شدهام در خودم امشب کلیک کنید تا گسترش یابد... باغِ مرا چه حاجتِ سرو و صنوبر است؟ شمشادِ خانه پرورِ ما از که کمتر است؟
شکوفـہ بـھـاری گفت: دور از همه مردم شدهام در خودم امشب پیدا شدهام، گم شدهام در خودم امشب کلیک کنید تا گسترش یابد... باغِ مرا چه حاجتِ سرو و صنوبر است؟ شمشادِ خانه پرورِ ما از که کمتر است؟
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,328 پسندها پسندها 2,687 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,767 دیروز ساعت 17:49 #2,548 پناه. گفت: باغِ مرا چه حاجتِ سرو و صنوبر است؟ شمشادِ خانه پرورِ ما از که کمتر است؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... تنهایی و رسوایی، بیمهری و آزار ای عشق ببین من چه کشیدم، تو چه کردی
پناه. گفت: باغِ مرا چه حاجتِ سرو و صنوبر است؟ شمشادِ خانه پرورِ ما از که کمتر است؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... تنهایی و رسوایی، بیمهری و آزار ای عشق ببین من چه کشیدم، تو چه کردی
پناه. داور آکادمی داور آکادمی نوشتهها نوشتهها 351 پسندها پسندها 3,098 امتیازها امتیازها 238 سکه 2,246 دیروز ساعت 17:51 #2,549 شکوفـہ بـھـاری گفت: تنهایی و رسوایی، بیمهری و آزار ای عشق ببین من چه کشیدم، تو چه کردی کلیک کنید تا گسترش یابد... یار من چون بخَرامد به تماشای چمن برسانش ز من ای پیکِ صبا پیغامی
شکوفـہ بـھـاری گفت: تنهایی و رسوایی، بیمهری و آزار ای عشق ببین من چه کشیدم، تو چه کردی کلیک کنید تا گسترش یابد... یار من چون بخَرامد به تماشای چمن برسانش ز من ای پیکِ صبا پیغامی
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,328 پسندها پسندها 2,687 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,767 دیروز ساعت 17:58 #2,550 پناه. گفت: یار من چون بخَرامد به تماشای چمن برسانش ز من ای پیکِ صبا پیغامی کلیک کنید تا گسترش یابد... یک به یک با مژههایت دل من مشغول است میلههای قفسم را نشمارم چه کنم؟
پناه. گفت: یار من چون بخَرامد به تماشای چمن برسانش ز من ای پیکِ صبا پیغامی کلیک کنید تا گسترش یابد... یک به یک با مژههایت دل من مشغول است میلههای قفسم را نشمارم چه کنم؟