شَفَــق کاربر ویژه کاربر انجمن رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 2,617 پسندها پسندها 2,274 امتیازها امتیازها 273 سکه 303 1/17/24 #391 Jacklin گفت: تو همچو صبحی من شمع خلوت سحرم تبسمی کن و جان بین که همی سپرم کلیک کنید تا گسترش یابد... من نگویم ک مرا از قفس ازاد کنید قفسم برده ب باغی و دلم شاد کنید آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
Jacklin گفت: تو همچو صبحی من شمع خلوت سحرم تبسمی کن و جان بین که همی سپرم کلیک کنید تا گسترش یابد... من نگویم ک مرا از قفس ازاد کنید قفسم برده ب باغی و دلم شاد کنید
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/17/24 #392 Ellery گفت: من نگویم ک مرا از قفس ازاد کنید قفسم برده ب باغی و دلم شاد کنید کلیک کنید تا گسترش یابد... دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد؟ جز غم که هزار آفرین بر غم باد آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
Ellery گفت: من نگویم ک مرا از قفس ازاد کنید قفسم برده ب باغی و دلم شاد کنید کلیک کنید تا گسترش یابد... دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد؟ جز غم که هزار آفرین بر غم باد
شَفَــق کاربر ویژه کاربر انجمن رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 2,617 پسندها پسندها 2,274 امتیازها امتیازها 273 سکه 303 1/17/24 #393 Jacklin گفت: دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد؟ جز غم که هزار آفرین بر غم باد کلیک کنید تا گسترش یابد... در بهای بوسه جانی طلب میکنند این دلستانان الغیاث آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
Jacklin گفت: دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد؟ جز غم که هزار آفرین بر غم باد کلیک کنید تا گسترش یابد... در بهای بوسه جانی طلب میکنند این دلستانان الغیاث
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/17/24 #394 Ellery گفت: در بهای بو*سه جانی طلب میکنند این دلستانان الغیاث کلیک کنید تا گسترش یابد... ثمری گر ندهد آه فغان خواهد داد اثری گر نکند ناله دعا خواهم کرد آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
Ellery گفت: در بهای بو*سه جانی طلب میکنند این دلستانان الغیاث کلیک کنید تا گسترش یابد... ثمری گر ندهد آه فغان خواهد داد اثری گر نکند ناله دعا خواهم کرد
شَفَــق کاربر ویژه کاربر انجمن رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 2,617 پسندها پسندها 2,274 امتیازها امتیازها 273 سکه 303 1/17/24 #395 Jacklin گفت: ثمری گر ندهد آه فغان خواهد داد اثری گر نکند ناله دعا خواهم کرد کلیک کنید تا گسترش یابد... دی دی ای دل ک غم عشق دگربار چ کرد چون بشد دلبرو با یار وفادار چ کرد آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
Jacklin گفت: ثمری گر ندهد آه فغان خواهد داد اثری گر نکند ناله دعا خواهم کرد کلیک کنید تا گسترش یابد... دی دی ای دل ک غم عشق دگربار چ کرد چون بشد دلبرو با یار وفادار چ کرد
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/17/24 #396 Ellery گفت: دی دی ای دل ک غم عشق دگربار چ کرد چون بشد دلبرو با یار وفادار چ کرد کلیک کنید تا گسترش یابد... دست از طلب ندارم تا کار من برآید یا تن رسد به جانم یا جان ز تن برآید آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
Ellery گفت: دی دی ای دل ک غم عشق دگربار چ کرد چون بشد دلبرو با یار وفادار چ کرد کلیک کنید تا گسترش یابد... دست از طلب ندارم تا کار من برآید یا تن رسد به جانم یا جان ز تن برآید
شَفَــق کاربر ویژه کاربر انجمن رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 2,617 پسندها پسندها 2,274 امتیازها امتیازها 273 سکه 303 1/17/24 #397 Jacklin گفت: دست از طلب ندارم تا کار من برآید یا تن رسد به جانم یا جان ز تن برآید کلیک کنید تا گسترش یابد... در کوی نیکنامی ما را گذر ندادند گر تو نمیپسندی تغییر کن قضا را آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
Jacklin گفت: دست از طلب ندارم تا کار من برآید یا تن رسد به جانم یا جان ز تن برآید کلیک کنید تا گسترش یابد... در کوی نیکنامی ما را گذر ندادند گر تو نمیپسندی تغییر کن قضا را
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/17/24 #398 Ellery گفت: در کوی نیکنامی ما را گذر ندادند گر تو نمیپسندی تغییر کن قضا را کلیک کنید تا گسترش یابد... آن دل که تواش دیده بدی، خون شد و رفت و ز دیدهء خون گرفته، بیرون شد و رفت آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
Ellery گفت: در کوی نیکنامی ما را گذر ندادند گر تو نمیپسندی تغییر کن قضا را کلیک کنید تا گسترش یابد... آن دل که تواش دیده بدی، خون شد و رفت و ز دیدهء خون گرفته، بیرون شد و رفت
شَفَــق کاربر ویژه کاربر انجمن رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 2,617 پسندها پسندها 2,274 امتیازها امتیازها 273 سکه 303 1/17/24 #399 Jacklin گفت: آن دل که تواش دیده بدی، خون شد و رفت و ز دیدهء خون گرفته، بیرون شد و رفت کلیک کنید تا گسترش یابد... تاب بنفشه میدهد طره (تره)؟؟ مشکسای تو پرده غنچه میدرد خنده دلگشای تو آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
Jacklin گفت: آن دل که تواش دیده بدی، خون شد و رفت و ز دیدهء خون گرفته، بیرون شد و رفت کلیک کنید تا گسترش یابد... تاب بنفشه میدهد طره (تره)؟؟ مشکسای تو پرده غنچه میدرد خنده دلگشای تو
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/17/24 #400 Ellery گفت: تاب بنفشه میدهد طره (تره)؟؟ مشکسای تو پرده غنچه میدرد خنده دلگشای تو کلیک کنید تا گسترش یابد... وه که دامن میکشد آن سرو ناز از من هنوز ریخت خونم را و دارد احتراز از من هنوز + طره آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
Ellery گفت: تاب بنفشه میدهد طره (تره)؟؟ مشکسای تو پرده غنچه میدرد خنده دلگشای تو کلیک کنید تا گسترش یابد... وه که دامن میکشد آن سرو ناز از من هنوز ریخت خونم را و دارد احتراز از من هنوز + طره