اطلاعیه ✅درخواست تایید رمان✅

سلام ستایش اسلوب هستم درخواست تأیید رمان دارم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
سلام ستایش اسلوب هستم درخواست تأیید رمان دارم
درود، مشخصات رمان اعم از عنوان، ژانر و نام نویسنده؛ به همراه خلاصه کلی از داستان رمان، خلاصه نمایشی برای کاربران، مقدمه و سه پارت اولیه رو برای ناظر ارشد @سادات.۸۲سادات.۸۲ عضو تأیید شده است. ارسال کنید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
سلام خسته نباشید درخواست تایید رمانم رو داشتم:)

آخرین ویرایش توسط مدیر:
سلام درخواست تأیید رمان دارم 🙏

آخرین ویرایش توسط مدیر:
سلام خسته نباشید درخواست تایید رمانم رو داشتم:)
درود، مشخصات رمان اعم از عنوان، ژانر و نام نویسنده؛ به همراه خلاصه کلی از داستان رمان، خلاصه نمایشی برای کاربران، مقدمه و سه پارت اولیه رو برای ناظر ارشد @سادات.۸۲سادات.۸۲ عضو تأیید شده است. ارسال کنید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
درخواست تایید رمان

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
سلام درخواست تایید برای رمانم دارم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
سلام وقت بخیر درخواست تایید رمان

آخرین ویرایش توسط مدیر:
سلام درخواست تایید برای رمانم دارم.
سلام وقت بخیر درخواست تایید رمان
درود، مشخصات رمان اعم از عنوان، ژانر و نام نویسنده؛ به همراه خلاصه کلی از داستان رمان، خلاصه نمایشی برای کاربران، مقدمه و سه پارت اولیه رو برای ناظر ارشد @زهرارمضانیزهرارمضانی عضو تأیید شده است. ارسال کنید.
سلام درخواست تایید رمان دارم
درود، مشخصات رمان اعم از عنوان، ژانر و نام نویسنده؛ به همراه خلاصه کلی از داستان رمان، خلاصه نمایشی برای کاربران، مقدمه و سه پارت اولیه رو برای ناظر ارشد @ژولیتژولیت عضو تأیید شده است. ارسال کنید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
درخواست تأیید رمان دارمnhsatkt0wbyybq9t:"

آخرین ویرایش توسط مدیر:
سلام درخواست تایید رمانم رو داشتم✨

آخرین ویرایش توسط مدیر:
درخواست تأیید رمان دارمnhsatkt0wbyybq9t:"
درود، مشخصات رمان اعم از عنوان، ژانر و نام نویسنده؛ به همراه خلاصه کلی از داستان رمان، خلاصه نمایشی برای کاربران، مقدمه و سه پارت اولیه رو برای ناظر ارشد @ژولیتژولیت عضو تأیید شده است. ارسال کنید.
من یکی از رمان‌هام کامل شده و توسط انجمن دیگه ای توسط ناظر نظارت شده،چطور رمانم رو توی انجمن بزارم؟نیازی هست دوباره نظارت بشه؟
سلام بله نیازه مجدد اینجا پارت گذاری بشه‌. مشخصات رمان اعم از عنوان، ژانر و نام نویسنده؛ به همراه خلاصه کلی از داستان رمان، خلاصه نمایشی برای کاربران، مقدمه و سه پارت اولیه رو برای ناظر ارشد @سادات.۸۲سادات.۸۲ عضو تأیید شده است. ارسال کنید.
سلام درخواست تایید رمانم رو داشتم✨
درود، مشخصات رمان اعم از عنوان، ژانر و نام نویسنده؛ به همراه خلاصه کلی از داستان رمان، خلاصه نمایشی برای کاربران، مقدمه و سه پارت اولیه رو برای ناظر ارشد @زهرارمضانیزهرارمضانی عضو تأیید شده است. ارسال کنید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: SANTO
سلام، درخواست تایید رمانمو داشتم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
سلام رمان من رو لطفا درحال تایپ کنید🌹

آخرین ویرایش توسط مدیر:
سلام، درخواست تایید رمانمو داشتم
سلام رمان من رو لطفا درحال تایپ کنید🌹

آخرین ویرایش توسط مدیر:
سلام عزیزم درخواست تایید رمان داشتم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
سلام عزیزم درخواست تایید رمان داشتم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
سلام درخواست ناظر تائید رمان رو دارم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
عقب
بالا پایین