- نوشتهها
- 2
- پسندها
- 1
- امتیازها
- 3
سلام ستایش اسلوب هستم درخواست تأیید رمان دارم
آخرین ویرایش توسط مدیر:
درود، مشخصات رمان اعم از عنوان، ژانر و نام نویسنده؛ به همراه خلاصه کلی از داستان رمان، خلاصه نمایشی برای کاربران، مقدمه و سه پارت اولیه رو برای ناظر ارشد @سادات.۸۲ ارسال کنید.سلام ستایش اسلوب هستم درخواست تأیید رمان دارم
درود، مشخصات رمان اعم از عنوان، ژانر و نام نویسنده؛ به همراه خلاصه کلی از داستان رمان، خلاصه نمایشی برای کاربران، مقدمه و سه پارت اولیه رو برای ناظر ارشد @سادات.۸۲ ارسال کنید.سلام خسته نباشید درخواست تایید رمانم رو داشتم:)
سلام درخواست تأیید رمان دارم![]()
درود، مشخصات رمان اعم از عنوان، ژانر و نام نویسنده؛ به همراه خلاصه کلی از داستان رمان، خلاصه نمایشی برای کاربران، مقدمه و سه پارت اولیه رو برای ناظر ارشد @سادات.۸۲ ارسال کنید.درخواست تایید رمان
درود، مشخصات رمان اعم از عنوان، ژانر و نام نویسنده؛ به همراه خلاصه کلی از داستان رمان، خلاصه نمایشی برای کاربران، مقدمه و سه پارت اولیه رو برای ناظر ارشد @سادات.۸۲ ارسال کنید.سلام درخواست تایید برای رمانم دارم.
درود، مشخصات رمان اعم از عنوان، ژانر و نام نویسنده؛ به همراه خلاصه کلی از داستان رمان، خلاصه نمایشی برای کاربران، مقدمه و سه پارت اولیه رو برای ناظر ارشد @زهرارمضانی ارسال کنید.سلام وقت بخیر درخواست تایید رمان
درود، مشخصات رمان اعم از عنوان، ژانر و نام نویسنده؛ به همراه خلاصه کلی از داستان رمان، خلاصه نمایشی برای کاربران، مقدمه و سه پارت اولیه رو برای ناظر ارشد @ژولیت ارسال کنید.سلام درخواست تایید رمان دارم
درود، مشخصات رمان اعم از عنوان، ژانر و نام نویسنده؛ به همراه خلاصه کلی از داستان رمان، خلاصه نمایشی برای کاربران، مقدمه و سه پارت اولیه رو برای ناظر ارشد @ژولیت ارسال کنید.درخواست تأیید رمان دارمnhsatkt0wbyybq9t:"
سلام بله نیازه مجدد اینجا پارت گذاری بشه. مشخصات رمان اعم از عنوان، ژانر و نام نویسنده؛ به همراه خلاصه کلی از داستان رمان، خلاصه نمایشی برای کاربران، مقدمه و سه پارت اولیه رو برای ناظر ارشد @سادات.۸۲ ارسال کنید.من یکی از رمانهام کامل شده و توسط انجمن دیگه ای توسط ناظر نظارت شده،چطور رمانم رو توی انجمن بزارم؟نیازی هست دوباره نظارت بشه؟
درود، مشخصات رمان اعم از عنوان، ژانر و نام نویسنده؛ به همراه خلاصه کلی از داستان رمان، خلاصه نمایشی برای کاربران، مقدمه و سه پارت اولیه رو برای ناظر ارشد @زهرارمضانی ارسال کنید.سلام درخواست تایید رمانم رو داشتم![]()
درود، مشخصات رمان اعم از عنوان، ژانر و نام نویسنده؛ به همراه خلاصه کلی از داستان رمان، خلاصه نمایشی برای کاربران، مقدمه و سه پارت اولیه رو برای ناظر ارشد @زهرارمضانی ارسال کنید.سلام، درخواست تایید رمانمو داشتم
درود، مشخصات رمان اعم از عنوان، ژانر و نام نویسنده؛ به همراه خلاصه کلی از داستان رمان، خلاصه نمایشی برای کاربران، مقدمه و سه پارت اولیه رو برای ناظر ارشد @سادات.۸۲ ارسال کنید.سلام رمان من رو لطفا درحال تایپ کنید![]()
درود، مشخصات رمان اعم از عنوان، ژانر و نام نویسنده؛ به همراه خلاصه کلی از داستان رمان، خلاصه نمایشی برای کاربران، مقدمه و سه پارت اولیه رو برای ناظر ارشد @سادات.۸۲ ارسال کنید.سلام عزیزم درخواست تایید رمان داشتم