درود، مشخصات رمان اعم از عنوان، ژانر و نام نویسنده؛ به همراه خلاصه کلی از داستان رمان، خلاصه نمایشی برای کاربران، مقدمه و سه پارت اولیه رو برای ناظر ارشد @سادات.۸۲ ارسال کنید.سلام درخواست تایید رمان رو دارم
درود، مشخصات رمان اعم از عنوان، ژانر و نام نویسنده؛ به همراه خلاصه کلی از داستان رمان، خلاصه نمایشی برای کاربران، مقدمه و سه پارت اولیه رو برای ناظر ارشد @سادات.۸۲ ارسال کنید.سلام درخواست تایید رمان رو دارم
درود، مشخصات رمان اعم از عنوان، ژانر و نام نویسنده؛ به همراه خلاصه کلی از داستان رمان، خلاصه نمایشی برای کاربران، مقدمه و سه پارت اولیه رو برای ناظر ارشد @D A N I ارسال کنید.سلام درخواست تایید رمان رو دارم
به ناظر میگم زودتر کارتون رو بررسی کنه.سلام شرمنده مزاحم شدم من یه رمان یک هفته پیش برای شما فرستادم گفتید میخونید نتیجه رو بهم میگید این که خوب هست یا نه ولی متاسفانه از سمت شما خبری نشد
راضی به زحمت شما نبودیمبه ناظر میگم زودتر کارتون رو بررسی کنه.