اطلاعیه ✅درخواست تایید رمان✅

درخواست تایید رمان
وقت بخیر
با درخواست شما موافقت شد

با بنده و ناظر ارشد @دیـوادیـوا عضو تأیید شده است. گپی ایجاد کنید و بنده رو هم اد کنید
مشخصات رمان اعم از عنوان، ژانر و نام نویسنده؛ به همراه خلاصه کلی از داستان رمان، خلاصه نمایشی برای کاربران، مقدمه و سه پارت اولیه ارسال کنید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: M I R A S
درود
خسته نباشید
درخواست تایید رمان کوتاهم رو دارم

درود
خسته نباشید
درخواست تایید رمان کوتاهم رو دارم
وقت بخیر
با درخواست شما موافقت شد

با بنده و ناظر ارشد @یاسمن بهادرییاسمن بهادری عضو تأیید شده است. گپی ایجاد کنید و بنده رو هم اد کنید
مشخصات رمان اعم از عنوان، ژانر و نام نویسنده؛ به همراه خلاصه کلی از داستان رمان، خلاصه نمایشی برای کاربران، مقدمه و سه پارت اولیه ارسال کنید

سلام و نور
درخواست تایید رمانم رو دارم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: M I R A S
سلام و نور
درخواست تایید رمانم رو دارم
وقت بخیر
با درخواست شما موافقت شد

با بنده و ناظر ارشد @pen lady گپی ایجاد کنید و بنده رو هم اد کنید

درود درخواست تایید رمانم را دارم. نام رمان : اختلال عصبی نویسنده سمبل ژانر: عاشقانه

درود درخواست تایید رمانم را دارم. نام رمان : اختلال عصبی نویسنده سمبل ژانر: عاشقانه
وقت بخیر
با درخواست شما موافقت شد

با بنده و ناظر ارشد @دیـوادیـوا عضو تأیید شده است. گپی ایجاد کنید و بنده رو هم اد کنید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sambal
سلام درخواست ناظر رو داشتم

سلام درخواست ناظر رو داشتم
وقت بخیر
با درخواست شما موافقت شد

با بنده و ناظر ارشد @pen lady گپی ایجاد کنید و بنده رو هم اد کنید

درود بر شما
درخواست تایید رمان رو داشتم.

کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 82)
عقب
بالا پایین